WTI با کاهش محدودیت‌های قرنطینه توسط چین به 90.00 دلار کاهش می‌یابد که باعث کاهش سرعت افزایش نرخ بهره فدرال رزرو می‌شود.

• قیمت نفت با افزایش مجدد نگرانی‌های اپیدمی در چین کاهش یافته است.
  • داده های ضعیف تراز تجاری چین احساسات فعالان بازار را تضعیف کرده است.
  • خوش بینی بیشتر در صحبت های کاهش نرخ بهره فدرال رزرو ممکن است گاوهای نفتی را به قدرت بازگرداند.

غرب تگزاس معاملات آتی میانی (WTI) در NYMEX در جلسه توکیو به نزدیک به 90.20 دلار کاهش یافت. قیمت نفت یک جهش نهایی به 91.00 دلار داشته است، اما همچنان مستعد کاهش بیشتر است زیرا چین محدودیت‌های قرنطینه خود را به دلیل افزایش مجدد موارد کووید-19 تشدید کرده است.

اقتصاد چین با بدترین شیوع خود در شش ماه گذشته مواجه شده است و دولت متعهد است که کووید-19 را صفر نگه دارد تا رفاه را به ارمغان بیاورد. ادامه محدودیت ها برای جابجایی افراد، مواد و ماشین آلات، نگرانی هایی را در مورد گستردگی تولید و فعالیت های مرتبط ایجاد کرده است.

کاهش در مقیاس فعالیت های اقتصادی ممکن است تقاضای نفت را به شدت کاهش دهد. سرمایه گذاران باید از این واقعیت آگاه باشند که چین واردکننده پیشرو نفت است و تقاضای نفت آسیب پذیر در چین تأثیر قابل توجهی بر قیمت نفت خواهد داشت.

در اوایل آسیا، داده های ضعیف تراز تجاری چین نیز نگرانی های تقاضا را افزایش داده است. صادرات در ماه گذشته 7.0 درصد در مقابل 14.8 درصد پیش بینی و 10.7 درصد قبلی افزایش یافت، در حالی که واردات 6.8 درصد در مقابل 6.0 درصد انتظار و 5.2 درصد رشد قبلی افزایش یافت.

جدای از آن، احتمال کاهش سرعت در حال حاضر وجود دارد نرخ ها پیاده روی توسط فدرال رزرو (فدرال رزرو) در حال حاضر شلوغ است. وقوع چنین اتفاقی می‌تواند خوش‌بینی را در قیمت نفت بازگرداند زیرا تقاضای جهانی در مسیر خود افزایش می‌یابد. شرکت‌ها بر برنامه‌های توسعه تمرکز خواهند کرد و تقاضای نفت در نهایت تسریع خواهد شد.

در همین حال، صحبت‌ها درباره تحریم‌های بیشتر در مورد آزادسازی نفت روسیه داغ شده است. افزایش قیمت نفت ممکن است از سر گرفته شود زیرا تحریم‌های بیشتر علیه روسیه وضعیت بازار نفت را محدود می‌کند.