انتخابات، اقتصاد و خرده فروشان همه در کانون توجه هستند

• گزارش NFP قوی تر است و آنچه را که JJ به ما گفته است تکرار می کند.

• برخی از سرمایه گذاران از FOMO رنج می برند – اما دلیل آن این است که آنها سعی می کنند بازار را زمان بندی کنند.

• از زمانی که جوی شروع به تخلیه SPR کرد، نفت با قیمت 92 دلار/بشکه 22 درصد افزایش یافت.

• و این هفته انتخابات است – 40 میلیون رای اولیه ریخته شده است، آیا موج در راه است؟

• چاشنی سوسیس شیرین به سبک ایتالیایی را برای روز شکرگزاری امتحان کنید.

بنابراین، گزارش NFP نشان داد که بازار کار زنده و سالم است. ما 216 هزار شغل را در مقابل برآورد 200 هزار شغل بازیابی کردیم. دستمزدها رشد کردند – نه با همان سرعت تورم – که فقط به این معنی است که کارگران همچنان از افزایش قیمت ها ضربه می خورند. بیکاری تا 3.7٪ افزایش یافت و احتمالاً بالاتر می رود – توییتر و META آخرین مواردی هستند که کاهش بزرگ مشاغل را اعلام کردند. اما فراموش نکنیم که بسیاری از کارمندان آنها در ایالات متحده نیستند – درست است؟ 60٪ از کارکنان META شهروند غیر آمریکایی هستند (که حدود 52000 نفر است). آنها مردم را در سراسر جهان استخدام می کنند – بنابراین من گمان می کنم که اشتغال در هند و اروپای شرقی نیز آسیب ببیند. اما ما این اعداد را حساب نمی‌کنیم و من تعجب می‌کنم – آیا آنها کارمندان ایالات متحده را نسبت به کارمندان غیرآمریکایی به دلیل گران‌تر بودن کارمندان ایالات متحده می‌کنند؟

مطمئن نیستم که آیا هیچ یک از افراد خیالی «متافورس» آنها برای اخراج هدف قرار می گیرند یا خیر، اما می دانم که کارمندان واقعی جهان چیزی در راه هستند. اکنون، WSJ به این نکته اشاره کرد که شاید – ما شاهد کاهش قیمت املاک در منطقه خلیج باشیم – حتی اگر برای اندکی و این مثبت باشد، نه؟

در هر صورت – کارمندان اخراج شده بسته های RIF سخاوتمندانه ای دریافت می کنند و به احتمال زیاد می توانند سهام خود را حفظ کنند – بنابراین، اجازه دهید هنوز هیستریک نشویم. بسیاری از افراد نسبتاً به راحتی شغل جدیدی پیدا می‌کنند، زیرا آخرین گزارش JOLTS نشان داد که حدود 10 میلیون شغل در دسترس است – بنابراین، اگر کسی شغلی می‌خواهد – باید بتواند یکی را پیدا کند….. بنابراین، بیایید ببینیم که چگونه این کار را تکان می‌دهد. .

اقتصاددانان پیشنهاد می کنند این است که ما باید شاهد باشیم که نرخ بیکاری در ایالات متحده قبل از پایان آن به 6٪ برسد…..پس آماده باشید.. فصل تعلیق کار تازه شروع شده است… به یاد داشته باشید – شرکت ها از الان تا پایان پایان سال «تمیز کردن خانه» را انجام می دهند. سال…خدمات مالی به دلیل «اخراج‌های تعطیلات» خود شناخته شده است – هر نوامبر تا دسامبر اتفاق می‌افتد – و به یاد بیاورید – هم GS و هم JPM اعلام کردند که اخراج‌ها در راه است – بقیه به زودی….ما همچنین آن را در سراسر جهان مشاهده کرده‌ایم. بخش فناوری امسال نیز….بنابراین هنگامی که همه آنها شروع به پخش آن برگه های صورتی کردند – ببینید چه اتفاقی برای بیکاری در دسامبر، ژانویه و فوریه می افتد…..

