کارشناسان سیاسی پیش‌بینی‌های انتخابات میان‌دوره‌ای را منتشر می‌کنند، اکثر آنها به این نتیجه می‌رسند که جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان را تصاحب می‌کند و سنا به هم می‌خورد.

رای دهندگان خود را آماده می کنند تا روز سه شنبه به پای صندوق های رای بروند و در جنجالی ترین رقابت سیاسی سال شرکت کنند. انتخابات میان دوره ای 2022 در حالی که چند تن از خودی های سیاسی بر سر اینکه چه کسی کنترل سنا و مجلس نمایندگان را به دست می گیرد اختلاف نظر دارند، برخی دیگر معتقدند جمهوری خواهان اکثریت هر دو مجلس را به دست خواهند آورد.

آگاهان سیاسی از هر دو طرف راهرو پیش‌بینی‌های خود را پیش از روز انتخابات در اختیار فاکس نیوز دیجیتال قرار دادند، زیرا ساکنان ایالت‌های سراسر کشور، اعم از جمهوری‌خواه و دموکرات، تصمیم‌های خود را در مورد اینکه چه کسی به بهترین نحو به منافع آنها در کنگره خدمت می‌کند نهایی می‌کند.

مجلس سنا همچنان یک ضایعه است. رتبه بندی قدرت فاکس نیوز نشان می دهد که 47 کرسی به دموکرات ها و 49 کرسی به جمهوری خواهان می رسد، که چهار رقابت مهم را برای تصمیم گیری در مورد کنترل سنا باقی می گذارد: آریزونا، جورجیا، نوادا و پنسیلوانیا.

پیش‌بینی رتبه‌بندی قدرت فاکس نیوز از جمهوری‌خواهان انتظار می‌رود که کنترل مجلس نمایندگان را با امتیاز ۱۹ در دست بگیرنداکثریت کرسی ها یا 236 کرسی کل. این افزایش 23 کرسی در مقایسه با تعداد کرسی هایی است که امروز در کنگره دارند.

رتبه‌بندی قدرت فاکس نیوز: جمهوری‌خواهان انتظار داشتند مجلس را کنترل کنند، اما هر دو حزب راه‌های مجلس سنا را حفظ کردند

از چپ به راست: جان فترمن نامزد دموکرات سنای پنسیلوانیا، مهمت اوز نامزد جمهوری خواه سنا پنسیلوانیا، رافائل وارنوک نامزد دموکرات سنای جورجیا، و هرشل واکر نامزد جمهوریخواه سنا جورجیا.
(هانا بییر/بلومبرگ، مارک ماکلا، الیجا نوولاژ، مگان وارنر از طریق گتی ایماژ)

جاش کراوشار: دموکرات‌ها “شانس مبارزه” برای پیروزی در برخی رقابت‌های سنا دارند، اما اکثریت مجلس نمایندگان را از دست می‌دهند.

با توجه به میزان دفاع دموکرات ها در مناطق آبی، دشوار است که ببینیم چگونه دموکرات ها اکثریت محدود مجلس نمایندگان را در اختیار دارند.

“دموکرات ها یک شانس مبارزه برای برنده شدن در برخی رقابت های نزدیک در سنا وجود دارد، اما جمهوری خواهان شانس مساعدی برای کسب یک کرسی لازم برای بازپس گیری اکثریت دارند. با این حال، برای کسب بیش از دو کرسی، یک موج بزرگ جمهوری خواهان لازم است.”

کراوشار یکی از همکاران فاکس نیوز و خبرنگار ارشد Axios است.

