پشتیبانی سولانا از NFT ،DeFi و GameFi در کره جنوبی

21 خرداد 1401
5 دقیقه زمان برای مطالعه
سولانا در کره جنوبی

پشتیبانی سولانا از NFT ،DeFi و GameFi در کره جنوبی :

سولانا با سرمایه ی 100 میلیون دلاری از DeFi ،NFT، GameFi در کره جنوبی پشتیبانی میکند . سولانا در این کشور از راه اندازی یک صندوق 100 میلیون دلاری خبر داده است که در راستای حمایت از پروژه های ارزهای دیجیتال فعالیت خواهد کرد .

این صندوق علاوه بر پشتیبانی بازی و توکن های غیر قابل تعویض به نظر میرسد از برخی پروژه های شبکه ی ترا پس از سقوط نیز پشتیبانی کند .

سقوط شبکه ترا باعث وارد شدن ضررهای زیادی به افراد شد که همین موضوع باعث شد دولت کره جنوبی تصمیماتی را برا بررسی صرافی های رمز نگاری تنظیم کند . بر اساس آمارها 280000 سرمایه گذار در کره جنوبی ثروت زیادی از سقوط ترا از دست دادند .

سولانا و سرمایه گذاری بر روی web 3 :

سولانا و Solana Ventures در حال سرمایه گذاری بر روی وب 3 هستند .آنها تمرکز خود را بر روی پروژه های بازی گذاشته اند . یکی از اهداف سولانا تبدیل شدن به یک بلاکچین بازی محبوب است و این صندوق در تلاش است که به این هدف دست یابد . در گذشته نیز در راستای این هدف چندین سرمایه گذاری انجام داده است .

پیش بینی میشود که کره جنوبی به زودی به مرکز مهم NFT  و متاورس تبدیل شود . به همین دلیل است که سولانا در حال افزایش تمرکز خود بر روی صندوق جدید و وب 3 در این کشور میباشد . همچنین با این تامین مالی سولانا میتواند به بی ثباتی شبکه خود پایان داده و عملکرد بهتری را ارائه دهد . در حال حاضر شرکتهای بسیاری در حال رقابت هستند تاد بتوانند جایگاه بالاتری را در کره جنوبی کسب کنند و خود را به عنوان بهترین پلتفرم در این کشور معرفی کنند .

کد خبر : 1081