سناتور دموکرات بنت پس از اینکه همسرش نام قانون کاهش تورم را به ظاهر تمسخر آمیز ضبط کرد، به عنوان «رادیکال» مورد انتقاد قرار گرفت.

آن مایکل بنتدی کولو، پس از اینکه همسرش در حال صحبت با دو روزنامه نگار مخفی در مورد اینکه چگونه دموکرات ها نباید در مورد آنچه واقعاً در قانون کاهش تورم وجود دارد صحبت کنند و چگونه می توانند “بی سر و صدا” پول پلیس را کاهش دهند، توسط رقیب خود به عنوان “رادیکال” مورد انتقاد قرار می گیرد. “

سوزان داگت، استاد حقوق در دانشگاه دنور، است در ویدئو دیده می شود روز دوشنبه توسط Accuracy in Media منتشر شد و استدلال کرد که “موفق ترین تلاش ها در واشنگتن دی سی، آنهایی هستند که هرگز در صفحه اول روزنامه نمی بینید.”

در نقطه‌ای از ویدیو، داگت با دو روزنامه‌نگار که در مورد دموکرات‌ها که لایحه بهداشت و آب و هوا را به عنوان لایحه بهداشت و آب و هوا پنهان می‌کنند، موافق است و می‌خندد. قانون کاهش تورم.

(L) نامزد سنای کلرادو جو اودی (R) سناتور دموکرات کلرادو، مایکل بنت
(گتی ایماژ)

بایدن می‌گوید، جو اودیا، کاندیدای مجلس سنا، در بازدید از مرز، بحران «فوق‌برانگیز» را می‌بیند و دموکرات‌ها «هیچ کاری نمی‌کنند»

روزنامه نگار مرد در این ویدئو گفت: «مثلاً اتفاقات بسیار خوبی در آن لایحه رخ داد.

داگت پاسخ داد: “درسته، در مورد آن صحبت نکن.” “فقط-فقط-آره.”

داگت پیش از این در این ویدئو استدلال کرد که اگر دموکرات‌ها در مورد آن ساکت بمانند، می‌توانند کار بهتری برای تصویب برنامه رادیکال‌تر خود انجام دهند.

او درباره کاهش بودجه گفت: «ما در مورد آن برای نیم ثانیه صحبت می کنیم و اجازه می دهیم دما پایین بیاید، و سپس بی سر و صدا مقداری بودجه به سلامت روان اختصاص می دهیم، درست است، و به مداخلاتی که می تواند کمک کند و شاید اسمش را اصلاح پلیس ندهیم.» پلیس. فقط راه‌های راهبردی برای انجام این کار وجود دارد که به همان اندازه مؤثر است، اما، می‌دانید، پرچم را بالا نبرید.»

سناتور دموکرات مایکل بنت و جو اودی جمهوری خواه در مناظره سنای کلرادو با هم روبرو شدند.

(با احترام: KUSA/9NEWS)

کمپین برای جو اودیا جمهوری خواهاو که می‌خواهد بنت را خلع کند، بنت‌ها را “رادیکال” خواند.

زک رودی، مدیر کمپین انتخاباتی در مصاحبه ای با فاکس نیوز دیجیتال گفت: «اکنون آن قسمت آرام با صدای بلند است.

او گفت: «حتی در مورد قانون کاهش تورم، صراحتاً اعتراف می کنم که مقصود این قانون این نبوده و به عنوان آن خندیده است. رسانه‌ها و دموکرات‌ها آن را تا لحظه تصویب آن می‌خواندند و سپس به یک لایحه آب‌وهوا تبدیل شد، و این دقیقاً همان کاری بود که مایکل بنت در مورد نحوه صحبتش در مورد آن انجام داد.

او افزود: «و این بسیار ناامیدکننده است، زیرا این دقیقاً همان چیزی است که بسیاری از رهبری رادیکال تحت دستور کار بایدن-بنت می‌ترسند». این است که آنها واقعاً در تلاش هستند تا به سرعت مردم آمریکا را تحت فشار قرار دهند.

کمپین بنت با تاکتیک‌های دقت مخفی در روزنامه‌نگاران رسانه مخالفت کرد و گفت که این یک «تئاتر کمین نفرت‌انگیز» بود.

جاستین لامورت، مدیر کمپین بنت در بیانیه‌ای به فاکس نیوز دیجیتال گفت: «این روزنامه‌نگاری نیست، یک تئاتر کمین نفرت‌انگیز است». “این مشمئز کننده است که جو اودی و کمپین او این تاکتیک را تایید می کنند. هدف گرفتن همسر یک نامزد مستقیماً از کتاب بازی دونالد ترامپ خارج است.”

کمپین بنت روزنامه‌نگاران را متهم به ضبط مخفیانه داگت به بهانه‌های واهی و ویرایش انتخابی ویدیو کرد. این کمپین گفت این دو نفر که نامشان فاش نشده است، یکی از آنها ادعا می کند که دانشجوی کارشناسی ارشد در همان دانشگاهی است که داگت در آن کار می کند، هنگام فیلمبرداری این ویدیو ادعا کردند که خانه بنت را زیر و رو کرده اند.

رودی همچنین در مورد بازپرداخت قسمت پلیس این کلیپ اظهار نظر کرد و گفت: “یکی از بزرگترین راه حل ها برای کاهش جرم و جنایت، پلیس بیشتر است.”

او گفت: «ما باید آنها را قهرمان کنیم. ما باید بودجه مورد نیازشان را به آنها بدهیم و این بخشی از دلیلی است که دموکرات‌ها بر سر آن سقوط خواهند کرد. 8 نوامبر فردا به این دلیل است که آنها فقط از دسترس خارج شده اند.”

DEM SEN. بنت بی سر و صدا تاییدیه سناتور ایالتی را که ظاهراً از آدرس نادرست رای داده است حذف می کند

جو اودی، مدیر اجرایی شرکت ساختمانی و نامزدی برای اولین بار برای پست، از سمت راست، نامزدی جمهوری خواهان برای مجلس سنای ایالات متحده را در مقابل نماینده ایالتی، ران هنکس، همراه با خانواده اش در ایستگاه مایلی در دنور، کلرادو در روز سه شنبه، 28 ژوئن جشن می گیرد. ، 2022.

(گتی ایماژ)

در همان ویدئو، داگت همچنین می گوید امیدوار است رئیس جمهور بایدن دوباره در سال 2024 نامزد نشود و بعداً اضافه کرد که “تا حد زیادی به پویایی ها بستگی دارد.”

داگت به درخواست فاکس نیوز دیجیتال برای اظهار نظر پاسخ نداد.