چاک روچا: “به دور دوم در جورجیا و لوئیزیانا رفت”

“تا چهارشنبه آینده، من فکر می کنم ما یک کرسی در سنای ایالات متحده خواهیم داشت (ما پنسیلوانیا را بردیم). و لوئیزیانا در مجلس ایالات متحده، من فکر می کنم داستان بسیار متفاوت است. کمیته حزب مجلس نمایندگان و Super PAC آنها، همراه با کمپین خود، استراتژی میان دوره ای خوبی را اجرا نکرده اند. از 30 کرسی حاشیه ای آسیب پذیر دموکرات ها، نیمی از آنها دارای جمعیت زیادی از لاتین تبارها هستند و هیچکدام از این کمپین ها وجود ندارد. [have] یک مدیر کمپین اسپانیایی، مشاور رسانه ای یا شرکت پیام رسانی. احساس می کنم آن صندلی ها را از دست می دهیم. زیرا، باز هم، کمیته مجلس نمایندگان به مشاوران سفیدپوست بیدار برای رفع مشکل اسپانیایی خود متکی بود.”

ما باختیم: TX-15 – 74٪ اسپانیایی، AZ-6 20٪، FL-27 68٪، CO-08 30٪، TX-28 76٪، NV-03 18٪، NV-02 15٪، OR- 05 10% و غیره…”

روشا یک استراتژیست دموکرات و مشاور ارشد سابق انتخابات ریاست جمهوری سناتور برنی سندرز، I-VT است.

هرشل واکر، نامزد جمهوریخواه سنای جورجیا، چپ، و سناتور فعلی جورجیا رافائل وارناک، راست.

(AP Photo/John Bazemore)

اسکات راسموسن: جمهوری خواهان سنا را تصاحب کردند، دموکرات ها اکثریت مجلس را از دست دادند

“جمهوری خواهان [take] 53 کرسی سنا، حزب جمهوریخواه 30 کرسی در مجلس به دست آورد. حداقل یک ناراحتی غافلگیرکننده در مسابقات دولتی.”

راسموسن یک نظرسنجی است و به عنوان رئیس RMG Research خدمت می کند.

نگرانی «کیفیت کاندیدا» با کاهش شکاف‌های جمهوری‌خواهان با دموکرات‌ها در رقابت‌های سنا

امیلی اکینز: امسال ممکن است موج قرمز بیشتر از آنچه فکر می کنیم وجود داشته باشد.

انتخابات میان‌دوره‌ای اکنون بسیار متفاوت از دو هفته پیش به نظر می‌رسد که رقابت‌های سنا در سراسر کشور فشرده شده و جمهوری‌خواهان پیشتاز هستند. ۸۰ درصد آمریکایی‌ها فکر می‌کنند که ما در حال حاضر در یک رکود هستیم یا در یک سال آینده در رکود خواهیم بود. بدبینی اقتصادی – همراه با تورم بالا، قیمت گاز بالا و نرخ بهره بالا – به دموکرات‌ها آسیب می‌زند و مزیتی به جمهوری‌خواهان می‌دهد.»

“بر اساس مدل های نظرسنجی، من انتظار دارم جمهوری خواهان مجلس نمایندگان و اکنون سنا را تصاحب کنند، اما ممکن است حاشیه کرسی ها در سنا کم باشد. نظرسنجی ها در رقابت های کلیدی سنا نشان می دهد که بیشتر آمریکایی ها می خواهند جمهوری خواهان کنترل سنا را در دست بگیرند تا اینکه به آنها رای دهند. نامزد جمهوری خواه سنای ایالت. این نشان می دهد که جمهوری خواهان نامزدهای ضعیف تری را در برخی از رقابت های کلیدی شرکت می کنند. سرنگونی رو به دموکرات ها نیز کمک کرده است، اما به نظر نمی رسد بر رأی دهندگان غلبه کند. نگرانی در مورد تورم.”

این احتمال وجود دارد که نظرسنجی‌ها بار دیگر حمایت جمهوری‌خواهان را دست کم بگیرند. نشانه‌هایی برای سوگیری عدم پاسخگویی وجود دارد، به‌ویژه دموکرات‌ها مشتاق‌تر از انجام نظرسنجی‌ها در برخی از ایالت‌های کلیدی هستند. بنابراین ممکن است موج قرمز امسال بیشتر از ما باشد. فکر.”

