فصلی زیمنس در کانون توجه است [Video]

03 آذر 1401

زیمنس یک شرکت چندملیتی آلمانی و بزرگترین شرکت تولیدی صنعتی در اروپا است. وزن آن حدود 7 درصد در DAX است.

آخرین درآمد زیمن در ماه نوامبر قوی بود. درآمد پیش بینی شده 20.57 میلیارد در مقابل 19.13 میلیارد مورد انتظار بود. همچنین، سفارشات بسیار قوی به 21.82 میلیارد رسید در مقابل 19.89 میلیارد مورد انتظار. مدیرعامل همچنین شاهد ادامه تقاضا برای سخت افزار و همچنین نرم افزار بود.

بنابراین، آیا این درآمدهای قوی باید به سرمایه گذاران نسبت به الگوی قوی فصلی آن اعتماد کند؟ طی 25 سال گذشته، زیمنس 15 بار بین 23 نوامبر تا 31 دسامبر افزایش داشته است. میانگین بازدهی 3.42 درصد و حداکثر ضرر 11.31 درصد بوده است. حداکثر سود در سال 2009 بیش از 19 درصد بود. آیا اکنون زمان خرید زیمنس است یا باید تهدید کاهش رشد جهانی و افزایش تورم سرمایه گذاران را دلسرد کند؟

ریسک های تجاری عمده: خطر اصلی در اینجا این است که یک رکود عمیق بر اروپا و ایالات متحده شدیدتر از آنچه بازارها در حال حاضر پیش بینی می کنند و همچنین هرگونه خبر بد بالقوه برای زیمنس تأثیر می گذارد.

درباره HYCM بیشتر بدانید