من یک دموکرات بودم که برای اتحادیه معلمان کار می کردم اما به جمهوری خواهان برای آزادی آموزش رای می دهم

جدیداکنون می توانید به مقالات فاکس نیوز گوش دهید!

روند رو به رشدی در آمریکا وجود دارد که توجه ناظران سیاسی زیرک و نامزدها را به یک اندازه به خود جلب می کند: رای دهندگان اسپانیایی در حال ترک هستند حزب دمکرات دسته دسته این یک بلوک رای است که بسیاری از دموکرات ها برای پیروزی در انتخابات به آن تکیه کرده اند، پس چرا این تغییر اتفاق می افتد؟ بدون شک دلایل زیادی وجود دارد، اما واضح است که آموزش در میان برترین ها قرار دارد انگیزه ها

از سوی دیگر، بسیاری از دموکرات ها همچنان بر این امر اصرار دارند مهاجرت تنها مسئله ای است که ما به آن اهمیت می دهیم. اگرچه مهاجرت مهم است، اما این تنها موضوع مهم برای جامعه ما نیست. ما همچنین به دلایل مهاجرت برای شروع اهمیت می دهیم. یک شانس منصفانه برای یک زندگی آبرومندانه جایگزین بسیاری از مسائل دیگر می شود، و اغلب یک زندگی خوب با آموزش با کیفیت مرتبط است.

برای آمریکایی های اسپانیایی تبار، ارزش های ما عمیقاً در ایمان، خانواده و آزادی ریشه دارد. و ما معتقدیم که فرصت برای فرزندان ما از طریق آموزش با کیفیت بالا پرورش می یابد.

جمهوری‌خواه لاتین از پیوستن به گروه هیسپانیک کنگره کنگره منع شد

به عنوان یک نسل اول آمریکایی شیلیایی، به دنبال فرصت های بی پایان به ایالات متحده آمدم. من به عنوان دختر یک مادر مجرد، در سیستم سنتی مدارس دولتی بزرگ شدم و در کلاس های بزرگ با مشکل مواجه شدم. دانشگاهیان من رنج می بردند، اغلب مورد آزار و اذیت قرار می گرفتم و خودم را در یک سیستم آموزشی گرفتار می دیدم که به دلیل وضعیت مالی ما برای من کار نمی کرد. من از خانواده ای محروم و بی ارتباط بودم و تحصیلاتم در نتیجه آسیب دید.

تحصیلات یک موضوع کلیدی برای اسپانیایی ها در انتخابات میان دوره ای است.
(iStock)

با این حال، وقتی به این کشور آمدم، مانند بسیاری از اسپانیایی‌ها، متوجه شدم که داستان من غیرعادی نیست. و من متوجه شدم که مطمئن ترین راه برای دستیابی به رویای آمریکایی، دسترسی به یک آموزش خوب است.

حقیقت این است که دانش‌آموزان اسپانیایی تبار اغلب با موانعی مواجه می‌شوند که فرصت‌های آنها را در آموزش با کیفیت کاهش می‌دهد. موانع زبانی، مشکلات مالی، محدودیت اتصال به اینترنت و عدم دسترسی به وسایل در خانه از موانع رایج دانشجویان لاتین تبار هستند. بر اساس آخرین نمرات کارت گزارش ملی (NAEP)، اقدامات مؤسسه آموزشی در چند سال گذشته این چالش ها را بسیار بدتر کرده است و منجر به شکاف خواندن برای دانش آموزان کلاس چهارم اسپانیایی زبان در 38 ایالت از 50 ایالت شده است.

مانند هر پدر و مادری، نمی‌خواهم رویاهای فرزندانم در هم شکسته شود، یا آنها مجبور به تحمل شرایط نامناسب شوند، زیرا مدارس آنها برایشان مناسب نیست. من نمی‌خواهم جامعه من همچنان با وعده‌های شکسته‌شده از سوی رهبرانی که معتقد به تأمین مالی تنها مؤسسات و نه دانشجویان هستند، گمراه شود. من می‌خواهم پیشگامانی که مایلند به شیوه‌ای جسورانه برای توانمندسازی آموزشی، بودجه تاریخی برای هر دانش‌آموز و فرصت‌ها بدون توجه به کد پستی یا وضعیت اقتصادی کودک قدم بگذارند.

