گاوهای نر S&P 500 در تلاش برای حفظ شتاب صعودی هستند

گاوهای نر سهام در تلاش برای حفظ حرکت صعودی این هفته هستند. برخی معامله گران به مقاومت فنی سنگین برای S&P 500 در 4000 اشاره می کنند، یک سطح روانی کلیدی که شاخص از اوایل سپتامبر تا کنون در بالاتر از آن بسته نشده است.

درآمد Q3

با نزدیک‌تر شدن سود سه ماهه سوم به پایان، سرمایه‌گذاران نیز به شدت در مورد ارزش‌گذاری بحث می‌کنند و اینکه آیا نتایج اخیر و راهنمایی‌های رو به جلو، فشار را توجیه می‌کند یا خیر. سهام قیمت ها بالاتر

خرده فروش عمده Target دیروز نتایج ناامیدکننده ای را با کاهش بیش از -50 درصدی سود در سه ماهه سوم گزارش کرد.

این شرکت همچنین هشدار داد که کاهش فروش در سه ماهه سوم حتی با نزدیک شدن به فصل بحرانی تعطیلات ادامه دارد. مشابه Walmart روز قبل،

هدف همچنین به الگوهای هزینه ای اشاره کرد که فشار فزاینده بر بودجه مصرف کننده را نشان می دهد. عقب نشینی در مخارج مصرف کننده که توسط خرده فروشان در این هفته فاش شد لزوماً در گزارش خرده فروشی اکتبر منعکس نشد، که نشان داد داده ها 1.3% افزایش یافته است.

حتی با حذف بنزین و خودروها و تعدیل تورم، مخارج خرده‌فروشی همچنان افزایشی را نشان می‌دهد، اگرچه جزئیات نشان می‌دهد که بیشتر رشد از پمپ بنزین‌ها و فروش رستوران‌ها و بارها ناشی می‌شود.

اگر منصف باشیم، همه خرده فروشان ناامید نشده اند. دیروز Lowe مانند رقیب Home Depot پیش از این بالاتر از انتظارات بود. و در حالی که Walmart، بزرگ‌ترین خرده‌فروش جهان، نسبت به مصرف‌کنندگان تحت فشار هشدار داد، نتایج درآمد این شرکت همچنان بهتر از حد انتظار بود. با این حال، درآمد سه ماهه سوم چیزی برای نوشتن نیست، زیرا شرکت‌های S&P 500 در مسیر رشد تنها 2.2% در این هفته قرار دارند.

پیش بینی ها

مهمتر از آن، انتظارات برای سه ماهه چهارم در حال حاضر منفی شده است و تحلیلگران پیش بینی کاهش -1٪ را داشتند. این نسبت به نرخ رشد 9.1 درصدی در تابستان امسال کمتر است.

گاوها هنوز بر این باورند که با کمک روندهای فصلی پایان سال و همچنین فدرال رزرو کمی کمتر تهاجمی، فضایی برای افزایش سهام وجود دارد.

همچنین از نظر تاریخی، سهام تمایل به افزایش اندکی تا پایان سال دارند. از سال 1945، S&P 500 به طور متوسط ​​جهش 1.4% در نوامبر و +1.6% در دسامبر داشته است. این شامل 66 درصد از نوامبر و 77 درصد از تمام دسامبر.

در مورد فدرال رزرو، اکثر افراد در وال استریت اکنون پیش بینی می کنند که بانک مرکزی از دسامبر شروع به افزایش نرخ بهره 50 واحدی کند، در مقابل چهار افزایش متوالی قبلی 75 واحدی.

خرس‌ها استدلال می‌کنند که بازار قبلاً بر اساس این انتظارات قیمت‌گذاری کرده است، اما بسیاری از گاوها هنوز فکر می‌کنند بهبود داده‌های تورم و دستمزد در دسامبر می‌تواند امیدها برای پایان سریع‌تر کمپین انقباضی فدرال رزرو در سال 2023 را دوباره زنده کند و به سهام‌ها کمک کند تا پایان سال صعود کنند.

داده برای تماشا

امروز، سرمایه گذاران شروع و مجوزهای مسکن و فیلادلفیا را هضم خواهند کرد فدرال رزرو شاخص تولید

مهم‌ترین بخش‌های درآمد عبارتند از: Alibaba، Applied Materials، The Gap، Kohl’s، Macy’s، Nintendo، Palo Alto Networks، Ross Stores، Siemens و Williams Sonoma.