AUDUSD در میان دلار ضعیف تر، زمین های از دست رفته اولیه را بازیابی می کند، زیر اواسط 0.6700 باقی می ماند.

• AUDUSD در روز پنج‌شنبه برخی از خریدها را به سمت خود جذب می‌کند، هرچند که این خرید پس‌انداز نیست.
  • شرط‌بندی برای افزایش نرخ کمتر توسط فدرال‌رزرو و ریسک مثبت روی دلار تاثیر می‌گذارد.
  • مشکلات ناشی از کووید-19 چین و موضع بد RBA باید هر چه بیشتر صعودی باشد.

جفت AUDUSD نزول روزانه خود را به سطح زیر 0.6700 برمی گرداند و در اوایل جلسه اروپا به بالاترین محدوده روزانه خود نزدیک تر می شود. این جفت در حال حاضر درست زیر اواسط 0.6700 قرار دارد و در حال حاضر، به نظر می رسد عقب نشینی خود را از بالاترین سطح دو ماهه که در اوایل این هفته لمس کرده بود، متوقف کرده است.

این دلار آمریکا به تلاش خود برای ثبت هرگونه جهش معنی دار از پایین ترین سطح خود از 12 آگوست تا کنون ادامه می دهد، که به نوبه خود به عنوان یک عامل کلیدی برای ارائه پشتیبانی از جفت AUDUSD دیده می شود. اکنون به نظر می رسد سرمایه گذاران متقاعد شده اند که فدرال رزرو موضع جنگ طلبانه خود را برای جلوگیری از رکود کاهش خواهد داد. این امر، همراه با بهبودی خوب در معاملات آتی سهام ایالات متحده، ارزش دلار امن را تضعیف می کند و به سود سهامداران حساس به ریسک است. استرالیایی.

با این اوصاف، نگرانی‌ها در مورد بادهای معکوس اقتصادی ناشی از شیوع جدید کووید-19 در چین ممکن است مانع از هرگونه حرکت خوش‌بینانه در بازارها شود. علاوه بر این، روز چهارشنبه ایالات متحده خوش بین است خرده فروشی داده‌ها ممکن است سرمایه‌گذاران را مجبور کرده باشد که شرط‌های خود را برای تشدید سیاست‌های کمتر تهاجمی توسط فدرال رزرو کاهش دهند. این، همراه با خطر تشدید بیشتر تنش‌های ژئوپلیتیکی، می‌تواند به‌عنوان باد دمی برای جفت ارز AUDUSD عمل کند.

علاوه بر این، یک واکنش نسبتاً خاموش به جزئیات شغلی عمدتاً خوش‌بینانه استرالیا نشان می‌دهد که مسیر کمترین مقاومت برای جفت AUDUSD به سمت نزول است. در واقع، داده های رسمی نشان می دهد که تعداد افراد شاغل در استرالیا در ماه اکتبر 32.2 هزار نفر افزایش یافته است که از انتظارات برای 15 هزار نفر بالاتر است. علاوه بر این، نرخ بیکاری داخلی در طول ماه گزارش شده به پایین ترین سطح پنج دهه اخیر یعنی 3.4 درصد کاهش یافته است.

با این حال، به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران متقاعد شده‌اند که این ارقام به اندازه‌ای قوی نیستند که بانک مرکزی استرالیا از مسیر اصلی خود خارج شود. از این رو، هر حرکت بعدی ممکن است به جذب برخی از فروشندگان در سطوح بالاتر ادامه دهد و خطر از بین رفتن سریع را به همراه داشته باشد. با این حال، یک حرکت پایدار فراتر از علامت 0.6800، چشم‌انداز منفی را نفی می‌کند و یک حرکت کوتاه‌مدیر را در اطراف جفت AUDUSD آغاز می‌کند.

با حرکت رو به جلو، معامله گران اکنون مشتاقانه منتظر سند اقتصادی ایالات متحده هستند – شامل انتشار شاخص تولید فیلی فدرال رزرو و ادعای بیکاری اولیه هفتگی. جدای از این، سخنرانی تعداد زیادی از اعضای بانفوذ FOMC باعث افزایش تقاضای USD خواهد شد و انگیزه معناداری برای جفت AUDUSD ایجاد می کند. این، همراه با احساس ریسک گسترده‌تر، ممکن است به ایجاد فرصت‌های معاملاتی کوتاه‌مدت در اطراف شرکت‌های بزرگ کمک کند.

سطوح فنی برای تماشا