ممکن است ما یک جبران کوتاه مدت از خرده فروشان دریافت کنیم… انتظار می رود آنها کمک های فصلی “استخدام” کنند… Nordstrom امیدوار است 20000 نفر استخدام کند، آمازون در حال برنامه ریزی برای استخدام 15000 نفر است – با پرداخت 3000 دلار پاداش و 19 دلار در ساعت. WMT تنها در حال برنامه ریزی برای استخدام 40000 نفر است که در مقایسه با 150000 نفری که در سال گذشته استخدام کرده بودند، 75 درصد کاهش یافته است، به این دلیل که آنها می خواهند کارکنان فعلی ساعات بیشتری کار کنند. TGT در حال برنامه ریزی برای استخدام 100000 و پرداخت 15 دلار در ساعت به آنها است. میسی به دنبال 40000 کارگر نیز هست. و همه این کارفرمایان برای کارکنان جدید تخفیف های خرید ارائه می دهند که با توجه به اینکه تورم در 40 سال جاری است کمک بزرگی است. اوج

مسترکارت انتظار دارد مخارج تعطیلات فصلی 7 درصد افزایش یابد، اما خاطرنشان می کند که تورم قطعاً در نحوه محاسبه آن نقش دارد… هزینه ها اما تعداد هدایا کاهش می یابد… مصرف کنندگان در جستجوی معاملات به دنبال راه هایی برای حرکت در این محیط تورمی خواهند بود. و فروش.

حالا چه NFP گزارش فاش شده این است که جی جی حقیقت را به ما گفت- و اینکه اقتصاد همچنان داغ است و بنابراین در خطر افزایش بیشتر باقی خواهد ماند… بنابراین شما می‌پرسید – چرا بازارها افزایش یافتند؟ ساده – آنها اخباری را شنیدند که انتظار می رفت – هیچ چیزی در آن گزارش وجود نداشت که روایت را تغییر دهد و سهام قبل از گزارش به شدت فروخته بود … بنابراین بند در – نرخ ها تا زمانی که به جدیدترین نرخ پایانه (خنثی) برسیم به افزایش ادامه خواهد داد… که اکنون چیزی بین 5 تا 5.5 درصد است. (از 4.6 درصدی که جی جی اعلام کرده بود.) در پایان روز – داو 402 امتیاز به ازای 1.2 درصد، S&P 51 یا 1.4 درصد افزایش یافت، نزدک 132 یا 1.3 درصد افزایش یافت، راسل 20 امتیاز جهش کرد. pr 1.1% و حمل و نقل 273 امتیاز یا 2.1% کسب کردند.

بازدهی خزانه داری ایالات متحده افزایش یافت و سپس کمی عقب نشینی کرد … در 2 سال. روز را با بازدهی 4.67% به پایان رساند، 5 سال. 4.33٪ و 10 سال. – 4.15٪. – بله، هنوز معکوس است! و نه – ما از رکود “جلوگیری” نکرده ایم. این در حال آمدن است (یا در حال حاضر اینجاست؟).

اکنون افزایش نرخ ها همچنان یک باد معکوس برای سهام خواهد بود……….چیزی که ماه ها در مورد آن صحبت می کنیم. و به یاد داشته باشید – برخی از اقتصاددانان وجود دارند که فکر می کنند فدرال رزرو باید نرخ ها را بالاتر از نرخ CPI افزایش دهد تا تورم را از بین ببرد …. و صحبت از CPI – آماده باشید زیرا این تنها یکی از داده های این هفته است …. موعد انتشار است. پنج‌شنبه… و انتظار می‌رود که افزایش 0.6 درصدی را در متر بر متر بالای خط (از 0.4 درصد در ماه گذشته) ببینیم – اما زمانی که غذا و انرژی را خارج می‌کنید – 0.5 درصد + کاهش اندک نسبت به ماه گذشته 0.6٪. پیش‌بینی می‌شود که میزان سالانه 7.9 درصد در بالای خط و +6.5 درصد نسبت به غذا و انرژی افزایش یابد. اکنون هر دو کمی کمتر از ماه گذشته – که راحت است – با توجه به اینکه انرژی از اکتبر 22 درصد افزایش یافته است – اما بیایید ببینیم آنها آن را چگونه تعریف می کنند …. آنها به شما خواهند گفت که اجاره بها همراه با قیمت مسکن کاهش یافته است – اکنون مسکن بله، اما مطمئن نیستم که شاهد کاهش اجاره‌بها هستم… نیویورک، شیکاگو، میامی و سن فران تنها تعدادی از شهرهای داغی هستند که هنوز شاهد کاهش اجاره‌بها نبوده‌اند…اما بیایید امیدوار بمانیم.

