CPI انگلستان در ماه اکتبر افزایش یافت و خرده فروشی را تحت تأثیر قرار داد

اروپا

بازارهای اروپایی امروز با مشکل مواجه شده اند و با توجه به گزارش های مربوط به دو موشک روسی که در لهستان سقوط کردند و در این روند دو نفر کشته شدند، باز هم با مشکل مواجه شدند. به سرعت مشخص شد که این حادثه یک اقدام عمدی نبوده و انفجار احتمالاً توسط یک موشک پدافند هوایی اوکراینی که در پاسخ به حمله موشکی روسیه شلیک شده بود، ایجاد شده است.

علی‌رغم شفاف‌سازی رئیس‌جمهور لهستان و همچنین ناتو، تنش‌ها همچنان بالا بوده و نگرانی‌ها درباره تشدید تنش همچنان در ذهن‌ها وجود دارد.

یک عدد تورم در بریتانیا بالاتر از حد انتظار نیز یادآوری می‌کند که اگر وجود داشته باشد، ادامه تورم چسبنده احتمالاً باعث کاهش قابل توجهی بر پتانسیل درآمد آتی خواهد شد، نه تنها در بریتانیا، بلکه در اروپا که به همان اندازه بالا است. و در بسیاری از موارد بسیار بالاتر.

سیستم های BAE بر اساس گزارش‌هایی که نشان می‌دهد دولت بریتانیا نامه‌ای مبنی بر ایجاد خطوط تولید جدید به منظور افزایش عرضه گلوله‌های توپخانه، به ویژه گلوله‌های هویتزر 155 میلی‌متری، به پیمانکار دفاعی ارسال کرده است.

شرکت نرم افزار حسابداری گروه مریم گلی با وجود گزارش سود عملیاتی کل سال 377 میلیون پوند، که اندکی کمتر از برآوردهای 382 میلیون پوندی بود، بالاتر است. درآمد ارگانیک با افزایش 9 درصدی در درآمد دوره ای 6 درصد افزایش یافت. بر اساس راهنمایی، شرکت مثبت‌تر بود و گفت که انتظار می‌رود حاشیه‌های عملیاتی همراه با رشد درآمدهای مکرر روند صعودی داشته باشد.

Deliveroo پس از اینکه شرکت تصمیم گرفت از فعالیت های استرالیا خارج شود، سهام به شدت کاهش یافته است.

با نگرانی در مورد مالیات بادآورده در سراسر صنعت موج می زند SSE نتایج همیشه به احتمال زیاد برای کسانی که فکر می‌کنند تامین‌کنندگان انرژی از سودهای بادآورده به دلیل قیمت‌های بالای انرژی سود می‌برند، مورد توجه قرار می‌گیرد. این شرکت افزایش 221 درصدی سود تعدیل شده قبل از کسر مالیات را 559.4 میلیون پوند گزارش کرد که عمدتاً ناشی از افزایش قیمت گاز است، با این حال تجارت انرژی‌های تجدیدپذیر آن به دلیل کاهش حجم باد به عنوان یک مانع عمل کرد که آن را مجبور به تامین برق با قیمت‌های بالاتر برای پاسخگویی به تقاضا کرد. . اگرچه سود تعدیل شده بسیار بالاتر بود، اما اعداد واقعی باعث شد که شرکت به دلیل نوسانات قیمت برخی از قراردادهای آتی خود، 511 میلیون پوند ضرر داشته باشد.

تاخیر در ساخت پروژه بادی دریایی Seagreen به این معنی است که تا تابستان سال آینده عملیاتی نخواهد شد. دستورالعمل کل سال بدون تغییر باقی ماند و شرکت متعهد شد 2.5 میلیارد پوند برای سرمایه گذاری هزینه کند.

ما همچنین پس از تورم داغ صبح امروز شاهد کاهش قابل توجهی در سهام اختیاری مصرف کننده بوده ایم. اوکادو پیشتاز راه، همراه با JD Sports، Next و Kingfisher.

همچنین پس از کاهش رشد قیمت مسکن به 9.5 درصد در ماه سپتامبر و تورم به بالاترین حد در 41 سال گذشته، با عملکرد ضعیف Persimmon، Taylor Wimpey و Rightmove، سازندگان خانه پایین‌تر هستند.

ایالات متحده

بازارهای ایالات متحده پس از ایالات متحده کاهش یافت خرده فروشی برای ماه اکتبر بالاتر از انتظارات بود و 1.3% پس از یک خوانش ثابت در سپتامبر افزایش یافت. به نظر می‌رسد این عدد قوی نشان می‌دهد که مصرف‌کنندگان همچنان خرج می‌کنند، روندی که دیروز در اعداد والمارت پشتیبانی شد، اگرچه همانطور که در اعداد امروز Target مشاهده می‌شود، به نظر می‌رسد که قدرت آن ناهموار است و بر احساسات در معاملات اولیه امروز فشار می‌آورد.

