شان هانیتی: دوران سلطنت نانسی پلوسی رسماً به پایان رسیده است

شان هانیتی، خانه فاکس نیوز به جمهوری خواهان که رسما اکثریت را در اختیار دارند، واکنش نشان داد مجلس نمایندگان یک هفته پس از انتخابات میان دوره ای 2022.

شان هانیتی: امشب را با یک هشدار بسیار مهم آغاز می کنیم. در حال حاضر رسمی است. جمهوری خواهان اکنون پیروز شده اند اکثریت در مجلس نمایندگان ایالات متحده، و این یک معامله بزرگ است. نانسی پلوسی تنزل رتبه و دوران سلطنت او به پایان رسیده است. و اکنون، با یک انتخابات تقریباً در کتاب، دیگری تقریباً به تازگی آغاز شده است. از روز سه‌شنبه، پرزیدنت ترامپ، شب گذشته در مار-آ-لاگو نامزدی ریاست‌جمهوری 2024 خود را در یک سخنرانی پر از سیاست و چشم‌انداز آغاز کرد. و در حالی که نمی‌توانیم دقیقاً پیش‌بینی کنیم که در سال 2024 چه اتفاقی خواهد افتاد، می‌توانیم نگاهی به گذشته بیندازیم. به یاد داشته باشید، همین دو سال پیش، آمریکایی‌ها در حال بهبودی گسترده از همه‌گیری بودند. قیمت بنزین پایین بود نرخ بهره پایین بود. تورم تقریباً وجود نداشت. بازار سهام در حال افزایش بود و مرز جنوبی امن بود. اما در طی دو سال کوتاه، در دوران جو بایدن، این مسیر اکنون تغییر کرده و به طرز چشمگیری تغییر کرده است. کشور ما اکنون در یک رکود شدید است.

نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، دموکرات کالیفرنیا
(عکس از SAUL LOEB / AFP) (عکس از SAUL LOEB/AFP از طریق Getty Images)

جمهوریخواهان نسبت به رهبری مجلس در کنگره بعدی ابراز اطمینان می کنند: “من رهبری خود را دوست دارم”

اینجا در خانه، آمریکایی ها، متأسفانه، از جنایت خشونت آمیز و تورم کمرشکن رنج می برند و قیمت های بالای بنزین را بی سابقه می کنند. اخراج شرکت های بزرگ اکنون در حال انجام است. و در حال وقوع است. گسترده است. و در خارج، اروپا اکنون در آستانه یک جنگ جهانی دیگر است. اکنون، اینها مشکلات عمده ای هستند که زندگی را تغییر می دهند، و با این حال دموکرات ها اصلاً هیچ راه حلی ارائه نمی دهند. آنها دروغ می گویند. آنها به ترس و وحشت خود لکه دار می کنند و این یک نوع بازی است. همه اینها قبل از انتخابات است. به یاد داشته باشید، آنها به دروغ گفتند، آه، جمهوری خواهان قرار است تامین اجتماعی شما را بگیرند. آنها دروغ گفته اند که دموکراسی در صندوق رای است. در خطر است. اما آنها مرز جنوبی ایالات متحده را نادیده گرفتند و اجازه دسترسی بدون محدودیت به هر کسی را دادند. و اکتبر، ایالات متحده یک رکورد کاملاً جدید را برای آن ثبت کرد عبور غیرقانونی2.76 میلیون مهاجر غیرقانونی در بالای صفحه نمایش داریم. اینها مواردی هستند که ما می دانیم که در سال 2022 دستگیر شدند، و این نسبت به رکورد 1.72 میلیون در سال گذشته بیشتر است.