در حالی که بریتانیا با مشکل مواجه می شود، سهام با مقاومت مواجه می شوند

آنچه باید در روز پنجشنبه 17 نوامبر بدانید:

رویداد اصلی امروز نیست داده های ایالات متحده اما مینی بودجه بریتانیا و نظرات بولارد فدرال رزرو. همانطور که می گویند بریتانیا در یک دروازه چسبناک قرار دارد. همانطور که در “میان سنگ و یک مکان سخت.” اقتصاد دچار مشکل است و دولت باید هزینه ها را کاهش دهد. ظاهر عالی نیست استرلینگ ضعیف شد و زمانی که جیمز بولارد، رئیس فدرال رزرو سنت لوئیس به منبر رفت، به این شتاب افزوده شد. او به طرز تکان دهنده ای از نرخ های بین 5 تا 7 درصد صحبت کرد و بر این اساس دارایی های ریسک را ترساند. درآمدهای خرده فروشی همچنان با راهنمایی های کولز و ضرب و شتم میسی مخلوط می شد. به طور کلی، رالی همانطور که ما در حال کوبیدن بودیم طولانی است و خطرات آن منفی است.

دلار آمریکا پس از اظهارات بولارد قوی تر شده است و اکنون برای شاخص دلار به 107 رسیده است. قیمت طلا به 1760 دلار کاهش یافته است روغن (WTI) نیز با افزایش موارد ابتلا به کووید در چین، به 83.96 دلار کاهش یافته است. بیت کوین به 16400 دلار کاهش یافته است.

امروز فارکس را ببینید

بازارهای اروپایی پایین تر هستند: Eurostoxx -0.8٪، FTSE -0.3٪، و Dax -0.4٪.

Uاس بازارها کمتر هستند: نزدک -1.3٪، S&P -1.2٪، و Dow -1٪.

برترین اخبار وال استریت

بودجه بریتانیا همان طور است که انتظار می رود، اما OBR یک بررسی واقعیت سخت را پیش بینی می کند.

فدرال رزرو بولارد بسیار تندخویانه صحبت می‌کند، بازدهی بالا می‌برد، دلار ارزش سهام را بالا می‌برد.

جمهوری خواهان اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا را به دست می آورند.

ایلان ماسک می گوید یک رهبر جدید برای توییتر پیدا خواهد کرد.

علی بابا (BAB) با کاهش هزینه ها، درآمد سه ماهه انتظارات را از دست می دهد.

چین NetEase (NTES) پس از پایان قرارداد 14 ساله بازی با اکتیویژن بلیزارد سقوط می کند.

سیستم های سیسکو (CSCO): شرکت پیش بینی درآمد و سود کل سال خود را در میان کاهش موانع زنجیره تامین افزایش داد.

Nvidia (NVDA): این طراح تراشه و شرکت محاسباتی در روز چهارشنبه انتظارات برای درآمد سه ماهه سوم را شکست داد.

سونوس (من هستم): این شرکت که با تقاضای ضعیف برای بلندگوهای سطح بالا دست و پنجه نرم می کند، روی کاهش تنگناهای زنجیره تامین و مجموعه نادری از تبلیغات برای افزایش فروش در سه ماهه تعطیلات حساب می کند.

Diamondback Energy (FANG): این تولیدکننده نفت و گاز روز چهارشنبه اعلام کرد که با خرید تمام سهام اجاره ای و دارایی های مرتبط لاریو پرمیان موافقت کرده است.

استارباکس (SBUX): کارگران بیش از 100 محل استارباکس متعلق به شرکت آمریکایی قصد دارند برای یک روز اعتصاب کنند.

تسلا (TSLA): جیمز مرداک، یکی از مدیران تسلا، روز چهارشنبه در دادگاه شهادت داد که ایلان ماسک، مدیرعامل این شرکت در چند ماه گذشته فردی را به عنوان جانشین بالقوه برای ریاست این خودروساز الکتریکی معرفی کرده است.

میسیز (M) بر درآمد ضربه می زند.

کوهلس (KSS) به عنوان مدیر عامل جدید نیاز به راهنمایی می کند.

BJ عمده فروشی (BJ) با درآمد قوی

Bath & Body Works (BBWI) به شدت در افزایش پیش بینی ها.

ارتقاء و کاهش

منبع: WSJ.com