استفاده شرکت MicroStrategy از وام 2.4 میلیارد دلاری برای خرید بیت کوین

18 خرداد 1401
5 دقیقه زمان برای مطالعه
وام برای خرید بیت کوین

استفاده شرکت MicroStrategy از وام 2.4 میلیارد دلاری برای خرید بیت کوین :

شرکت نرم افزاری MicroStrategy مبلغ 2.4 میلیارد دلار را برای خرید بیت کوین پرداخت کرده است .در حال حاضر به عنوان یکی از بازیگران اصلی بیت کوین میتوان از آن نام برد .

ارزش این شرکت 1 میلیارد دلار برآورد شده است . علاوه بر سرمایه خود شرکت ، بیشتر خرید خود را از طریق وام انجام داده است .این وام ها شامل وام های تضمین شده و پشتوانه ای بیت کوین هستند .

شرکت MicroStrategy برای خرید بیت کوین از اسکناس های قابل تبدیل استفاده کرده است . این اسکناس ها پس از رسیدن سر رسیدشان ، جزیی از سهام شرکت میشوند .

بیت کوین های شرکت MicroStrategy :

شرکت MicroStrategy با داشتن 129000 بیت کوین به عنوان بزرگترین دارنده و دخیره کننده ی بیت کوین در جهان شناخته شده است . داده های شرکت نشان میدهد که قیمت بیت کوین ورودی به شرکت 3.97 میلیارد دلار بوده که با توجه به قیمت فعلی بیت کوین در ضرر قرار دارد زیرا در حال حاضر قیمت کل بیت کوین های این شرکت 3.87 میلیارد دلار برآورد شده است .

طبق گزارشات این شرکت اعلام کرده است که قصد فروش بیت کوین های خود را ندارد و قرار است آنها را برای آینده نگه داری کند .

0.615 درصد از بیت کوین ها در اختیار این شرکت میباشد .

کارشناسان پیش بینی کرده اند که اگر بیت کوین بتواند یک صعود قوی داشته باشد و اعداد بالا مثل 100 هزار دلار را ببیند این شرکت نرم افزاری میتواند یکی از بزرگترین شرکتهای نرم افزاری جهان بشود .

کد خبر : 1073