چگونه بورسیه تحصیلی آمریکا را بگیریم ؟

16 مهر 1401
10 دقیقه زمان برای مطالعه
تحصیل در آمریکا

دولت کشور آمریکا امروزه شرایط بسیار خوبی را برای مهاجرت تحصیلی و تحصیل دانشجویان در این کشور فراهم کرده که ‌‌‌شما هم می‌توانید از این فرصت‌ها نهایت بهره را ببرید. یکی از امکانات فوق‌العاده‌ای که امروزه دولت این کشور به شما ارائه می‌دهد امکان بورسیه تحصیلی آمریکا است که با دریافت آن می‌توانید به‌صورت رایگان در دانشگاه‌های این کشور مشغول به تحصیل شوید. این بورسیه تحصیلی به دانشجویان مستعدی که توان علمی بالایی دارند اعطا می‌شود.

البته باید دقت داشته باشید که دریافت این بورسیه تحصیلی دارای شرایط خاصی نیز هست که اگر این شرایط را نداشته باشید معمولا نمی‌توانید در دریافت آن موفق شوید. به همین علت نیز ما در این مطلب قصد داریم کمی بیشتر درباره بورسیه تحصیلی دانشگاه‌های کشور آمریکا صحبت کرده و اطلاعات جامع و کاملی را درباره مزایای این بورسیه و همین‌طور شرایطی که برای اخذ آن وجود دارد در اختیار شما قرار دهیم.

پس اگر شما هم علاقه‌مند به تحصیل رایگان در کشور آمریکا هستید به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما ادامه این مطلب را بادقت مطالعه کنید.

بورسیه تحصیلی آمریکا

آشنایی با بورسیه تحصیلی آمریکا

کشور آمریکا امروزه به‌عنوان یکی از جذاب‌ترین مقاصد دنیا برای مهاجرت تحصیلی به شمار می‌آید که هرساله دانشجویان زیادی تقاضای دریافت ویزای تحصیلی آن را دارند. بااین‌حال هزینه‌های تحصیل در آمریکا ممکن است نگرانی‌هایی را برای برخی از دانشجویان به وجود بیاورد و باعث شود تا آنها برای مهاجرت تحصیلی به این کشور با مشکلاتی مواجه شوند. در چنین شرایطی است که برنامه‌های بورسیه تحصیلی آمریکا می‌تواند این نگرانی‌ها را به طور کامل برای شما از بین ببرد.

این برنامه‌های بورسیه در واقع برنامه‌هایی هستند که بخش عمده‌ای از هزینه‌های تحصیلی و زندگی شما را در این کشور پوشش می‌دهند و به شما کمک می‌کنند تا به‌صورت کاملا رایگان در این کشور مشغول به تحصیل شوید. دقت داشته باشید که با دریافت این بورسیه تحصیلی هزینه‌های تحصیلی شما به صفر رسیده و کمک‌هزینه‌هایی نیز برای برطرف‌کردن هزینه‌های زندگی شما ارائه می‌شود. همین عامل نیز باعث می‌شود تا دانشجویان زیادی به دنبال این برنامه‌های بورسیه تحصیلی باشند.

بااین‌حال نباید فراموش کنید که برای اخذ این بورسیه تحصیلی شما اولا باید از نظر علمی دارای توان علمی بالایی باشید و کاملا مستعد دریافت این بورسیه باشید و ثانیا شرایط دیگری را نیز داشته باشید که در ادامه درباره این شرایط صحبت خواهیم کرد.

شرایط کلی بورسیه تحصیلی

شرایط کلی دریافت بورسیه تحصیلی آمریکا شامل چه مواردی می‌شود؟

برای دریافت بورسیه تحصیلی آمریکا شما باید شرایط خاصی داشته باشید که در این بخش قصد داریم درباره آنها صحبت کنیم. یکی از مهم‌ترین شرایطی که در این زمینه وجود دارد این است که معادل شما در دوره‌های درسی پیشین خود بالا باشد. این مسئله نشان‌دهنده این است که شما از نظر علمی حداقل‌های لازم را برای مهاجرت تحصیلی به این کشور و دریافت بورسیه تحصیلی دارید. از دیگر شرایط مهم تحصیل در دانشگاه‌ها و موسسات علمی معتبر در دوره‌های تحصیلی قبلی است.