اکینز به عنوان معاون رئیس و مدیر نظرسنجی موسسه کاتو فعالیت می کند.

نامزدهای سنای پنسیلوانیا، جان فترمن، یک دموکرات، و دکتر مهمت اوز، یک جمهوری خواه، در مناظره ای در 25 اکتبر در هریسبورگ، پی.

(NewsNation)

کوین والینگ: دموکرات ها “شب خوبی خواهند داشت”

“علیرغم برخی از نظرسنجی‌های سخت در روزهای اخیر برای نامزدهای دموکرات، من فکر می‌کنم تیم آبی در واقع شب خوبی خواهد داشت و روندهای تاریخی میان‌دوره‌ای را در تعدادی از رقابت‌های کلیدی شکست می‌دهد… به اعتقاد من ستوان فرماندار [John] فترمن اراده خواهد کرد صندلی پنسیلوانیا را برگردانید، همراه با نماینده تیم رایان در اوهایو… سن. [Mark] کلی کرسی خود را در آریزونا، سنا حفظ خواهد کرد. [Maggie] حسن یک دوره دیگر را به نمایندگی از نیوهمپشایر و سنا به دست خواهد آورد. [Catherine] کورتز ماستو در نوادا خواهد ماند. این احتمال وجود دارد که سنای جورجیا در ماه دسامبر به دور دوم راه پیدا کند و علیرغم کمپین بزرگی که توسط فرماندار ماندلا بارنز اداره می شود، من فکر می کنم سناتور ران جانسون احتمالاً برای سومین دوره به نمایندگی از ویسکانسین پیروز خواهد شد.

دموکرات‌ها برای اولین بار در هشت سال گذشته عمارت‌های فرماندار در پنسیلوانیا، کانزاس، میشیگان، مین، نوادا، نیویورک و ایلینویز را نگه می‌دارند و مریلند و ماساچوست را برای اولین بار در هشت سال آینده انتخاب خواهند کرد. فلوریدا، تگزاس، و جورجیا. کوین مک کارتی سرانجام به رویای خود مبنی بر اینکه رئیس مجلس شود، حدوداً یک دوجین کرسی را به دست خواهد آورد.»

والینگ یک استراتژیست دموکرات است و به عنوان معاون HGCreative فعالیت می کند.

سناتور کنونی ویسکانسین، ران جانسون، جمهوری خواه، و رقیب دموکرات او، ماندلا بارنز.

(AP Photo/Morry Gash)

تونی سایق: دموکرات ها «بهای سنگین سیاسی» را در میان دوره ای خواهند پرداخت

“سال با امید به یک موج قرمز آغاز شد. تابستان ترس از موج قرمز را به همراه داشت، اگرچه شروع فصل کمپین پاییز نشانه هایی از قدرت را برای جمهوری خواهان نشان داد زیرا رای دهندگان دوباره بر اقتصاد، جرم و جنایت و مهاجرت تمرکز کردند. در واقع بسیار زیبا است. ساده – جمهوری خواهان درباره موضوعاتی صحبت کردند که رای دهندگان به آنها اهمیت می دادند و دموکرات ها درباره موضوعاتی که به آنها اهمیت می دادند صحبت کردند.

«جمهوری خواهان مجلس نمایندگان می توانند بیش از 250 کرسی به دست آورند کوین مک کارتی را می دهد اکثریت حکومتی بسیار قوی به دنبال پیک آپ های استراتژیک جمهوری خواهان در ایالت های سنتی آبی مانند نیویورک و کالیفرنیا باشید.”

احتمال اینکه جمهوری خواهان کنترل سنا را به دست آورند بیش از حد محتمل است… دموکرات ها در خطر از دست دادن نوادا، آریزونا و جورجیا هستند.

“اما شاید بزرگترین شاخصی که ممکن است یک سونامی قرمز باشد در برخی از جذاب ترین رقابت های فرمانداری در سراسر کشور باشد. اگر جمهوری خواهان در نیویورک، میشیگان، کانکتیکات یا اورگان پیروز شوند، این یک توبیخ فاجعه آمیز برای دموکرات ها خواهد بود. “

سایق یکی از مقامات سابق دولت ترامپ و یک استراتژیست جمهوری خواه است.

