NFT ها و پشتیبانی از F1 Monaco (مسابقات اتومبیل رانی جایزه بزرگ )

سردبیر
09 خرداد 1401
5 دقیقه زمان برای مطالعه
صنعت ورزش و دنیای کریپتو

NFT ها و پشتیبانی از F1 Monaco (مسابقات اتومبیل رانی جایزه بزرگ ) :

خبر ها حاکی از حمایت و مشارکت NFT ها با F1 Monaco میباشد . دنیای دیجیتال به سرعت در حال پیشرفت است و هر روز نوآوری هایی در این زمینه مشاهده میشود . صنعت های زیادی همه روزه به آن میپیوندند . NFT ها نیز جایگاه ویژه ای را در بین طرفداران خود پیدا کرده اند . F1 Monaco نیز به سمت این دنیای دیجیتال گرایش پیدا کرده است .

F1 Monaco با نام فرمول 1 نیز نامیده میشود که شامل مسابقات اتومبیل رانی جایزه بزرگ است .

در سال 2022 جایزه موناکو به همکاری با صرافی Bybit پرداخت این همکاری منجر به راه اندازی NFT ها بر روی بلاک چین تزوس میشود . نحوه ی معامله ی این NFT ها به این صورت است که از طریق پیشنهاد دادن مجموعه های دیجیتالی انجام میپذیرد .

نظر بن ژو مدیر اجرایی Bybit در رابطه با این همکاری :

بن ژو طی صحبت های خود اعلام کرده است که همکاری فرمول 1 با دنیای دیجیتال میتواند بسیار خوب باشد زیرا جوانان گرایش زیادی به این صنعت دارند و میتوانند جذب آن شوند .این یک پیشرفت بسیار بزرگ در این صنعت خواهد بود .

استون مارتین F1 برای بررسی این طرح و سرمایه گذاری بر روی آن قراردادی را با صرافی کریپتو امضا کرد .به نظر میرسد Crypto.com مکانی برای علاقه مندان به NFT ها و کلکسیون داران میباشد .

همکاری بایننس با تیم Alpine F1 :

بایننس صرافی بزرگ ارز دیجیتال با تیم Alpine F1 همکاری میکند ، بایننس اولین اقدام خود را در 20 می انجام داد تا همکاری خود با این مجوعه را نشان دهد .

گزارشات نشان میدهند که شرکتهای بزرگی چون فراری ،بلاکچین Velas نیز با جایزه بزرگ موناکو همکاری داشته اند .

دنیای ارزهای دیجیتال دارای پتانسیل بسیار بالایی است ، پیوستن صنعت ورزش به آن باعث میشود فرصت های درآمدی زیادی برای این صنعت ایجاد شود .فرصت هایی مثل فروش بلیط ، بازی ها و کلکسیون های ورزشی میتوانند در آینده بسیار درآمد زا باشند .

کد خبر : 1049

مطالب مفیدی و ارزشمند