فرماندار هوچول، دموکرات ها، اگر اجاق گاز من را خراب کنید، می سوزید.

26 دی 1401

جدیداکنون می توانید به مقالات فاکس نیوز گوش دهید!

من از حق یک زن برای انتخاب آشپزی روی اجاق گاز حمایت می کنم.

حیف که گفته می شود دموکرات های “طرفدار انتخاب” مخالف هستند.

ممانعت از استفاده زنان (و مردان) از گاز طبیعی در میان دموکرات‌های تمامیت‌خواه امروزی تبدیل به یک امر خشمگین شده است. کمیسر ایمنی محصولات مصرفی، ریچارد ترومکا جونیور، به تازگی پیشنهاد ممنوعیت اجاق گاز را داده است.

دولت کتی “هک” هوچول، DN.Y. می خواهد تا سال 2025 اجاق گاز، بخاری و اتصال به ساختمان های کوچک را ممنوع کند و سازه های بزرگتر را دنبال کند. مستبدان چپ گرا خطوط لوله را می کشند و گاز را در 77 شهر در سراسر آمریکا محدود می کنند.

رئیس جمهور جو بایدن در روز چهارشنبه – در حال حاضر – از این خودروی باند سرعت پرید.

فرماندار کتی هوچول در اجلاس سالانه کنکوردیا در 20 سپتامبر 2022 در شهر نیویورک سخنرانی می کند.
(Riccardo Savi/Getty Images برای Concordia Summit)

جنگ بایدن در آشپزخانه شما با پیشنهاد ممنوعیت اجاق گاز ادامه دارد

چنین دخالت های نامحدود دولت غیرضروری، سر استخوانی است و هیچ یک از کار خونین این دموکرات ها نیست.

علاوه بر این، این است خطرناک.

اجاق‌های برقی و بخاری‌های اجباری صرفاً ظالمانه هستند – تا زمانی که برق از بین برود. سپس معده ها غرغر می کنند در حالی که مردم در خانه های سیاه شده می لرزند یا شویت می کنند.

گاز طبیعی منبع دوم انرژی در هنگام قطع برق است.

من این درس را در طول طوفان سندی اکتبر 2012 آموختم.

خاموشی منهتن از خیابان 40 تا باتری را از دوشنبه شب، 29 اکتبر، تا عصر جمعه، 2 نوامبر، گرفتار کرد. من با برکت گاز طبیعی، چای و سوپ درست کردم و غذای بیرون را گرم کردم.

با نزدیک شدن طوفان سندی در 29 اکتبر 2012، رودخانه هادسون از سواحل هوبوکن، نیوجرسی، اسکله متورم می شود و بالا می رود.

(AP Photo/چارلز سایکس)

واکنش AOC به “آب شدن جمهوری” بر سر اجاق گاز: “علم بسیار نگران کننده است”

وقتی دما در آن پنجشنبه پایین آمد، یک قابلمه بزرگ آب را جوشاندم. در عرض 10 دقیقه، آپارتمان من بخار و راحت شد.

اگر ترومکا، هوچول و هیولاهای گازوفوبیک دیگر راهشان را داشتند، گرسنه بودم و بعد خیلی سرد بودم.

چرا؟

این چپ‌ها به آمریکایی‌های روزمره نمی‌خورند. ما انسان های حساسی نیستیم که شایسته احترام آنها باشیم. در عوض، ما حباب‌های پروتوپلاسم درآمدزایی هستیم که می‌توانند آن‌ها را اداره کنند، انگار که ما حیوان خانگی هستیم. دستورات پارس فعالیت مورد علاقه آنها در داخل خانه است. و اگر کنترل کامل به آنها یک مکان مقدس در بهشت ​​اقلیم بخرد، حتی بهتر است.

کمیسر ایمنی محصولات مصرفی ریچارد ترومکا جونیور در مراسمی در کاخ سفید در 7 ژوئیه.

(تام ویلیامز/CQ Roll Call از طریق Getty Images)

ناراحتی خفیف من در کنار قربانیان طوفان بمب کریسمس رنگ پرید. در بوفالو، حداقل نه نفر از انتخاب کنندگان هوچول برق ندارند تا حد مرگ یخ زد در خانه هایشان در فوریه 2021، چرخش آسیاب‌های بادی یخی متوقف شد. حالت ستاره تنها به حالت بدون ولتاژ تبدیل شد. یک پسر 11 ساله تا حد مرگ یخ زد در تخت خواب. هیپوترمی باعث مرگ 145 تگزاسی دیگر شد که فاقد برق بودند.

این ترومکا، هوچول و رفقایشان است. دیدگاه سادیستی برای آمریکا.

استدلال جدید براق آنها این است که اجاق گاز برای سلامتی یک خطر است.

مصرف کنندگان از سال 1826 از اجاق گاز استفاده کرده اند. با این حال آنها شروع به ایجاد بیماری کردند این هفته?

به ندرت.

نویسندگان یک مطالعه بازبینی شده در سال 2013 در Lancet Respiratory Medicine داده های جمع آوری شده از سال 1999 تا 2004 را بررسی کردند. افراد مورد مطالعه 512707 نفر ابتدایی و ابتدایی بودند. دانش آموزان دبیرستانی در 47 کشور این محققان “هیچ مدرکی دال بر ارتباط بین استفاده از گاز به عنوان سوخت پخت و پز و علائم آسم یا تشخیص آسم” گزارش نکردند.

من از حدود 10 سالگی به آسم مبتلا هستم. نه یک بار. هرگز. متخصص ریه فوق العاده من هنوز در حضور من کلمه “گاز طبیعی” را به زبان نیاورده است.

برای دریافت خبرنامه نظر اینجا را کلیک کنید

همچنین صدها میلیون آمریکایی بچه یا حداقل بچه کوچکی ندارند. دولت نباید از طرف “کودکان” به بی فرزند ظلم کند.

بالاخره شرکت های گاز کجا هستند؟ کجاست تبلیغات آنها که این سیاست های احمقانه و مرگبار را محکوم می کند؟ چرا آنها شهروندان را سازماندهی نمی‌کنند تا ساختمان‌های شهر چپ‌گرا، دفتر ترومکا و دفتر مرکزی هوچول را احاطه کنند تا فریاد بزنند: “قتل خونین!”

انجمن گاز آمریکا باید سرآشپزها را به این مکان‌ها هدایت کند تا بتوانند فریاد بزنند: “دست‌های کثیف خود را از محدوده‌های گاز ما بردارید!”

رؤسای شرکت های اجاق گاز باید روی آنتن دو کلمه فریاد بزنند و «صبح بخیر» نیستند!

حتی گاوها مقاومت بیشتری از خود نشان می دهند که به کشتارگاه ها هدایت می شوند.

در عوض، مدیران شرکت‌های گازسوز و تولیدکنندگان لوازم گازسوز باید تارهای صوتی را رشد دهند، ستون فقرات خود را سفت کنند و به خط مقدم بشتابند. آنها باید با صدای بلند و با قدرت، مردم آمریکا را جمع کنند تا به هر یک از این مستبدان متجاوز، متجاوز و آگاه بگویند: “ممنوعیت گاز خود را بردارید و هلش دهید!”

برای خواندن اطلاعات بیشتر از DEROY MURDOCK اینجا را کلیک کنید