رهبر اقلیت مجلس نمایندگان، کوین مک کارتی، از کالیفرنیا، در مورد جمهوری خواهان صحبت می کند. "تعهد به آمریکا" دستور کار در DMI Companies در Monongahela، Pa.، جمعه، 23 سپتامبر 2022.

رهبر اقلیت مجلس نمایندگان، کوین مک کارتی، از کالیفرنیا، در مورد دستور کار جمهوری خواهان “تعهد به آمریکا” در DMI Companies در Monongahela، Pa.، جمعه، 23 سپتامبر 2022 صحبت می کند.
(AP Photo/ Barry Reeger)

شمارش معکوس نهایی: در انتخابات میان دوره ای هفته آینده چه چیزی در خطر است

جاناتان کوت: دموکرات‌ها می‌توانند در انتخابات مجلس نمایندگان «تعداد زیادی از مردم» را غافلگیر کنند

“علیرغم روندهای تاریخی، من فکر می کنم دموکرات ها شب خوبی خواهند داشت. مجلس نمایندگان سخت خواهد بود، اما دموکرات های میانه رو رقابت های قدرتمندی دارند و می توانند بسیاری از مردم را شگفت زده کنند. در سنا، من هنوز تیم رایان را باور کنید، که امسال بهترین رقابت را در بین هر نامزدی انجام داده است، برنده خواهد شد زیرا او معتبرترین نامزد در رقابت است. همین را می توان در مورد جان فترمن نیز گفت که با کمک جاش شاپیرو، [is] برای بیرون کشیدن یک برد مسابقات دیگر یک بازی پراکنده هستند.”

تنها چیزی که من در مورد آن مطمئن هستم این است که هر دموکراتی در ماه دسامبر در گرجستان هلو خواهد خورد.

کات مدیر سابق ارتباطات سناتور جو منچین، DW.Va.، و سناتور کریس کونز، D-Del است.

ویلیام دویل: واکر وارناک را در جورجیا شکست می دهد، کمپ آبرامز را دفع می کند

“در غیاب تلاش های مالی CTCL در جورجیا GOTV، من پیش بینی می کنم که هرشل واکر رافائل وارناک را با حداقل 85000 رای یا حدود 1.5 امتیاز شکست خواهد داد. من فکر نمی کنم که انتخابات به دور دوم کشیده شود. به یاد داشته باشید، وارناک تقریباً مطمئنا خواهد بود. اگر داگ کالینز آرای جمهوری خواهان را با کلی لوفلر تقسیم نکند، در دور اول انتخابات سنا در 3 نوامبر 2020 شکست خورد.

“البته، کمپ به راحتی استیسی آبرامز را با حداقل 8 امتیاز شکست خواهد داد، و تصور این که تعداد کافی بلیط در GA برای انتقال مسابقه به Warnock دشوار است.”

دویل به عنوان مدیر تحقیقات موسسه تحقیقات انتخابات سزار رادنی فعالیت می کند.

برایان کمپ، فرماندار جمهوری خواه جورجیا و رقیب دموکرات او، استیسی آبرامز، در مناظره ای در 30 اکتبر 2022 در آتلانتا با هم روبرو می شوند.

(عکس AP/بن گری)

دموکرات‌ها در حال حاضر اکثریت کمی در مجلس عوام با 50 کرسی در کنترل حزب خود دارند. از آنجایی که کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور، توانایی به دست آوردن آرا را دارد، دموکرات‌ها برای حفظ قدرت تنها به 50 کرسی نیاز دارند.

آیا نتایج انتخابات میان‌دوره‌ای روز سه‌شنبه به عنوان یک همه‌پرسی عمل می‌کند یا خیر رئیس جمهور بایدن و سیاست های دموکراتیک که در دو سال گذشته اجرا شده است هنوز مشخص نشده است.