پلتفرم ورزشی Gems و سرمایه گذاری 50 میلیون دلاری

05 خرداد 1401
5 دقیقه زمان برای مطالعه
سرمایه گذاری بر روی ورزشهای الکترونیک

پلتفرم ورزشی Gems و سرمایه گذاری 50 میلیون دلاری :

این سرمایه گذاری باعث تقویت Gems شده که گسترش و عملکرد بهتری را در سراسر جهان به خصوص مناطق آسیایی برای آن به همراه دارد .

بیش از 80 شرکت بلاکچین و ورزشی در پلتفرم esports 3.0 GEMS مشارکت دارند . که بیشتر آنها سرمایه گذاران بزرگ و شرکتهای سطح بالا هستند .

GEMS یک پلتفرم GameFi 3.0 است که دارای سیستمی متفاوت در دنیای دیجیتال است . یکی از سخنگوهای بازار در این رابطه گفته است که ترکیب ورزشهای الکترونیکی با متا و بلاکچبن میتواند تحولی بزرگ در آینده باشد . پتانسیل ورزشهای الکترونیکی و شبکه های بلاکچین بسیار بالاست . همین موضوع باعث حمایت مالی از Gems esports 3.0 میشود .

نظر اندی کوه مدیر عامل Gems در مورد سرمایه گذاری 50 میلیون دلاری :

اندی کوه اعلام کرد که ” این سرمایه گذاری باعث توسعه Gems خواهد شد زیرا ما همواره در حال نوآوری و پیشرفت هستیم .این سرمایه گذاری پشتوانه ی بسیار خوبی برای پلتفرم ما به خصوص در مناطق آسیایی خواهد بود ”

وی در ادامه گفته است که از این سرمایه برای جذب کابران بیشتر استفاده خواهد شد .

ورزش های الکترونیکی بلاکچین :

Gems یکی از اهداف خود را بازی های بلاکچین عنوان کرده است . طی اطلاعات به دست آمده این پلتفرم سعی دارد درآینده بازی های بلاکچین را در پلتفرم خود جای دهد و بازی های بلاکچینی را ارائه دهد که ورزشهای الکترونیکی باشند .

GEMS پلتفرمیست که ورزش های مختلف را کنارهم جمع میکند و مقصد نهایی آن GameFi  است . این پلتفرم میتواند به صورت آنلاین و در سراسر جهان گیمرهای ورزش های الکترونیکی را به یکدیگر وصل کند .

کد خبر : 1039

مطالب مفیدی و ارزشمند