آمریکایی های اسپانیایی تبار به میراث خود افتخار می کنند و کمک های بی شماری به این کشور بزرگ کرده اند. بسیاری برای بهبود خود و خانواده خود سرزمین مادری خود را ترک کرده اند. ما رشد کرده‌ایم تا به دومین گروه بزرگ رأی دهندگان واجد شرایط و سریع‌ترین گروه قومی در ایالات متحده تبدیل شویم و با نزدیک به 35 میلیون لاتین تبار واجد شرایط رای دادن در سال جاری، 14 درصد از یک بلوک رأی گیری مهم. ما آنقدر بلوک مهم رای‌دهی شده‌ایم که بالاخره فرصتی داریم تا صدای خود را – و رای – را به حساب بیاوریم.

اخبار و اخبار به این پدیده و موضوعاتی که برای ما حیاتی هستند تمرکز دارد. در نظرسنجی اخیر Pew Research، آموزش با 70 درصد، درست پس از اقتصاد با 80 درصد، موضوع پیشرو است. رای دهندگان اسپانیایی تنها نیستند – آموزش برای اکثر رای دهندگان در کانون توجه قرار گرفته است.

شاید

پس از تحمل ضررهای قابل توجه در یادگیری و شکاف پیشرفت تحصیلی در طول همه گیری، رای دهندگان نمرات NAEP را می بینند که نشان می دهد 51 درصد از دانش آموزان کلاس چهارم اسپانیایی تسلط بر مفاهیم پایه ریاضی ندارند. با نزدیک به پایان دو دهه پیشرفت آموزشی، رای دهندگان از مقامات منتخب می خواهند تا از بهانه تراشی برای سیستم آموزش عمومی ناقص و شکست شدید دانش آموزان در طول همه گیری و قبل از آن دست بردارند.

برای دریافت خبرنامه نظر اینجا را کلیک کنید

با شکست مدارس دولتی سنتی، هزاران کودک پشت سر گذاشته می‌شوند، و برای بسیاری از دموکرات‌ها و برخی جمهوری‌خواهان، پاسخ این است که والدین را ساکت کنند، سیستم شکسته را گسترش دهند، و شکست‌ها را زیر قالیچه ضرب المثل جارو کنند، به امید اینکه هیچ کس نشوند. توجه دارد.

من حزب دموکرات را ترک کردم زیرا در ایالت من نوادا، حزب اتحادیه ها را به جای والدین انتخاب کرده است. رای دهندگان در برخی ایالت ها یا ولسوالی ها این شانس را دارند که از میان نامزدهای هر دو حزب که از انتخاب حمایت می کنند، انتخاب کنند، اما در ایالت نقره ای، این انتخاب برای من انجام شد. از شنیدن استدلال‌ها علیه انتخاب مدرسه، تمرکز بر صرف هزینه بیشتر برای سیستمی که جامعه من را شکست می‌داد، و دانستن راه‌حل‌های واقعی برای رفع نابرابری‌های موجود در سیستم، خسته شده بودم.

زوج بالاتر از برای دریافت برنامه FOX NEWS اینجا را کلیک کنید

ما بهترین چیز را برای فرزندانمان می خواهیم. من می دانم که انجام می دهم.

در 8 نوامبر، من انتظار دارم که زنگ بیداری قابل توجهی برای حزب دمکرات و رهبرانی که هنوز به اتحادیه های معلمان وفادار هستند، وجود داشته باشد. پایبندی به ترفند قدیمی دود و آینه با آموزش، یکی از مقدس ترین حقوق همه آمریکایی ها – رای ما – برای آنها تمام خواهد شد.