پوند با چشم انداز تیره و تار کاهش می یابد، بازدهی در سخنان شاهین فدرال رزرو افزایش می یابد

اروپا

بازارهای اروپایی یک جلسه دشوار دیگر را پشت سر گذاشته اند و به نظر می رسد که برای دومین جلسه متوالی با افت بسته می شوند، پس از اینکه آخرین بودجه انگلیس چشم انداز تیره ای را برای اقتصاد انگلیس در دو سال آینده ترسیم کرد و دلار آمریکا به دلیل اظهارات جنگ طلبانه سنت سنت جهش کرد. لویی فدرال رزرو رئیس جمهور جیمز بولارد

ما شاهد تغییرات قابل توجهی به دلیل بودجه امروز بریتانیا بوده‌ایم که چشم‌انداز تیره‌ای را برای اقتصاد در دو سال آینده ترسیم می‌کند و 7 درصد کاهش درآمد قابل تصرف برای مصرف‌کنندگان بریتانیایی را نشان می‌دهد.

بهترین عملکرد سهام، تا حدودی خلاف واقع، بوده است SSE و Centricaعلیرغم اعلام مالیات 45 درصدی بر «سود مازاد» تولیدکنندگان انرژی کم کربن از اول ژانویه. این مالیات برای سودهای بالاتر از سطح 75 پوند در مگاوات ساعت اعمال می شود.

پس از اینکه اعلام شد سقف قیمت انرژی از آوریل آینده به 3 هزار پوند افزایش می یابد، سهام در ابتدا قبل از بهبودی کاهش یافت، از 2.5 هزار پوند فعلی.

هیچ مالیات بادآورده‌ای بر بخش بانکی وجود نداشت که برای امثال این کشور تسهیلی است لویدز و گروه NatWestبا توجه به اینکه این بخش از کاهش هزینه های بانکی از 8 درصد به 3 درصد نیز بهره می برد.

سازندگان خانه نیز نفس راحتی کشیدند، زیرا کاهش حق تمبر تا 31 مارس 2025 برقرار بود.

پست سلطنتی یا خدمات توزیع بین المللی همانطور که در حال حاضر مشخص است، کاهش 3.9 درصدی در درآمدهای نیمه اول را به 5.84 میلیارد پوند گزارش کرده است، و همچنین اعلام کرده است که زیان قبل از مالیات 127 میلیون پوند، کاهش شدید نسبت به سود 315 میلیون پوندی در سال گذشته.

بخش پست سلطنتی کسب و کار شاهد کاهش 10.5 درصدی درآمد و همچنین کمک به عملکرد ضعیف کل تجارت بود، با زیان 219 میلیون پوندی، که در مقایسه با سود 235 میلیون پوندی در این زمان در سال گذشته، به عنوان هزینه ها. اقدامات صنعتی فعلی همچنان بر تجارت تاثیر می گذارد.

در حالی که کسب و کار GLS آن شاهد افزایش 9.5 درصدی درآمد بود، سود از 169 میلیون پوند به 162 میلیون پوند کاهش یافت.

در مورد چشم انداز مدیریت گفت که انتظار می رود زیان عملیاتی کل سال بین 350 تا 450 میلیون پوند باقی بماند که شامل ضررهای روز اعتصاب اخیر و جاری می شود.

باربری سهام طی چند هفته گذشته با پیش‌بینی اینکه پس از سه ماهه اول ضعیف به دلیل قرنطینه‌های چین، عملکرد در سه ماهه دوم بسیار بهتر خواهد بود، شاهد حرکت مناسب‌تری بوده‌اند.

اعداد و ارقام سه ماهه اول امروز نشان می دهد که فروش فروشگاه های قابل مقایسه در سه ماهه دوم به 11 درصد از 1 درصد در سه ماهه اول بهبود یافته است و فروش نیمه اول را تا 5 درصد افزایش می دهد.

آسیا پاسیفیک با افت 4 درصدی در نیمه اول سال با افت 4 درصدی عملکرد ضعیفی داشت، در حالی که فروش چین در نیمه اول 19 درصد کاهش داشت. قاره آمریکا نیز عملکرد ضعیفی داشت و شاهد کاهش 3 درصدی فروش در همان فروشگاه بود. اروپا، خاورمیانه و هند با فروش 34 درصدی H1 به کمک آمدند. حاشیه های عملیاتی تعدیل شده با 150bps به 17.7 درصد بهبود یافته است. سود قبل از کسر مالیات از 191 میلیون پوند در سال گذشته به 251 میلیون پوند افزایش یافت.

