مهاجرت از طریق معامله گری در بازار‌های سرمایه

11 دقیقه زمان برای مطالعه
مدیریت ریسک در فارکس -سایت دری لند فایننس

مهاجرت از طریق معامله گری در بازار‌های سرمایه

در لغت، معامله ‌‌گر بازار سرمایه به شخص حقیقی، شرکت یا مؤسسه‌ای گفته می‌شود که با دارایی‌های خود یا به نمایندگی از مشتریانش اقدام به معامله و تجارت اوراق بهادار می‌کند. معامله‌ گری در بازارهای سرمایه، یک شغل پر استرس و در عین حال با درآمد بالا است. افرادی که وارد این شغل می‌شوند، برای موفقیت نیاز به یک سری مهارت‌های شخصی، دانش معامله‌گری و تجربه دارند. علاوه بر این، هر کشور قوانین پولی، مالی و اقتصادی مخصوص به‌خود را دارد که بر بازارهای سرمایه داخلی آن حاکم هستند. معامله‌ گری در این بازارها نیاز به آشنایی با این قوانین دارد. هدف ما در این مقاله، بررسی مهاجرت از طریق معامله ‌گری در بازارهای سرمایه است.

مهاجرت از طریق معامله ‌گری در بازارهای سرمایه به‌چه صورت است؟

• مهاجرت کاری

یک نوع مهاجرت از طریق معامله گری در بازارهای سرمایه در دسته مهاجرت‌های کاری قرار می‌گیرد. به‌بیان دیگر، شما باید از تحصیلات (دانش) و تجربه کاری لازم برای پیداکردن این شغل در کشور موردنظر خود برخوردار باشید. اما قوانین حاکم بر بازارهای سرمایه کشورهای مختلف، با هم فرق می‌کنند. به همین دلیل، اگر شما مثلاً به‌عنوان کارگزار بورس در ایران کار کرده‌اید، فقط با قوانین مالی ایران آشنایی دارید. پس در وهله اول، لازم است این دانش را با تحصیل در مؤسسات آموزشی عالی کشور مقصد فرا بگیرید. در مرحله دوم، برای به‌دست آوردن تجربه، باید به‌عنوان کارآموز در شرکت‌های مالی و کارگزاری استخدام شوید. سپس، می‌توانید با گرفتن مجوز معامله‌ گری، یافتن کارفرما و بستن قرارداد کاری، اقامت کشور موردنظر خود را به‌دست آورید.

معامله گری در بازار سرمایه

معامله گری در بازارهای سرمایه در بیشتر کشورهای پیشرفته یک شغل خوب و آینده‌‌دار است. اکثر شرکت‌های کارگزاری بورس که در سطح بین‌المللی کار می‌کنند، به‌دنبال متقاضیان کاری هستند که بتوانند به چند زبان زنده دنیا صحبت کنند. معمولاً متقاضیان پذیرفته‌شده توسط این کارگزاری‌ها کار خود را با یک دوره کارآموزی یک ساله شروع می‌نمایند.

• مهاجرت از طریق ثبت شرکت

یک نوع دیگر مهاجرت از طریق معامله گری در بازارهای سرمایه در دسته مهاجرت از طریق ثبت شرکت قرار می‌گیرد. برای این منظور، شما باید یک کارگزاری در کشور موردنظر خود ثبت و دایر کنید. راه‌اندازی کارگزاری‌های شخصی نیاز به دانش قوی از قوانین مالی و پولی آن کشور دارد. اغلب افراد، باید سال‌ها در یک کارگزاری کشور موردنظر خود کار کنند تا به حدی برسند که شرکت کارگزاری خود را تاسیس کنند.

• مهاجرت تحصیلی

راه آخر برای مهاجرت از طریق معامله گری در بازارهای سرمایه تحصیل رشته‌های مرتبط با این شغل در دانشگاه‌های کشور موردنظر است. در برخی کشورها، مثل کشور آلمان، برخی دوره‌های فنی و حرفه‌ای یا آوسبیلدونگ می‌توانند شروع راه شما برای شغل معامله گری در بازارهای سرمایه باشند. البته این دوره‌ها، به‌طور اختصاصی به آموزش معامله گری در بازارهای سرمایه نمی‌پردازند. به‌عنوان نمونه، در دوره آوسبیلدونگ کارمند صندوق سرمایه‌گذاری (investment fund manager)، مفاهیم اصلی بازارهای سرمایه جهانی و کشور آلمان آموزش داده می‌شود.

مهاجرت از طریق تحصیل

یک ویژگی دوره‌های آوسبیلدونگ آلمان این است که به دو بخش نظری و عملی تقسیم می‌شوند. برای بخش عملی، دانشجویان باید یک دوره کارآموزی را در یک شرکت مرتبط با رشته خود بگذراند. بنابراین شما این امکان را دارید که با کارآموزی در شرکت‌های کارگزاری کشور آلمان (کشوری یا بین‌المللی) با محیط معامله‌گری در بازارهای سرمایه آلمان آشنا شوید. پس از طی این دوره، شما می‌توانید کارفرماهای بالقوه را شناسایی کنید و رزومه خود را برای آنها ارسال نمایید شاید مطلب برای مهاجرت به آلمان از کجا شروع کنم برای شما مفید باشد .

