هر آنچه که باید درباره هرمس اپلای بدانید

10 دقیقه زمان برای مطالعه
مهاجرت از طریق موسسات مهاجرتی

هر آنچه که باید درباره هرمس اپلای بدانید

با افزایش تب ‌وتاب مهاجرت به کشورهای مختلف، سر و کله موسسات مختلف برای ارائه خدمات به متقاضیان هم پیدا شد. اما خبر تأسف‌بار و نگران‌کننده درباره افزایش چشمگیر شرکت‌های مهاجرتی کلاهبردار و قلابی است. آنها به‌ازای انجام خدمات مختلف، هزینه‌های هنگفتی را از متقاضیان دریافت می‌کنند. متأسفانه نداشتن آگاهی در رابطه با موسسات معتبر و قانونی، راه را برای این کلاهبرداران نیز باز کرده است. متقاضیان باید بدانند که موسسات مهاجرتی قانونی مختلف و معتبری در سراسر ایران وجود دارند که می‌توان از آنها خدمات گرفت‌. یکی از این معتبرترین، قانونی‌ترین و موفق‌ترین موسسات، موسسه مهاجرتی هرمس اپلای است. این موسسه خدمات مختلفی را به متقاضیان ارائه می‌دهد و آنها را در مسیر پرتلاطم و پیچیده مهاجرت کمک می‌کند‌.

معرفی موسسه‌ مهاجرتی هرمس اپلای

این موسسه مهاجرتی دارای مجوز کاریابی خارج، از وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی کشور می‌باشد. این موسسه بیش از ده سال است که در انجام خدمات اخذ ویزا، مهاجرت و اعطای خدمات به متقاضیان فعالیت می‌کند. همچنین صدها پرونده موفق در کارنامه تجاری خود دارد. در نتیجه، به یکی از معتبرترین و بهترین موسسات مهاجرتی در بین مهاجران تبدیل شده است. این موسسه مهاجرتی، برنامه‌های مهاجرتی به کشورهای آلمان، استرالیا، ترکیه، سوئد، کانادا و به‌طور کلی کشورهای اروپایی را ارائه می‌دهد.

وجود یک تیم گسترده و پرتلاش برای موفقیت در پرونده‌ها باعث‌شده است که بیش از 76 درصد پرونده‌های مهاجرتی مشتریان آن به سرانجام موفقیت‌آمیز برسند. یکی از مهم‌ترین مزیت‌های موسسه مهاجرتی هرمس اپلای پشتیبانی آن است که به صورت 24 ساعته و هفت روز هفته انجام می‌گردد. این شرکت همچنین مشاوره‌های رایگان و پاسخگویی به سوالات را در برنامه خود دارد. افراد می‌توانند بدون صرف هیچ هزینه‌ای، یک مشاوره ساده داشته باشند و به پاسخ سوالات ابتدایی خود برسند.

خدمات موسسه هرمس اپلای

این موسسه مهاجرتی خدمات مختلفی را به متقاضیان ارائه می‌دهد. از جمله آنها می‌توان به مهاجرت کاری، تحصیلی، سرمایه‌گذاری، اخذ ویزا و اقامت اشاره کرد. در ادامه، خدمات مختلف این شرکت به ترتیب معرفی شده‌اند:

• کمک به مهاجرت کاری:

یکی از تخصص‌های این مجموعه، ارائه موقعیت‌های شغلی گوناگون در خارج از کشور است. این موسسه می‌تواند برای کارجویان عزیز، ویزای کار از کشور مورد نظرشان دریافت کند.

• کمک به مهاجرت تحصیلی:

متقاضیان و علاقه‌مندان به تحصیل در خارج از کشور می‌توانند با کمک این شرکت مهاجرتی در دانشگاه، رشته و کشور موردنظر خود پذیرش دریافت کنند. این مجموعه، اخذ پذیرش از دانشگاه‌های کانادا، استرالیا، آلمان، ترکیه و بیشتر کشورهای اروپایی را پوشش می‌دهد.

• کمک به مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری:

یکی دیگر از مهم‌ترین خدمات این موسسه کمک به مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری است. مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری یک روش بسیار محبوب و پرطرفدار به شمار می‌رود که متقاضیان زیادی هم دارد. مهم‌ترین مزیت استفاده از روش سرمایه‌گذاری این است که اولاً روش راحت‌تری نسبت به سایر روش‌های تحصیلی و کاری به شمار می‌رود. ضمن این که مدت زمان انجام فرآیندهای مهاجرت از این طریق هم کمتر است.

• کمک به مهاجرت از طریق استارت آپ:

مهاجرت استارت‌ آپی یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به خارج از کشور است. افراد در صورت داشتن ایده‌های نوآورانه می‌توانند از این طریق به کشور مورد نظر خود مهاجرت نمایند. مجموعه هرمس اپلای با داشتن سال‌ها تجربه در حوزه مهاجرت‌های استارت آپی می‌تواند به متقاضیان در این راه کمک کند و آنها را به هدفشان برساند.

• کمک به اخذ اقامت:

از دیگر مزایا و خدمات مجموعه پیش رو می‌توان به کمک جهت اخذ اقامت دائم متقاضیان اشاره کرد. این شرکت همواره توانسته است با داشتن وکلای بسیار قدرتمند، پرونده‌های اقامت را با موفقیت ثبت کند. همچنان نیز برای کسب رضایت مشتریانش بی‌وقفه تلاش می‌نماید.