ایالات متحده

پس از آن که جیمز بولارد، رئیس فدرال رزرو سنت لوئیس، جیمز بولارد، گفت که بانک مرکزی باید در افزایش نرخ‌ها بسیار بیشتر از این پیش برود و گفت که برای کنترل واقعی تورم، نرخ پایانه باید بین 5 تا 7 درصد افزایش یابد، بازارهای ایالات متحده به شدت کاهش یافته‌اند. این بسیار بالاتر از سطح هدف فعلی برای بازارهای 3.75٪ تا 4٪ است.

جای تعجب نیست که Nasdaq 100 منجر به ضرر شده است در حالی که بازدهی نیز بالاتر رفته است، با بازدهی 2 ساله و 10 ساله ایالات متحده که هر دو از پایین ترین سطح 6 هفته گذشته برگشته اند.

NVidia سهام‌ها اخیراً عملکرد خوبی داشته‌اند، حتی اگر تا به امروز بیش از 45 درصد کاهش داشته‌اند، با اعداد سه ماهه سوم دیشب، سهام‌ها با کاهش قیمت رو به رو شدند. در ماه اوت انویدیا درآمد خود را کاهش داد چشم انداز به 6.7 میلیارد دلار رسید در حالی که انتظار داشت حاشیه سود ناخالص از 65.1 درصد به 43.7 درصد کاهش یابد. این کاهش رتبه به دلیل کاهش شدید درآمد بازی بود که 44 درصد از سه ماهه اول کاهش یافت و به کمی بیش از 2 میلیارد دلار رسید. اعداد سه ماهه دوم آن کاهش رتبه را تا حد راهنمایی تایید کرد، با سود 0.52 دلاری سهم و درآمد 6.7 میلیارد دلاری. آنها همچنین راهنمای سه ماهه سوم را به 5.9 میلیارد دلار کاهش دادند، رقمی که دیروز توانستند اندکی از آن عبور کنند و به 5.93 میلیارد دلار رسید. سود به 680 میلیون دلار رسید که کمی کمتر از حد انتظار بود، با این که شرکت راهنمایی درآمد سه ماهه چهارم 6 میلیارد دلار +/- 2٪ را ارائه کرد.

سیستم های سیسکو سهام نیز از زمان پایین‌ترین سطح ماه اکتبر، روند مناسبی داشته است، به طوری که اعداد سه ماهه اول دیروز شرکت را بر آن داشت تا دستورالعمل‌های سالانه خود را ارتقا دهد. در ابتدای سه ماهه سیسکو اعلام کرد که انتظار رشد درآمد سه ماهه اول بین 2 تا 4 درصد و سود 0.83 دلاری سهم را دارد. دیشب این شرکت سود 0.86 دلاری سهم با درآمد 13.6 میلیارد دلاری را گزارش کرد. انتظار می‌رود که سود سه ماهه دوم در سطح مشابهی باشد، در حالی که سود کل سال را بین 3.51 دلار به 3.58 دلار و رشد درآمد کل سال بین 4.5 تا 6.5 درصد افزایش می‌دهد.

ما یک خرده فروش بزرگ دیگر در ایالات متحده داریم که بعد از زنگ خطر گزارش می دهد، ویلیامز-سونوما که از پایین ترین سطح ماه اکتبر خود بازگشتی اندک داشته است. در آخرین مجموعه اعداد خود در سه ماهه دوم نشانه کمی از کاهش هزینه مصرف کننده وجود داشت و مالک Pottery Barn درآمد رکورد 2.14 میلیارد دلاری را گزارش کرد که 11.3 درصد افزایش داشت، اگرچه حاشیه سود ناخالص از 44.1 درصد در سال گذشته به 43.5 کاهش یافت. ٪. این خرده‌فروش دستورالعمل‌های سالانه خود را درباره رشد درآمد خالص سالانه دیجیتالی متوسط ​​تا بالا با هدف افزایش درآمد سالانه به 10 میلیارد دلار تا سال 2024 تکرار کرد.