دقت داشته باشید که شما باید برای دریافت ویزای تحصیلی و همین‌طور بورسیه تحصیلی این کشور مدارک دانشگاهی و تحصیلی قبلی خود را ارائه دهید. درصورتی‌که مدارک شما مربوط به موسسات معتبر باشند شانس شما برای اخذ بورسیه تحصیلی افزایش پیدا می‌کند. دریافت نمره لازم در برخی از آزمون‌ها از جمله آزمون GRE نیز از دیگر شرایط مهمی است که در این زمینه وجود دارد. داشتن یک رزومه علمی قوی و همین‌طور ثبت اختراع از دیگر عواملی است که باعث افزایش شانس شما خواهد شد.

داشتن مدارک بین‌المللی و همین‌طور مدرک زبان نیز از دیگر شرایط مهم در این زمینه به شمار می‌آیند.

برنامه scholarship آمریکا

آشنایی کامل با برنامه scholarship آمریکا

امروزه بیشتر دانشجویانی که قصد دریافت بورسیه تحصیلی آمریکا را دارند معمولا با عبارت scholarship آشنا هستند و حداقل یک‌بار این عبارت به گوش آنها رسیده است. برنامه scholarship در واقع یک برنامه جامع و کامل برای بورسیه تحصیلی دانشجویان در کشور آمریکا است که شامل بخش‌های متعددی است. این برنامه ممکن است یک بخش یا کل هزینه‌های تحصیلی و زندگی شما در این کشور را پوشش دهد که این مسئله به عوامل مختلفی بستگی دارد.

شاید برای شما جالب باشد که بدانید برخی از دانشجویانی که از طریق این برنامه بورسیه تحصیلی دانشگاه‌های کشور آمریکا را دریافت کرده‌اند امروزه هزینه‌های زندگی از جمله خوراک، حمل‌ونقل و اجاره خانه را نیز از همین طریق می‌پردازند و به‌این‌ترتیب عملا زندگی و تحصیل در کشور آمریکا هزینه خاصی برای آنها ندارد. از طرف دیگر باید دقت داشته باشید که نحوه پرداخت هزینه‌های زندگی و تحصیل شما توسط این برنامه نیز متفاوت است.

گاهی اوقات ممکن است این هزینه به‌صورت یکجا به شما پرداخت شود و گاهی اوقات نیز ممکن است به‌صورت ترمی برای شما واریز شود.

بورسیه تحصیلی در مقطع کارشناسی

بورسیه تحصیلی در مقطع کارشناسی در آمریکا

در مقطع کارشناسی معمولا به‌سختی می‌توانید بورسیه تحصیلی آمریکا را دریافت کنید؛ ولی این کار غیرممکن نیست و شما می‌توانید با داشتن معدل بالای 18 در دوره دیپلم و البته برخی از شرایط دیگر اقدام به اخذ این بورسیه تحصیلی کنید. در کنار داشتن معدل بالای 18 شما باید مدرک زبان معتبری نیز داشته باشید. مدرک زبانی که شما برای اخذ این بورسیه تحصیلی به آن نیاز دارید مدرک آیلتس است که نمره شما در آن حداقل باید 6.5 باشد.

از طرف دیگر شما می‌توانید مدرک زبان تافل را نیز دریافت کنید که در این صورت حداقل نمره لازم برای اخذ بورسیه تحصیلی 100 خواهد بود. از طرف دیگر شما باید تلاش کنید تا در آزمون‌های معتبری که در این زمینه وجود دارند نیز شرکت کرده و نمرات لازم را دریافت کنید. از جمله این آزمون‌ها می‌توان به SAT اشاره کرد که معتبرترین آنها به شمار می‌آید.

درصورتی‌که هرگونه سوالی در خصوص شرایط اخذ بورسیه تحصیلی در دانشگاه‌های کشور آمریکا در مقطع کارشناسی را دارید می‌توانید از خدمات مشاوره موسسه مهاجرتی و حقوقی ما استفاده کرده و پاسخ جامع و کاملی را در خصوص سوالی که دارید دریافت کنید.

