پلوسی به خاطر حمله به روزنامه نگاری که به درستی گزارش داد دموکرات ها از رهبری کناره گیری می کنند، مورد انتقاد قرار گرفت

یک دستیار عالی برای رئیس مجلس نانسی پلوسیدی-کالیفرنیا، پس از اینکه او خبرنگاری را که به طور دقیق برنامه های دموکرات ارشد را پیش از سخنرانی روز پنج شنبه فاش کرد، مورد انتقاد قرار داد، مورد انتقاد منتقدان قرار گرفت.

پلوسی از صحن علنی مجلس اعلام کرد که پس از نزدیک به 20 سال ریاست، به دنبال انتخاب مجدد به عنوان رهبر کنفرانس دموکرات های مجلس نمایندگان نخواهد بود، اما برای کمک به حمایت از نسل جدیدی از رهبری در کنگره باقی خواهد ماند.

در روز دوشنبه، پوک نیوز تارا پالمری نویسنده به اشتراک گذاشت که نشان می‌دهد پلوسی تصمیم خود را برای کناره‌گیری و دادن مشعل به نماینده حکیم جفریز، DN.Y، گرفته است.

درو همیل، معاون رئیس ستاد پلوسی در آن زمان به پالمری گفت: «هیچ چیزی در این گزارش درست نیست. همانطور که رئیس مجلس دیروز در تلویزیون ملی اعلام کرد، پس از شمارش آرا تصمیم گیری خواهد کرد. او در حال حاضر حتی به آینده خود فکر نمی کند.

نانسی پلوسی به دنبال انتخاب مجدد به عنوان رهبر دموکرات های مجلس نیست.

نانسی پلوسی (D-CA) رئیس مجلس نمایندگان در 17 نوامبر 2022 وارد ساختمان کنگره ایالات متحده در واشنگتن دی سی شد.
(آنا مانی میکر/گتی ایماژ)

هامیل حتی قبل از اینکه Puck News گزارش خود را منتشر کند، پالمری را در توییتر مورد هدف قرار داد و به اعتبار او در مورد داستانی که در نهایت درست بود حمله کرد.

پلوسی ترامپ را در سخنرانی خداحافظی رهبری، با ذکر بوش، اوباما، و بایدن نادیده گرفت.

“همیشه چیزی برای شنیدن از @tarapalmeri از @PuckNews است که در دنیای پلوسی منبعی صفر دارد، اما با این وجود دائماً در تلاش است اخبار فوری را منتشر کند. از آنجایی که او به ندرت پاسخ های من را درج می کند، من پیش از این که پستی ارسال کند، توییت می کنم، زیرا دوباره چیزی در او نیست. هامیل روز دوشنبه پیش از این نوشت: گزارش درست است. «من نمی‌دانم چه کسی @PuckNews را می‌خواند چه برسد به اینکه هزینه آن را بپردازد، اما می‌خواستم از آخرین پلوسی تایپ‌شده @tarapalmeri جلو بیفتم تا به همه بفهمانم که زباله‌های کاملی است، درست مثل قبلی‌ها. همین. ”

پالمری پاسخ داد: “به اعصاب دست زد…”

تارا پالمری در مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید 2018 در واشنگتن هیلتون در 28 آوریل 2018 در واشنگتن دی سی شرکت می کند.

(عکس از تاسوس کاتوپودیس/گتی ایماژ)

ساعاتی قبل از سخنرانی پلوسی، پالمری آنچه را که سخنران در نهایت در سخنرانی خود به اشتراک گذاشت، گزارش داد که بار دیگر مورد حمله هامیل قرار گرفت.

هامیل نوشت: “من متنفرم که آن را به خبرنگار مورد علاقه ام برسانم، اما رئیس مجلس دو نسخه از سخنرانی دیشب خود را همانطور که گزارش شده است به خانه برد. هر کسی که به شما بگوید می داند او چه خواهد کرد، دروغگو است.”

پالمری پاسخ داد: “درو درست می گویی، کارکنان او نمی دانند.”

جولیا آیوف، همکار پالمری در Puck News، قبل از اعلام پلوسی، هامیل را به دلیل جنگ ویروسی مورد انتقاد قرار داد.

نانسی پلوسی، رئیس مجلس پس از از دست دادن اکثریت مجلس توسط دموکرات ها به جمهوری خواهان، به آینده سیاسی خواهد پرداخت.