سایر داده‌های زیست محیطی این هفته شامل برنامه‌های وام مسکن در روز چهارشنبه و میانگین واقعی درآمد ساعتی سالانه و میانگین واقعی درآمد هفتگی سالانه است.

اما این هفته به هیچ وجه تحت سلطه داده های اقتصادی یا درآمدی نخواهد بود… این هفته انتخابات است – و روز انتخابات تنها 1 روز باقی مانده است… رقابت ها در حال گرم شدن هستند – گردن و گردن واقعاً در همه «ایالت های کلیدی» – AZ، PA ، NY و GA.

NYTimes با این عنوان و داستان اجرا می شود.

با ظهور نشانه هایی از قدرت جمهوری خواهان، آمریکایی ها برای رای دادن زودهنگام جمع می شوند.

مشارکت در اکثر ایالت‌ها بالا است و کارشناسان انرژی گسترده جمهوری‌خواهان و همچنین شور و شوق دموکرات‌ها را در میدان‌های اصلی نبرد می‌بینند… آمریکایی‌های مضطرب و قطبی‌شده به مکان‌های رای‌گیری اولیه هجوم آورده‌اند و برگه‌های رای پستی را دسته‌جمعی برگردانده‌اند، و بیش از 32 میلیون رای از روز پنج‌شنبه تا امروز به دست آورده‌اند. مشارکت در اکثر ایالت ها همگام با سطوح بی سابقه انتخابات میان دوره ای 2018 است و رای دهندگان از تنش های تشدید شده بر سر روند دموکراتیک عبور می کنند.

«32 میلیون «رای زودهنگام» داده شده است – میزان مشارکت همگام با سطح رکورد سال 2018 است.» بنابراین، دوباره به من بگویید که رأی گیری زودهنگام چقدر کارساز نیست؟ در واقع – من روز جمعه رای دادم – قرارم را به صورت آنلاین گذاشتم، در پای صندوق های رای حاضر شدم، باید شناسنامه ام را نشان می دادم تا ثابت کنم همان کسی هستم که می گویم هستم و ضربان قلب داشتم و سپس به من رای دادند، آن را گذاشتم. داخل دستگاه رای گیری، انتخاب هایم را انجام دادم و سپس آن را به دستگاه شمارش آرا آوردم، جایی که آن را وارد آن دستگاه کردم و مشاهده کردم که رای من شمارش می شود… ساده – تمام این فرآیند برای من 20 دقیقه طول کشید تا شروع کنم… و من این کار را انجام خواهم داد. بگویید – بسیار امن بود.

چرا یک سیستم وجود ندارد که توسط کل کشور استفاده شود، سوالی است که من همچنان می پرسم، چرا ما نمی توانیم یک سیستم رای دهی ثابت در این کشور داشته باشیم، فراتر از من است….. – فلوریدا این کار را درست انجام داد… ساده بود ، از نظر فن آوری پیچیده، تمیز و سریع – دوره.

نفت که در روز پنجشنبه افزایش یافت و به 90 دلار در هر بشکه رسید، هفته را حتی بالاتر از 92.60 دلار به پایان رساند. ما اکنون در هر 3 خط روند صعودی هستیم – بنابراین 88 دلار با مقاومت 100 دلاری به حمایت تبدیل می شود.

قیمت‌های آتی ایالات متحده امروز صبح بالا می‌روند… اپل تحت فشارهایی قرار دارد – فقط 1٪ – به دلیل این خبر که تولید آیفون 14 به دلیل محدودیت‌های بیشتر کووید در چین “به طور موقت کاهش یافته است”. به مصرف‌کنندگان پیشنهاد می‌کنیم که اگر تصادفاً برای کریسمس/هانوکا آیفون 14 می‌خواستید، بهتر است سفارش خود را دریافت کنید… می‌بینید – اینگونه است که آنها هیستری آیفون را ایجاد می‌کنند – با گفتن به شما، نمی‌توانید آن را تهیه کنید… به همان روش خرده‌فروشان به شما گفته اند که زودتر شروع به خرید کنید – در غیر این صورت خطر از دست دادن آن را دارید… این واقعا یک شوخی است. اما هر بار کار می کند…..

