سهام PLTR پس از از دست دادن EPS باریک 1٪ کاهش یافت

• Palantir EPS تعدیل شده را 1 سنت ارسال کرد.
  • سهام PLTR با انتشار این خبر 1 درصد کاهش یافت.
  • درآمد عملیاتی تعدیل شده تمام سال 43 میلیون دلار افزایش یافت.

پالانتیر (PLTR) پس از اینکه شرکت کلان دیتا اعلام کرد سود تعدیل شده 1 پنی به ازای هر سهم (EPS) و 2.8 میلیون دلار شکست درآمد، در پیش‌بازار دوشنبه 1 درصد کاهش یافت و به 7.85 دلار رسید. به طور کلی، شرکت تحت حمایت پیتر تیل EPS تعدیل شده را 0.01 دلار با درآمد 478 میلیون دلاری گزارش داد که 22 درصد در سال گذشته جلوتر بود.

اخبار درآمد پالانتیر

بخش ایالات متحده همچنان با 62 درصد از کل درآمدها با 297 میلیون دلار تسلط دارد. این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 31 درصد رشد داشته است. از آنجایی که Palantir مدت‌هاست با قراردادهای نظامی ایالات متحده مرتبط بوده است، این خبر مثبت بود که بخش تجاری این شرکت با سرعت بیشتری در ایالات متحده (+55٪ سالانه) در مقایسه با تجارت دولتی ایالات متحده (+23٪ سالانه) رشد کرد.

قراردادهایی برای کارهای آینده به مبلغ 1.3 میلیارد دلار در طول سه ماهه امضا شد که به نظر بسیار چشمگیر نیز می رسد. مشتریان به طور کلی 11 درصد در مقایسه با سه ماهه دوم و 66 درصد در سال به دلیل گام های برداشته شده با شرکای شرکتی جدید رشد کردند. این به ویژه به دلیل مشتریان شرکتی ایالات متحده است که در سه ماهه سوم 73 مشتری جدید در سال به 132 نفر اضافه کردند.

برای سه ماهه چهارم، Palantir 504 میلیون دلار پیش بینی کرده است، درست کمتر از توافق قبلی وال استریت 506 میلیون دلاری. مدیریت همچنین برای 79 میلیون دلار درآمد عملیاتی تعدیل شده برای سه ماهه هدایت کرد. مدیریت هدایت سالانه 1.9 میلیارد دلاری فروش را مجدداً تأیید کرد اما درآمد عملیاتی تعدیل شده را از 342 میلیون دلار به 385 میلیون دلار در نقطه میانی افزایش داد.

پیش بینی سهام پالانتیر

طی دو جلسه گذشته، PLTR موجودی به زیر خط روند صعودی پایینی که از زمان تشکیل دو کفی در 23 سپتامبر کار می کرد، نزول کرده است. معامله گران باتجربه متوجه خواهند شد که شاخص قدرت نسبی (RSI) به زیر نقطه میانی نزول کرده است، که همچنین نشان می دهد که حرکت نزولی بیشتری انتظار می رود.

یک حدس خوب این است که سهام Palantir تا رسیدن به کف دو برابری در 7.18 دلار ادامه خواهد داد، زیرا حمایت شیب دار رو به بالا از آنجا شروع شد. در زیر در اینجا بازه پایین 6.55 دلار از 12 می است.

نمودار سهام روزانه PLTR