آیوف نوشت: «پس از اینکه علناً همکارم @tarapalmeri را به‌خاطر گزارش‌های کاملاً درستش در تمام هفته مبنی بر کناره‌گیری رئیس‌جمهور پلوسی دروغ‌گو خطاب کردم، فکر می‌کنم @Drew_Hammill مدیون تارا است که یک عذرخواهی عمومی کند. مسئولیت‌پذیری مهم است.»

آیوف با به اشتراک گذاشتن اسکرین شات از توییت های قبلی هامیل، افزود: “این مشکلی نیست، درو. به خصوص وقتی اشتباه می کنید. سوء استفاده بخشی از کار نیست.”

دیگران از آخرین تلاش هامیل برای بی اعتبار کردن گزارش های پالمری غرق شدند.

برایان متزگر، گزارشگر اینسایدر در واکنش به این موضوع گفت: «خب، اکنون این به‌طور باورنکردنی نفرت‌انگیز به نظر می‌رسد.

گیب فلیشر، نویسنده Wake Up 2 Politics نوشت: “@tarapalmeri درست متوجه شد.”

مت هولت، خبرنگار National Journal Hotline، به هامیل سرزنش کرد: “این چیزی است که در نهایت اتفاق افتاد. به معنای واقعی کلمه نیازی به بی ادبی نیست.”

ما فقط به اندازه منابع خود خوب هستیم، اما فکر نمی‌کنم هیچ یک از همکارانم که سعی در انتشار اخبار دارند دروغگو باشند! آنی کارنی، خبرنگار نیویورک تایمز در توییتی نوشت.

نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان ایالات متحده (D-CA) در 17 نوامبر 2022 در واشنگتن دی سی سخنانی را از اتاق های مجلس ساختمان کنگره ایالات متحده ارائه می کند.  پلوسی در مورد آینده برنامه های رهبری خود در مجلس نمایندگان صحبت کرد و گفت که به دنبال نقش رهبری در کنگره آینده نخواهد بود.

نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان ایالات متحده (D-CA) در 17 نوامبر 2022 در واشنگتن دی سی سخنانی را از اتاق های مجلس ساختمان کنگره ایالات متحده ارائه می کند. پلوسی در مورد آینده برنامه های رهبری خود در مجلس نمایندگان صحبت کرد و گفت که به دنبال نقش رهبری در کنگره آینده نخواهد بود.
(آنا مانی میکر/گتی ایماژ)

در پاسخ به درخواست فاکس نیوز برای اظهار نظر، هامیل یک موضوع توییتری را به اشتراک گذاشت که به آیوف پاسخ داد.

“در اینجا موارد مختلفی وجود دارد که درست در این هفته نادرست بود که @tarapalmeri گزارش داد: پلوسی جانشینی را تایید می کند. او این کار را نکرد. او مدت ها گفته بود که این موضوع به اعضا بستگی دارد و به او بستگی ندارد. پلوسی در کنگره می ماند. این خوب است. پلوسی. همیل این را در روز یکشنبه در CNN گفت. پلوسی نقشی در مشاوره رهبری در برخی از نقش‌های رسمی بازنشسته خواهد داشت. پلوسی امروز به خبرنگاران گفت که علاقه‌ای به این موضوع ندارد. پلوسی آماده بود که سفیر ایتالیا شود.

برای برنامه FOX NEWS اینجا را کلیک کنید

هامیل ادامه داد: “پلوسی تصمیم گرفته بود از رهبری کناره گیری کند. تارا قبل از تصمیم گیری رئیس مجلس این موضوع را گزارش کرد. دیشب، رئیس مجلس با دو نسخه از سخنرانی خود به خانه رفت (1 در رهبری ماند، 1 نفر نه). تارا به طور معمول این کار را نمی کند. نقل قول‌هایی از من که با داستان‌های او در تضاد است را درج نکنید. این بار، تارا حدس زد و می‌خواهد برای یک پیمانه تمجید کند.

در توییتر، نویسنده Puck News توصیف هامیل را رد کرد که پلوسی جانشین او را “تأیید” کرده است، اصطلاحی که به گفته او هرگز استفاده نکرده است. پالمری همچنین روز پنجشنبه گزارش داد که در کنگره خواهد ماند و به عنوان سفیر در ایتالیا در این کنسرت شرکت نخواهد کرد.

فاکس نیوز برای اظهار نظر با پالمری تماس گرفت. Puck News از اظهار نظر خودداری کرد.

اعلام پلوسی تنها یک روز پس از آن منتشر شد جمهوری خواهان رسماً محکم شدند اکثریت 218 کرسی آن در مجلس نمایندگان با چند رقابت برجسته که می تواند کنترل ضعیف حزب جمهوری خواه را تقویت کند.