در حالی که والمارت دیروز توانست انتظارات را در اعداد سه ماهه سوم خود شکست دهد و به ارتقای بخش خرده فروشی گسترده تر کمک کرد، آنها همچنین به بالا بردن سطح برای بقیه کمک کردند.

به نظر می رسد که اگر اعداد سه ماهه سوم امروز از Target راهنمایی باشد، این امر نابهنگام بوده است و با مشاهده این که سهام به بالاترین سطح خود از اوت دیروز رسیده است، سهام Target امروز پس از مشاهده نصف شدن سود نسبت به سطوح یک سال قبل، سقوط کرده است.

با از دست دادن امتیاز در سه ماهه دوم درآمد و سود، هدف امروز مجدداً سود خود را از دست داده‌اند که به سهم 1.54 دلاری رسید که بسیار کمتر از انتظارات 2.13 دلاری بود. از نظر درآمد، این شرکت توانست انتظارات را با 26.52 میلیارد دلار شکست دهد، اما سود آن نسبت به 3.04 دلار در سال قبل به نصف کاهش یافت. سطح موجودی نیز بالا بود، زیرا مصرف کنندگان هزینه های خود را برای اقلام اختیاری مانند پوشاک و اقلام الکتریکی کاهش دادند. با از دست دادن سود، Target همچنین راهنمای خود را برای سه ماهه چهارم کاهش داد و کاهش متوسط ​​تک رقمی در فروش را پیش بینی کرد، در حالی که انتظار داشت حاشیه عملیاتی در حدود 3٪ باشد.

این واگرایی بین دو تا از بزرگترین خرده‌فروشان ایالات متحده، این سوال را مطرح می‌کند که کدام خرده‌فروشی پرت است و کدام یک بهترین نماینده مصرف‌کننده ایالات متحده، Walmart یا Target است؟

بعد از زنگ شماره هایی از سیسکو و انویدیا داریم.

از زمانی که سیسکو یک هشدار سود در ماه مه منتشر کرد، سهام در تلاش برای احیای سهام بوده است و سهام به پایین‌ترین سطح خود از نوامبر 2020، در ماه اکتبر، رسیده است. از آن زمان تا کنون شاهد یک بازگشت اندک بوده‌ایم، با این حال این شرکت قبلاً اعلام کرده بود که اثرات اختلالات زنجیره تامین، در کنار مشکلات در چین بر حاشیه‌های آن تأثیر می‌گذارد. درآمد سه ماهه چهارم به 13.1 میلیارد دلار رسید که نسبت به سال ثابت بود، در حالی که سود به سهم 0.83 دلار رسید. درآمد کل سال با 3 درصد افزایش به 51.6 میلیارد دلار رسید. اختلالات زنجیره تامین که شرکت در سه ماهه سوم به آن اشاره کرد، آنطور که تصور می شد چالش برانگیز نبود. برای سال مالی جدید، سیسکو اعلام کرد که رشد درآمد سه ماهه اول را بین 2 تا 4 درصد مشاهده می کند که بالاتر از انتظار بود، در حالی که پیش بینی می شود سود به سهم 0.83 دلار برسد.

برگشت در ماه اوت Nvidia چشم انداز درآمد خود را به 6.7 میلیارد دلار کاهش داد و در عین حال گفت که انتظار دارد حاشیه سود ناخالص از 65.1 درصد به 43.7 درصد کاهش یابد که احتمالاً بر سود نیز تأثیر می گذارد. این تنزل رتبه به دلیل کاهش شدید درآمد بازی است که 44 درصد نسبت به سه ماهه اول کاهش یافته و به کمی بیش از 2 میلیارد دلار رسیده است. اعداد سه ماهه دوم آن کاهش رتبه را تا حد راهنمایی تایید کرد، با سود 0.52 دلاری سهم و درآمد 6.7 میلیارد دلاری. برای سه ماهه سوم انویدیا به همان اندازه نسبت به درآمدها بدبین بود و چشم انداز خود را به 5.9 میلیارد دلار کاهش داد که کاهش بزرگی نسبت به برآوردهای 6.92 میلیارد دلاری نشان می دهد که احتمالاً کاهش فروش ادامه خواهد داشت.