در ساعت 6 صبح شاهد افزایش 165 امتیازی داو هستیم، S&P با 20 واحد افزایش، نزدک با 60 امتیاز و راسل 11 واحد افزایش یافته است.

همانطور که گفتم – امروز هیچ گزارش اقتصادی وجود ندارد و فردا روز انتخابات است….انتظار داشته باشید که بسیاری از گفتگوها حول محور انتخابی باشد که آمریکایی‌ها در حال انجام آن هستند – برخی هستند که اکنون نشان می‌دهند که افزایش نرخ‌های اخیر موثر است (بنابراین فکر می‌کنیم که الف FED محوری در افق است – که به نظر من کاملاً مضحک است)، شما همچنین دیگرانی دارید که شرط می‌بندند که تغییر در رهبری برای بازارها مطلوب خواهد بود – به خصوص که ما شاهد چنین تخریب ارزشی در بخش‌های خاص بوده‌ایم.

در اروپا – بازارهای سراسر منطقه نیز رو به افزایش هستند…. در ساعت 6 صبح، بازارهای سراسر منطقه 0.5٪ افزایش یافته اند.

S&P در 3770 تا 51 امتیاز بسته شد…و به دنبال افزایش مجدد امروز است… 3805 اولین نقطه مقاومتی است که به دنبال آن 3900 قرار دارد – تغییر در رهبری به احتمال زیاد منجر به افزایش خواهد شد – عمق آن بستگی به میزان یک صعود دارد. آیا آنها کنترل هر دو اتاق یا فقط خانه را از دست خواهند داد؟ آیا جوی اکنون که انتظار می رود به یک “اردک لنگ” تبدیل شود، به وسط خواهد آمد؟ آن وقت چپ مترقی چه خواهد گفت؟ همه چیز بسیار پیچیده است، اما به یاد داشته باشید – سیاست در بلندمدت سهام را قیمت گذاری نمی کند، یک اقتصاد قوی این کار را می کند.

به عنوان یک سرمایه گذار بلندمدت محکم بنشینید – به برنامه پایبند باشید – من گمان می کنم که اگر شاهد یک تلنگر در کنگره باشیم، شاهد آن صعود پایان سال خواهیم بود…. فراتر از 6 هفته آینده نگاه کنید و در عوض روی 6 تا 12 ماه آینده تمرکز کنید…..به سقف کلان نگاه کنید، شرکت های چندملیتی که جریان نقدی خوبی ایجاد می کنند، سود سهام خوبی می پردازند و می توانند طوفان را پشت سر بگذارند. به یاد داشته باشید – STPN (موارد مورد نیاز مردم) را بخرید. انرژی، مراقبت‌های بهداشتی، لوازم مصرفی، خدمات شهری و برخی فناوری‌های بزرگ – نه فناوری اجتماعی!

چاشنی سوسیس شیرین به سبک ایتالیایی

برای این کار به سیر ورقه شده، پیاز خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده، سوسیس، گوشت سوسیس شیرین (خارج از محفظه)، کرفس خرد شده، نان ایتالیایی مکعبی شده، آب مرغ، پوره سیب زمینی، روغن زیتون، و شراب سفید

نان ایتالیایی را به مکعب برش دهید – شاید به اندازه 1 فنجان و کنار بگذارید.

در یک ماهیتابه lg – روغن زیتون را گرم کنید و سیر، پیاز، فلفل دلمه و کرفس را تفت دهید تا نرم شوند – شاید 10 دقیقه … حالا گوشت سوسیس را اضافه کنید و خوب سرخ کنید (با استفاده از پشت یک چنگال آن را خرد کنید. می پزد). سپس یک فنجان آب مرغ و مقداری شراب سفید اضافه کنید (این اختیاری است) – اگر آن را به مخلوط اضافه نکردید، یک لیوان بریزید – و بگذارید همه با هم بجوشد. از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

بعد – 2 فنجان پوره سیب زمینی را به همراه نان در مخلوط سوسیس مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید. حالا مخلوط را به یک ظرف پخت با کره چرب شده بریزید و در فر – بدون درب به مدت 20 دقیقه روی 325 بپزید.