مهاجرت از طریق معامله گری در بازارهای سرمایه به چه کشورهایی امکان‌پذیر است؟

برنامه‌های مهاجرتی کشورهای آمریکا، کانادا، استرالیا، آلمان و انگلیس برای جذب نیروهای متخصص در زمینه‌های مختلف، جهت این نوع مهاجرت کاربرد دارند. برای این منظور، شما باید از یک نهاد اقتصادی فعال در بازارهای سرمایه (مثل کارگزاری‌های بورس اوراق بهادار) دعوت‌نامه شغلی دریافت کنید.

در کدام کشورها معامله گری در بازارهای سرمایه طرفدار بیشتری دارند؟

هرچه بازارهای سرمایه در یک کشور فعال‌تر و پررونق‌تر باشند، شغل معامله‌گری بازار سرمایه نیز در آن کشور طرفداران بیشتری دارد. کشورهایی مثل آمریکا، استرالیا، کانادا و بیشتر کشورهای اروپایی، دارای بازارهای سرمایه داخلی و بین‌المللی گسترده، متنوع و پررونقی هستند. در میان کشورهای اروپایی، بازار‌های سرمایه داخلی و بین‌المللی آلمان و انگلیس در سطح بالاتری نسبت به بقیه کشورهای اروپایی قرار دارند. در آسیا، بازارهای سرمایه چین، ژاپن و هنگ کنگ حرف اول را می‌زنند.

معامله گری در بازارهای جهانی

در این کشورها، تعداد معامله گران و سرمایه گذاران بازار سرمایه، بسیار زیاد است. شرکت‌های کارگزاری زیادی نیز هستند که در سطح خصوصی و دولتی در این حرفه فعالیت دارند. این شرکت‌ها، به‌طور مرتب در جستجوی افرادی هستند که بتوانند در این بازارها عملکرد موفقی از خود ارائه دهند.

درآمد معامله گران بازار سرمایه در کدام کشورها زیاد است؟

درآمد معامله‌گران بازار سرمایه به عوامل مختلفی بستگی دارد. حقوق و درآمد یک معامله گر در درجه اول بر اساس عملکرد او مشخص می‌شود. شغل معامله گری همیشه با سود همراه نیست. موقعیت‌های زیادی هست که به علت نوسانات شدید بازار سرمایه یا تحلیل اشتباه، معامله گر زیان می‌دهد.

در کل، در کشورهایی که اقتصاد قوی‌تری دارند و بیشتر اقتصاد آنها حول محور اوراق بهادار می‌چرخد، درآمد معامله گران بازار سرمایه نیز بیشتر است. بنابراین این کشورها برای مهاجرت از طریق معامله گری در بازارهای سرمایه مناسب‌تر هستند. حقوق متوسط معامله گران بورس در کشور آمریکا سالانه بین 130 هزار دلار تا 350 هزار دلار است. در کشور کانادا، یک معامله گر بازار سرمایه، بین 50 تا 120 هزار دلار کانادا حقوق می‌گیرد. در کشور آلمان، حقوق معامله گران بازار سرمایه در سال بیش از 60 هزار یورو بدون پاداش‌های احتمالی است.

جمع‌بندی

معامله‌‌گری در بازارهای مالی، یک شغل پرمسئولیت است. این شغل نیاز به دانش مالی بالا، تجربه کاری و ویژگی‌های شخصی بخصوصی دارد. برای مهاجرت از طریق معامله گری در بازارهای سرمایه شما دو راه پیش روی خود دارید. راه اول، مهاجرت شغلی است که نیاز به جاب آفر از کارگزاری‌های تائیدشده کشور مقصد دارد. در کشورهایی مانند کانادا و استرالیا، شما می‌توانید با استفاده از برنامه‌های مهاجرتی نظیر اسکیل ورکر برای این کار اقدام کنید. راه دیگر، تحصیل در دوره‌هایی است که می‌توانند راه شما را به‌سوی شغل معامله‌گری باز کنند. برای نمونه، دوره‌های کارمند صندوق سرمایه‌گذاری و کارمند بیمه و امور مالی آوسبیلدونگ کشور آلمان دانش اولیه را در این زمینه به شما می‌آموزند.

درنهایت با طی دوره‌های کارآموزی و پیداکردن شغل به‌عنوان یک معامله‌گر بازار سرمایه می‌توانید اقامت کشور موردنظر را بگیرید.

###پایان مطلب

این مطلب به دستور ، درخواست کننده منتشر شده است .

مطالب مفیدی و ارزشمند
4.5 8 رای
مهدی

مرسی از مقاله خوبتون

عیسی مومنی

سلام ممنون از مطالب مفیدتون
من میخواستم بدونم یک معامله گر حداقل سرمایه برای خودش برای مهاجرت چقدر لازم داره؟

نازنین راستی
2 ماه قبل

سلام . اولین قدم برای مهاجرت از طریق معامله گری در بازرهای سرمایه با مهاجرت کاری چی هست؟

پارسا

سلام وقت بخیر

مطلب بسیار خوبی بود فقط این که متوجه نشدم که چطور باید دعوت نامه شغلی دریافت کرد؟ چه روش هایی داره؟

سوگند

فکر میکنم همون آوسبیلدونگ آلمان بین همه روش هایی که پیشنهاد شده، بهتره

محمدامین
2 ماه قبل