FX

این یک روز چالش برانگیز دیگر برای پوند بود، پس از یک غافلگیری دیگر که در تورم کل صعودی شد. ما قبلاً می دانستیم که اعداد امروزی CPI انگلستان برای ماه اکتبر شاهد افزایش قابل توجهی خواهند بود، با تورم قیمت مواد غذایی در اواسط دوره نوجوانی، با این حال آنها همچنان توانستند بالاتر از انتظارات در 11.1٪ قرار بگیرند، در حالی که قیمت های اصلی در 6.5٪ ثابت باقی ماندند. .

هدف اصلی این حرکت بالاتر، افزایش سقف قیمت انرژی بود که قبوض خانوارها را 11.7 درصد افزایش داد، در حالی که تورم قیمت مواد غذایی به 16.5 درصد افزایش یافت و با افزایش شدید قیمت کالاهای اساسی مانند شیر، تخم مرغ و پنیر. در حالی که تورم ایالات متحده از تابستان کاهش یافته است، در مورد تورم در بریتانیا یا در سراسر اروپا نمی توان همین را گفت، زیرا قدرت دلار از اقتصاد ایالات متحده در برابر بدترین اثرات محافظت می کند.

مطمئناً تصویر زیبایی نیست، با این حال بریتانیا به هیچ وجه بدترین در اروپا نیست، با توجه به اینکه تورم در آلمان 11.6 درصد، ایتالیا با 12.6 درصد و در هلند 16.8 درصد است.

افزایش امروز تورم کل فشار بیشتری را بر تورم وارد خواهد کرد بانک انگلستان برای اجرای یک افزایش بزرگ دیگر در ماه آینده، با نتیجه احتمالی 50 واحد در ثانیه. همچنین خبر خوبی در زمینه بودجه فردا نیست، زیرا صدراعظم انتظار می رود با افزایش مالیات ها و همچنین کاهش هزینه ها، معاونت را بیشتر تشدید کند.

کالاها

خام قیمت نفت با توجه به گزارش‌های انفجار در لهستان، بار دیگر به شیوه‌ای متلاطم معامله می‌کنند، پس از اینکه اواخر شب گذشته گزارش‌های مربوط به انفجار در لهستان را تغییر دادند، دوباره به پایین‌ترین سطح خود بازگشتند پس از اینکه گزارش شد حمل‌ونقل نفت روسیه از طریق خط لوله دروژبا به مجارستان از سر گرفته شده است. عراق همچنین اعلام کرد که به دنبال افزایش نرخ تولید نفت مطابق با تقاضای جهانی است.

قیمت طلا با کمک بازدهی که دوباره شروع به نزول کرده است، همچنان در بالای 1770 دلار در هر اونس انعطاف پذیر به نظر می رسد.

نوسان

قیمت گندم در معاملات روز سه‌شنبه با انتشار اخباری مبنی بر کاهش بیش از 40 درصدی کاشت محصول در اوکراین برای فصل آینده، از پایین‌ترین سطح دو ماهه خود ادامه داد. با بالا بودن تنش ها در منطقه، انتظار می رود که عرضه مواد غذایی در سال 2023 محدود بماند. حجم یک روزه گندم به 48.76 درصد در مقابل 40.62 درصد در ماه رسید.

یورو دیروز پس از تایید این موضوع که برآوردهای رشد تولید ناخالص داخلی در سه ماهه دوم در مسیر خود باقی مانده است، حمایتی پیدا کرد، اگرچه اخبار مربوط به آن حمله موشکی در لهستان باعث شد تا به سرعت این روند صعودی را محدود کند. EUR/USD در محدوده تقریباً یک و نیم سنت معامله شد و نوسانات یک روزه به 16.82% در مقابل 13.39% در ماه رسید.

عملکرد قیمت کریپتو همچنان بالاست اما همچنان نشانه‌هایی از آرامش را نشان می‌دهد. حجم یک روزه بیت کوین در 74.66 درصد در مقابل 67.82 درصد در ماه قرار گرفت، در حالی که شاخص کریپتو در حال ظهور نیز شاهد سطوح بالایی از علاقه بود، با سبدی از آلت کوین های کمتر شناخته شده که حجم روزانه 96.96 درصد را در مقابل 91.02 درصد در ماه چاپ می کردند.

سبد حشیش اختصاصی CMC سهام اوایل معاملات دیروز به بالاترین حد خود رسید که تقریباً در سه ماه گذشته مشاهده نشد. به نظر می‌رسد نشانه‌های بیشتری از پیشرفت در واشنگتن پشت این حمایت باشد، اگرچه دستاوردهای اولیه ناپایدار بودند و سبد را تنها یک درجه بالاتر در جلسه گذاشتند. حجم یک روزه 122.82% در مقابل 104.92% در ماه بود.