مرد نیواورلئان آزادی را پس می گیرد، محکومیت قتل در سال 1983 لغو شد

مردی که نزدیک به چهار دهه را پشت میله های زندان برای قتل سال 1983 گذراند، روز پنجشنبه پس از آزادی خود را به دست آورد. نیواورلان دادستان ها به همراه وکلای مدافع خواستار لغو محکومیت او به قتل شدند.

وکلای هر دو طرف گفتند که شواهدی مبنی بر تناقضات در شهادت تنها شاهد عینی از هیئت منصفه ای که ریموند فلانکس را محکوم کرده بود، محفوظ مانده است. درخواست مشترک آنها برای لغو محکومیت وی صبح پنجشنبه توسط یک قاضی ایالتی تأیید شد.

فلانکس، 59 ساله، که در برخی از پرونده های دادگاه به عنوان ریموند فلانک شناسایی شده است، در دسامبر 1983 در تیراندازی مارتین کارنسی در جریان یک سرقت مسلحانه در خارج از خانه ای که با همسرش مشترک بود، مجرم شناخته شد.

همسر کارنسی فلانکس را قاتل معرفی کرده بود. اما توصیف او از مظنون و ماشینی که او در دادگاه استفاده کرد با اظهارات قبلی او به پلیس و هیئت منصفه متفاوت بود.

نیواورلئان با سبقت گرفتن از سنت، به پایتخت قتل آمریکا تبدیل شد. لوئیس

در طرحی که به دنبال رد محکومیت بود، آمده بود که فایه کارنسی، که اکنون فوت کرده است، قاتل را با لکه‌های سفیدی روی گونه‌اش توصیف کرده است، او در اواخر دهه 20 زندگی‌اش بوده و یک خودروی قدیمی را رانندگی کرده است.

در این پیشنهاد آمده است: «با توجه به اینکه آقای فلانک 20 ساله بود، هیچ لکه سفیدی روی صورتش نداشت و یک ماشین جدید رانندگی می کرد، اینها مغایرت های مهمی بود. این اطلاعات ممکن است بر تصمیم هیئت منصفه تأثیر بگذارد.

بر اساس این حرکت، فلانکس به خاطر این موضوع بازداشت شده بود سرقت مسلحانه از یک خواربارفروشی – او بعداً محکوم شد و به این حکم اعتراض نکرد – زمانی که در مرگ کارنسی نقش داشت.

فلانکس دو بار برای قتل کارنسی محاکمه شد. اولین هیئت منصفه، در سال 1984، حتی پس از اینکه به آنها گفتند اسلحه فلانکس در زمان دستگیری او به دلیل سرقت مواد غذایی، سلاح قتل بود، به بن بست رسید. بر اساس بررسی سال 1985 این سلاح توسط یک آزمایشگاه فدرال، بعداً معلوم شد که دروغ است.

مردی از نیواورلئان که نزدیک به چهار دهه را به خاطر قتل پشت میله های زندان گذرانده است، به دلیل کمبود شواهد ارائه شده به هیئت منصفه در دادگاه سال 1983 که بی گناهی او را ثابت می کرد، آزاد می شود.

دادستان ها او را دوباره در سال 1985 محاکمه کردند. برنده شدن در محکومیت درجه اول قتل و حبس ابد

در این درخواست آمده است: «طرفین توافق می‌کنند که در این پرونده که به یک شاهد عینی تکیه می‌کند، وکیل با صلاحیت مجهز به شواهد مساعد می‌توانستند دلیل قانع‌کننده‌ای ارائه کنند که خانم کارنسی در هنگام معرفی مظنون اشتباه بی‌گناه اشتباه کرده است». .

پروژه بی گناهی نیواورلئان، که از آزادی فلانکس حمایت می کرد، خاطرنشان کرد که این پرونده شامل “شناسایی متقابل نژادی“– شاهد عینی سفیدپوست بود، قربانی سیاهپوست بود – و گفت که اکثر محکومیت‌های نادرست در نیواورلئان که شامل شواهد پنهان شده است، شامل متهمان سیاه پوست می‌شود.

بستگان قربانی تصریح کردند که هنوز معتقدند فلانکس مقصر است.

دخترش دبرا کارنسی گونزالس در بیانیه‌ای که توسط دخترش کیسی گونزالس از طریق زوم خوانده شد، گفت: «هنوز هم مثل روزی که این اتفاق افتاد عصبانی هستم.

دبرا گونزالس به یاد آورد که پدرش را در حال مرگ روی زمین دید و گفت: “باور نمی کنم که مادرم اشتباه کرده باشد.”

پرونده فلانکس آخرین مورد از سلسله محکومیت‌هایی بود که به طور مشترک توسط دادستان منطقه، جیسون ویلیامز، که قبل از شروع به کار در ژانویه 2021 در یک پلتفرم اصلاحات شرکت کرده بود، و مدافعان عدالت کیفری به دنبال آن بودند. ویلیامز از تلاش‌های دفترش برای بازبینی محکومیت‌های طولانی‌مدت ناشی از احکام غیر اتفاق آرا هیئت منصفه، که اکنون در لوئیزیانا غیرقانونی هستند و دیگر محکومیت‌های مشکوک دهه‌ها پیش، تبلیغ کرده است.