بررسی قیمت بیت کوین پس از برگشت از 29هزار دلار

04 خرداد 1401
5 دقیقه زمان برای مطالعه
بیت کوین در محدوده ی رنج

بررسی قیمت بیت کوین پس از برگشت از 29هزار دلار :

تحلیل زیر به نقل از newsbtc میباشد .

نزول بیت کوین و رسیدن به محدوده ی 29 هزار دلار دوباره آن را به سمت بالا برگرداند .در حال حاضر که بیت کوین در محدوده ی رنج به سر میبرد ، محدوده ی 29 هزار دلار حمایت مهمی برای آن محسوب میشود . تا زمان حفظ این حمایت نزول های بیشتر ، بعید به نظر میرسد . بررسی نمودار بیت کوین ، کندل روزانه دیروز را کندل سبزی نشان میدهد که از محدوده ی 29 هزار دلار بازگشت داشته است .

در این حالت رنج مقاومت مهمی که بر سر راه بیت کوین قرار گرفته است را میتوان قیمت 31 هزار دلار در نظر گرفت .

قیمت 30 هزار دلار یک محدوده ی روانشناختی برای خریداران است .خریداران بر این باورند که عبور از این محدوده میتواند نشانه های امیدوار کننده ای برای افزایش قیمت بیت کوین در آینده باشد .

خرید بیت کوین توسط شرگتهای بزرگ :

بیت کوین از سقف قیمتی خود حدود 57 درصد ریزش داشت  که خریداران مانع از افت بیشتر قیمت شدند و قیمت را به بالا برگرداندند و در رنج فعلی نگه داشته اند .

محدوده ی 30 هزار دلار برای بیت کوین محدوده ی مهمی است زیرا اطلاعات نشان میدهند که بسیاری از شرکت های بزرگ ، خرید های خود را در این قیمت انجام داده اند .

از نظر تاریخی نیز درگذشته بیت کوین همین محدوده ریزشی داشته است و دوباره به سمت بالا برگشته است . نمودار همچنین محدوده ی 31 هزار دلار را برای بیت کوین مهم میداند تا با عبور از آن قدرت خریداران افزایش یابد .

از طرفی اگر بیت کوین نتواند حمایتهای مهم خود را حفظ کند رسیدن به محدوده های پایین دور از انتظار نیست .یکی از این محدوده های حمایتی سر راه بیت کوین عدد 28 هزار دلار میباشد .

به گفته ی Olszewicz (تحلیل گر ) علاوه بر بررسی نمودار بیت کوین عوامل دیگر نیز در روند قیمتی آن میتوانند اثرگذار باشند ، یکی از این عوامل افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو ایالات متحده است .

کد خبر : 1032

منبع خبر