FX

پس از اینکه چندین سیاست گذار از چشم انداز افزایش نرخ بهره در دسامبر 75 واحد در ثانیه عقب نشینی کردند و اینکه هر حرکتی احتمالاً در محدوده 50 واحد در ثانیه بود، یورو شروع به از دست دادن قدرت خود کرده است. تجدید نظر نهایی شاخص قیمت مصرف کننده اتحادیه اروپا نیز اندکی کاهش یافت و به 10.6 درصد رسید، در حالی که دلار آمریکا پس از اظهارات جنگ طلبانه جیمز بولارد، رئیس فدرال رزرو سنت لوئیس، افزایش یافت.

پوند تحت فشار قرار گرفته و طلافروشی ها فروخته شده اند و پس از اینکه وزیر خزانه داری بودجه ای را ترسیم کرد که طولانی مدت در زمینه افزایش مالیات و کوتاهی در کاهش هزینه ها بود، بازدهی را بالاتر برد، هرچند که حرکات امروز باعث افزایش مجدد دلار و بازدهی امروز نیز شده است. در امریکا.

OBR چند سال بسیار دشوار را ترسیم کرد و پیش‌بینی کرد که استانداردهای زندگی ممکن است در دو سال آینده تا 7 درصد کاهش یابد و قیمت مسکن تا 9 درصد کاهش یابد. این خوشبینانه به نظر می رسد، به ویژه در مورد قیمت مسکن، در زمانی که انتظار نمی رود تورم تا سال 2024 به زیر 7 درصد کاهش یابد و آستانه مالیات تا سال 2028 در همان سطوح باقی بماند.

بازگشت پوند به دلار آمریکا کمکی نمی‌کند، زیرا آن نیز فشار نزولی بر آن وارد می‌کند، اما این واقعیت که در برابر یورو نیز پایین‌تر است، نشان می‌دهد که ضعف فقط ناشی از دلار آمریکا نیست.

کالاها

افزایش ارزش دلار آمریکا، همراه با نگرانی‌ها در مورد تقاضای آتی، شاهد نفت خام بوده است روغن قیمت‌ها همچنان پایین می‌آیند و قیمت برنت را به پایین‌ترین سطح خود در 4 هفته گذشته می‌رسانند.

افزایش شدید بازدهی و بازگشت دوباره دلار آمریکا شاهد بوده است قیمت طلا پس از اینکه جیمز بولارد، رئیس فدرال رزرو سنت لوئیس، گفت که نرخ پایانی وجوه فدرال رزرو باید بین 5 تا 7 درصد باشد تا تورم را کاهش دهد، به شدت سقوط کرد. این بسیار فراتر از بسیاری از انتظارات بازار است و احتمالاً در این مرحله یک دیدگاه اقلیت است، اما با این وجود نشان می دهد که بازارها چقدر نسبت به چشم انداز نرخ های بالاتر حساس هستند.

نوسان

سهام وودافون در روز چهارشنبه پس از اینکه بازار همچنان به هضم اخبار ناامیدکننده درآمدهای اوایل هفته ادامه داد، در وضعیت بدی قرار داشت. سهام در محدوده ای حدود 2.5 درصد معامله می شود که روزانه حرکت می کند نوسان در سنگین وزن به 87.4٪، بیش از دو برابر چاپ یک ماهه آن 42.29٪.

اخبار مربوط به درآمد همچنین باعث افزایش سطح قیمت برای Home Depot شد. با ارزش بازار بیش از 300 میلیارد دلار، غیرمعمول است که شرکت هایی مانند این را برجسته کنیم، اما یک روز حجم در برابر 55.84 درصد در ماه به 91.12 درصد رسید.

نوسانات در کریپتوها با خوانش یک روزه پایین تر از معادل های یک ماهه در کلاس دارایی به شدت کاهش یافت، اما وضعیت در مورد ارزهای فیات تا حدودی متفاوت بود. یورو شاهد افزایش قیمت‌ها بود و به نظر می‌رسید که افزایش کوتاه‌مدت در برابر دلار آمریکا تمام شده است. یک روز جلد در یورو/دلار آمریکا در مقایسه با 13.34 درصد در ماه، به 16.96% رسید.

و در کالاها، نفت خام مورد توجه قرار گرفته است و یک بار دیگر سطح حمایت را در حدود 92.75 دلار آزمایش می کند. به نظر می‌رسد کاهش تنش‌های ژئوپلیتیکی و نگرانی‌های مربوط به تقاضا از سوی چین در اینجا تاثیرگذار است، اگرچه واضح است که اوپک پتانسیل سلطنت در تولید را دارد. حجم یک روزه نفت برنت در 43.06 درصد در مقابل 36.98 درصد در ماه کاهش یافت.