اپل به خانه می آید، تارگت از دست می دهد و لوو می زند

آنچه باید در روز چهارشنبه 16 نوامبر بدانید:

بازارهای سهام در روز سه‌شنبه به روند صعودی خود ادامه دادند، اما در طول مسیر به دلیل خبر اصابت موشک به لهستان دچار نوسان شدند. من فکر می کنم منصفانه است که بگوییم همه ما وقتی آن خبر را خواندیم تکان خوردیم، اما به نظر می رسد که به سرعت کنار گذاشته شده است. بازارها صبح امروز با روند صعودی خود ادامه دادند. با این حال، رالی در حال کند شدن است زیرا بازده اوراق قرضه صبح امروز اندکی افزایش یافته است.

سهام نیز از این آشفتگی ضربه می زند هدف (TGT) گم شده. را موجودی در زمان نگارش این مقاله 14 درصد کاهش یافته است و کاملاً اخبار خوب Walmart (WMT) دیروز و Lowe (LOW) امروز صبح را تحت الشعاع قرار می دهد.

به گزارش وال استریت ژورنال، در حالی که جورج، عضو فدرال رزرو از کند شدن افزایش نرخ بهره صحبت می کرد، اعضای بانک مرکزی اروپا و فدرال رزرو موقعیت های شاهین و کبوتر را معامله کردند. در همین حال، مولر از بانک مرکزی اروپا گفت که طرفدار افزایش قابل توجه نرخ بهره در دسامبر است. یه ذره خنده پس!

با خاموش شدن جهش کوتاه لهستان در صبح امروز، ارزها همچنان بر سقوط دلار متمرکز هستند. شاخص دلار اکنون به 106 بازگشته است. نفت همچنان درگیر افکار متضاد است. به نظر می رسد کاهش رشد چین در حال حاضر برنده شده است زیرا به 86.80 دلار سقوط می کند. طلا در 1781 دلار ثابت است و بیت کوین کمتر از 16600 دلار است.

امروز فارکس را ببینید

بازارهای اروپایی با FTSE و Eurostoxx هر دو 0.4٪ افزایش یافته اند در حالی که Dax -1٪ است.

معاملات آتی آمریکا برای همه یکسان هستند: نزدک، اس اند پی و داو، بعداً برگردید!

برترین اخبار وال استریت

هدف (TGT) هشدار می دهد که فروش تعطیلات، سقوط سهام.

Lowe’s (LOW) پیش بینی سود را در قیمت های بالاتر و تقاضای ثابت افزایش می دهد.

استی لودر (EL): این شرکت اعلام کرد که با خرید برند مد آمریکایی تام فورد موافقت کرده است.

اپل (AAPL) در حال آماده شدن برای شروع تامین تراشه برای دستگاه های خود از یک کارخانه در حال ساخت در آریزونا است ایالات متحده.

شرکت اینتل (INTC): یک هیئت منصفه فدرال در تگزاس روز سه شنبه اعلام کرد که اینتل باید 948.8 میلیون دلار به VLSI Technology LLC به دلیل نقض حق ثبت اختراع VLSI برای تراشه های کامپیوتری بپردازد. یکی از سخنگویان اینتل گفت که این شرکت “به شدت با این حکم مخالف است” و قصد دارد درخواست تجدید نظر کند.

چنگ زدن (GRAB) در خطوط بالا و پایین می زند

Nvidia (NVDA) درآمد پس از بسته شدن