• کمک به اخذ ویزا:

در صورتی که متقاضیان به دنبال اخذ ویزای خاصی باشند، می‌توانند روی کمک این موسسه مهاجرتی با آن سابقه درخشانش، حساب کند. متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با هر کدام از خدمات این مجموعه مهاجرتی می‌توانند با مشاورین آن در ارتباط باشند. آنها به صورت 24 ساعته در حال خدمت‌رسانی هستند.

مهاجرت از طریق موسسات مهاجرتی

مزایای مهاجرت از طریق موسسه هرمس اپلای

به جرأت می‌توان گفت هزاران مزیت باعث می‌شوند که افراد برای انجام خدمات مربوط به مهاجرت از موسسه هرمس اپلای کمک بگیرند. این مجموعه از ابتدایی‌ترین مسیر مهاجرت در کنار متقاضیان خواهد بود تا در نهایت به هدف اصلی خود، یعنی اخذ ویزا و اقامت دائم برسند. در این بخش به چندین مزیت مهم این شرکت مهاجرتی اشاره خواهیم کرد:

1.  حفظ منافع متقاضیان

شاید یکی از مهمترین مزایای استفاده از خدمات شرکت مزبور این است که حافظ منافع متقاضیان می‌باشد. از همان ابتدا نیز متعهد می‌شود که افراد را به هدفشان نزدیک کند. فرآیند مهاجرت یک پروسه بسیار طولانی و مهم است. افرادی که قصد مهاجرت دارند، تمام نامه‌ریزی‌های مالی و زندگی خود را بر همین اساس انجام می‌دهند‌. بنابراین پیدا کردن یک موسسه مهاجرتی که بتواند حافظ منافع باشد، بسیار سخت است. شرکت مهاجرتی که در این مقاله به بررسی آن پرداختیم، بی‌شک همان موسسه‌ای است که هر متقاضی مهاجرت به آن نیاز دارد.

2. بیمه قرار داد ها

یکی دیگر از مهمترین مزایای استفاده از خدمات این موسسه مهاجرت این است که تمامی قراردادهای کاری متقاضیان را بیمه می‌کند. در صورت بروز هر گونه مشکل یا عدم صدور ویزا برای متقاضیان، تمام هزینه‌ها از طرف بیمه ایران به افراد بازگردانده میشود .

3.تیم مجرب

از دیگر مزایای این موسسه می‌توان به داشتن تیم بسیار مجرب و قوی در حوزه مهاجرت اشاره کرد. متخصصین و وکلای این مجموعه می‌توانند افراد را در زمینه مهاجرت به کشورهایی همچون استرالیا، ترکیه، سوئد، آلمان، کانادا و بیشتر کشورهای اروپایی یاری کنند.

4. استقرار در کشورهای مختلف

تیم متخصص و مجرب مجموعه هرمس اپلای هم در ایران و هم در کشورهای مقصد مستقر هستند. به همین جهت مهاجرت را برای متقاضیان بسیار آسان می‌کنند. زیرا کاملاً به پروسه‌ها و فرآیندهای مهاجرت کشور مقصد، آشنایی دارند. این مورد، یکی دیگر از مهمترین مزایای استفاده از خدمات این شرکت معتبر است.

5. سابقه درخشان

همانطور که قبلا گفته شد، بیش از 76 درصد پرونده‌هایی که با این موسسه قرارداد داشته‌اند، با تلاش‌های بدون توقف تیم اجرا به موفقیت رسیده‌اند. بنابراین یکی دیگر از مزایای این شرکت را می‌توان در امکان موفقیت بالای پرونده‌های مختلف جستجو کرد.

6. داشتن مجوز رسمی

این موسسه مجوز کاریابی خارجی خود را از وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی کشور دریافت کرده و برای هرگونه خدمات‌رسانی به متقاضیان مهاجرت آماده است.

7. عقد قرارداد قانونی

عقد قرارداد به جهت اجرای امور مهاجرتی تحت نظارت وزارت کار انجام می‌شود و کاملاً قانونی و مصوب است.

8. پوشش تمام خدمات مهاجرتی

به طور کلی این موسسه مجری صفر تا صد هرگونه خدمات مهاجرتی است. در نتیجه مواردی مانند کاریابی خارجی، دریافت پیشنهاد کاری، ویزای تحصیلی، اقامت، سرمایه‌گذاری، خرید ملک، کارآفرینی و استارتاپ را به‌طور کامل پوشش میدهد .

خدمات مهاجرتی از طریق موسسات

جمع‌بندی

موسسه مهاجرتی که در این نوشتار معرفی کردیم، یکی از بهترین موسسات مهاجرتی به شمار می‌رود. این موسسه بیش از ده سال سابقه در حوزه مهاجرت را در کارنامه خود دارد. بیشتر پرونده‌های مهاجرتی در این موسسه با موفقیت به پایان می‌رسند. این امر سبب می‌شود که افراد با رضایت خاطر بیشتری اقدام به عقد قرارداد آن کنند. این موسسه مهاجرتی یک شرکت کاملا قانونی و معتبر می‌باشد و مجوزهای خود را از مراجع مربوطه دریافت نموده است. همچنین همه هزینه‌های افراد را بیمه و تضمین می‌کند. بنابراین برای داشتن یک تجربه جذاب و مهاجرت آسان، بهتر است که با مشاورین متخصص مجموعه هرمس اپلای در ارتباط باشید.

###پایان مطلب

این مطلب به دستور ، درخواست کننده منتشر شده است .

مطالب مفیدی و ارزشمند