AUDNZD به بالای 1.0900 صعود کرد زیرا شرط بندی های RBA جنگ طلب افزایش یافت

• AUDNZD قیمت های قابل توجهی را از 1.0884 انتخاب کرده است.
  • جلسات مکرر هیئت مدیره RBA فرصتی برای همگام سازی نرخ با رهبران جهانی فراهم می کند.
  • در آینده، داده‌های PMI Business NZ به‌شدت رصد خواهند شد.

جفت AUDNZD پس از سقوط به زیر 1.0884 در جلسه اولیه آسیا، شاهد تقاضای تازه ای بود، این دارایی مانع سطح دور 1.0900 را پس گرفت زیرا شرط بندی ها برای ادامه افزایش نرخ توسط بانک مرکزی استرالیا (RBA) افزایش یافته است. کراس در میان نبود یک ماشه بحرانی که می‌تواند منجر به حرکت قاطعانه‌ای در آینده شود، بیشتر به سمتی معامله می‌شود.

در همین حال، اقتصاددانان گلدمن ساکس با دیدگاهی جنگ طلبانه در مورد بهره مطرح شده اند نرخ ها توسط RBA پیش رو. «در پس‌زمینه‌ی چنین افزایش تورم طولانی‌مدتی، ما از تصمیم RBA در ماه اکتبر برای کاهش سرعت افزایش نرخ‌ها – به ویژه قبل از اینکه نرخ سیاست به مرز پایینی «نرخ خنثی» اسمی 3.00-4.50 درصد برسد، شگفت‌زده شدیم. تخمین زدن.”

در راهنمایی رو به جلو، شرکت بانکداری سرمایه گذاری معتقد است که جلسات مکرر هیئت مدیره RBA فرصت بالقوه ای را برای فیلیپ لو، فرماندار RBA فراهم می کند تا با سرعت تشدید سیاست های جهانی هماهنگ شود.

هفته گذشته، بیانیه سیاست پولی RBA پیش بینی های تاریک خود را در مورد آن فاش کرد تولید ناخالص داخلی چشم انداز (GDP) همچنین، انتظارات تورمی کوتاه‌مدت در حدود 8 درصد باقی ماند، زیرا فشارهای تورمی در منطقه استرالیا هنوز نشانه‌هایی از فرسودگی را نشان نداده است.

در بخش کیوی، سرمایه گذاران منتظر انتشار داده های Business NZ PMI هستند که قرار است در روز پنجشنبه منتشر شود. داده های اقتصادی بالاتر از 52.7 در مقایسه با نسخه قبلی 52.0 مشاهده می شود. اما قبل از آن، انتظارات تورمی برای دو سال آینده به دقت رصد خواهد شد. در سطح جهانی، احتمالاً فشارهای قیمتی در سال 2023 به دلیل افزایش قیمت خدمات و مواد خام همچنان بالا خواهد ماند. افزایش انتظارات تورمی بلندمدت می تواند نوسانات را به سمت مقابله با آن بیاورد.