S&P 500 (SPX) آزمایش دیگری را برای مقاومت 3806 نشان می دهد

• انتخابات میان دوره ای آمریکا روز سه شنبه نزدیک است.
  • داده های CPI آزمون بعدی برای بازارهای اوراق قرضه است.
  • اپل بازارها را با فروش کمتر به وحشت انداخت.

جمعه قبل از ظهور واقع گرایی در بازارها شاهد خوش بینی زیادی بود. ما از گاوهای نر که در مورد بازگشایی چین صحبت می کردند، شور و شوق داشتیم. آنها استدلال کردند که دومین اقتصاد بزرگ جهان تقاضای جهانی را افزایش می دهد و از رکود جهانی جلوگیری می کند. Cynics خاطرنشان کرد که هرگونه بازگشایی تنها به تورم در سمت تقاضا می‌افزاید، و بنابراین ما برای بیشتر روز جمعه یک جلسه سهام را آغاز کردیم. در نهایت، به نظر می‌رسد که خوش‌بینی نسبت به چین کوتاه مدت بوده است و گزارش‌های آخر هفته ظاهراً آن را تأیید می‌کند. صفر کووید سیاست اعلام شده است و به نظر می رسد چین حداقل در کوتاه مدت به این سیاست پایبند خواهد بود.

اخبار S&P 500 (SPX).

افزودن بر فشار امروز صبح خبری است که اپل (AAPL) به دلیل محدودیت های بیشتر کووید در چین، انتظار می رود محموله های کمتری از آیفون 14 جدید انجام شود. ما هفته گذشته با گزارش هایی که از چین منتشر شد در مورد این موضوع صحبت کردیم.

«اکنون انتظار می‌رود آیفون 14 پرو و ​​آیفون 14 پرو مکس کمتر از آنچه قبلاً پیش‌بینی می‌کردیم، محموله‌های کمتری داشته باشند و مشتریان زمان انتظار طولانی‌تری را برای دریافت محصولات جدید خود تجربه خواهند کرد. 14 مرکز مونتاژ Pro Max واقع در ژنگژو، چین،”. این شرکت در بیانیه ای اعلام کرد. اما آنها گفتند که تقاضا نیز قوی است “ما همچنان شاهد تقاضای قوی برای مدل های iPhone 14 Pro و iPhone 14 Pro Max هستیم.”

این دقیقاً اطمینان‌بخش نیست، به‌ویژه با توجه به عدم راهنمایی ارائه شده توسط اپل در طول تماس اخیر درآمدش. این یکی از معدود شرکت‌های فناوری بود که به سمت درآمدهای سه ماهه بعدی هدایت نمی‌شد که در خطوط بالا و پایین قوی باشند. سهام اپل در بازار اولیه اندکی بیش از 1 درصد کاهش یافته است. روز سه‌شنبه پس از آن شاهد یک مانع بالقوه دیگر در شکل انتخابات میان دوره‌ای ایالات متحده است. انتظار می رود که دموکرات ها مجلس نمایندگان را از دست بدهند اما سنا را حفظ کنند. چنین نتیجه ای مانع از هر گونه برنامه محرک بیشتر از سوی دولت بایدن خواهد شد و او را تا دو سال آینده تا حد زیادی یک اردک لنگ خواهد گذاشت.

پیش بینی S&P 500 (SPX).

از لحاظ تاریخی، ما در حال ورود به یک تنظیم مثبت برای بازارهای سهام هستیم. پست میان ترم، سهام در سه ماه آینده یک انحراف عظیم به سمت بالا داشته باشید. به نظر می‌رسد که دلیل اصلی این است که ما در حال حاضر از یک فروپاشی دیگر، به‌ویژه پس از آن اجتناب می‌کنیم فدرال رزرو پیام جنگ طلبانه رئیس پاول در هفته گذشته. دقیقاً چشم انداز اطمینان بخشی وابسته به تاریخ نیست، اما چیز مثبت دیگری وجود ندارد که بتوان از آن صحبت کرد. درآمدها برای فناوری های بزرگ وحشتناک بوده است، که بیشترین وزن شاخص های اصلی را تشکیل می دهد. ما شکاف روزانه را پر کردیم چارت سازمانی در روز جمعه اما با یک شمع بزرگ بلاتکلیفی دوجی به پایان رسید. 3806 محور من باقی می ماند. شکست 3700 به نظر من بسیار منفی است و احتمالا شاهد یک پایین ترین سطح جدید برای سال خواهیم بود.

نمودار روزانه SPX