پیش بینی آرتور هیز بنیانگذار صرافی بیتمکس در مورد بیت کوین

25 خرداد 1401
5 دقیقه زمان برای مطالعه
پیش بینی قیمت بیت کوین - دری لند فایننس

پیش بینی آرتور هیز بنیانگذار صرافی بیتمکس در مورد بیت کوین :

آرتور هیز بنیان گذار صرافی بیتمکس پیش بینی میکند که اگر بیت کوین به سطح زیر 20 هزار دلار برسد چه اتفاقی قرار است برای آن بیوفتد .

وی در صحبت های خود گفته است اگر بیت کوین نتواند سطح فعلی خود یعنی محدوده ی 20 هزار دلار را حفظ کند میتواند به قیمت های پایین تری برسید . بازار کریپتو در روند نزولی و ریزشی شدید قرار گرفته است . اگر خریداران بیت کوین نتوانند از سطح 20 هزار دلار حمایت کنند ، قیمت میتواند تا محدوده ی قیمتی سال 2020 برگردد .

بیت کوین با 29 درصد ضرر در 7 روز گذشته ، در حال حاضر در محدوده ی 21800 قرار گرفته است .

عوامل عمده ای که در ریزش های قیمتی بیت کوین تاثیر داشتند اخبار بد شرکت های ارز دیجیتال و تصمیمات فدرال رزرو برای سیاست های پولی بوده است .

در حال حاضر احساساتی که بر بازار غالب شده است ، احساس ترس است و افراد بیشتر گزینه های فروش را انتخاب کرده اند .

سطوح مهم بیت کوین از نظر آرتور هیز :

آرتور هیز سطح 20 هزار دلار برای بیت کوین و سطح 1000 دلار را برای اتریوم سطوح بسیار مهم میداند . اینها حمایتهای قوی برای این ارزها محسوب میشوند . وی وضعیت فعلی بیت کوین را به سال 2017 تشبیه کرده است . وی همچنین گفت زمانی که یک دارایی وارد روند نزولی خود میشود قله های قبلی سطوح کلیدی جدید برای آن میشوند .

وی گفت اگر این سطوح مهم کلیدی به سمت پایین شکسته شوند شاهد ریزشهای بسیار بیشتری در بازار خواهیم بود زیرا تعداد زیادی در زیر این قیمت دست به فروش دارایی خود خواهند زد .

کد خبر : 1095

منبع تحلیل