بورسیه تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد

بورسیه تحصیلی آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد

بورسیه تحصیلی آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد نیز به شما اعطا می‌شود که برای آن شما باید حداقل معدل 16 در دوره کارشناسی داشته باشید. داشتن توصیه‌نامه معتبر از اساتیدی که دارید نیز می‌تواند به شما کمک کند تا شانس خود را برای اخذ بورسیه تحصیلی این کشور به میزان زیادی افزایش دهید. آیلتس نمره حداقل 6.5 و تافل امتیاز 79 نیز از دیگر شرایطی است که برای اخذ این بورسیه تحصیلی وجود دارد.

یکی از مواردی که می‌تواند به میزان زیادی روی شانس شما در اخذ این بورسیه تحصیلی تاثیرگذار باشد داشتن مقالات در ژورنال‌های معتبر دنیاست که در صورت داشتن چنین مقالاتی می‌توانید خیلی راحت بورسیه تحصیلی این کشور را دریافت کنید.

بورسیه تحصیلی آمریکا در مقطع دکتری

در مقطع دکتری شرایط برای دریافت بورسیه تحصیلی کمی سخت‌تر از دوره کارشناسی ارشد است. در این دوره شما حتما باید مقالات علمی معتبری داشته باشید که در ژورنال‌های علمی به چاپ رسیده باشند تا بتوانید بورسیه تحصیلی آمریکا را دریافت کنید. از طرف دیگر شما حتما باید یک توصیه‌نامه و انگیزه‌نامه خوب و قوی را نیز برای خود تهیه کنید تا بتوانید بورسیه تحصیلی این کشور را در مقطع دکتری دریافت کنید.

انواع بورسیه تحصیلی آمریکا

آشنایی با انواع بورسیه تحصیلی در کشور آمریکا

امروزه موسسات و برنامه‌های مختلفی در زمینه بورسیه تحصیلی آمریکا وجود دارند که شما می‌توانید از هریک از این برنامه‌ها و موسسات برای اخذ این بورسیه‌ها کمک بگیرید. به همین علت نیز آشنایی با انواع بورسیه تحصیلی در کشور آمریکا از اهمیت بالایی برخوردار است که در این بخش درباره آنها صحبت خواهیم کرد. بورسیه تحصیلی  AMHERST یکی از معروف‌ترین این بورسیه‌ها به شمار می‌آید که به دانشجویانی اعطا می‌شود که وضعیت مالی چندان مناسبی ندارند.

میزان بودجه بورسیه تحصیلی  AMHERST کاملا به شرایط شخصی که متقاضی دریافت آن است بستگی دارد. کالج COLUMBIA یکی از معروف‌ترین کالج‌هایی است که امروزه امکان اخذ بورسیه تحصیلی را برای شما فراهم می‌کند. این کالج گاهی اوقات تا صددرصد هزینه‌های شما را نیز پوشش می‌دهد. اگر به دنبال این هستید تا بر اساس توانایی‌های علمی خود بورسیه تحصیلی دریافت کنید بدون شک بورسیه COLBY-SAWYER می‌تواند گزینه بسیار مناسبی برای شما باشد.

برنامه بورسیه CONCORDIA از دیگر انواع این بورسیه‌های تحصیلی به شمار می‌آید که تا 24 هزار دلار را به دانشجویانی که توانایی علمی کافی دارند اعطا می‌کند.

برای دریافت بورسیه تحصیلی آمریکا مشاوره تخصصی دریافت کنید

دریافت مشاوره تخصصی در زمینه دریافت بورسیه تحصیلی آمریکا به شما کمک می‌کند تا بتوانید شرایطی که برای اخذ این بورسیه وجود دارد را برآورده کرده و به‌صورت رایگان یا با کمترین هزینه ممکن در دانشگاه‌های کشور آمریکا مشغول به تحصیل شوید. اگر شما هم به دنبال چنین خدمات مشاوره‌ای هستید به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما از خدمات مشاوره موسسه حقوقی و مهاجرتی هرمس اپلای استفاده کرده و از مزایای این خدمات نهایت بهره را ببرید.