سناتور تنسی مارشا بلکبرن فراخوانی را برای محافظت از سربازان در برابر اخراج به دلیل دستور واکسن COVID-19 تجدید می کند.

مارشا بلکبرن، سناتور جمهوریخواه، تلاش خود را برای پایان دادن به اخراج سربازان آمریکایی که از زدن واکسن کووید-19 خودداری کرده اند، تجدید می کند. دستور دولت بایدن واکسن.

قانونگذار تنسی روز چهارشنبه گفت که حفاظت از نیروها اولویت اصلی او است زیرا کنگره در جلسه خود برای بررسی مجدد تشکیل جلسه می دهد. قانون مجوز دفاع ملی (NDAA) – یک لایحه هزینه ای که باید تصویب شود که بودجه ارتش و سایر برنامه های امنیت ملی را تامین می کند. بلکبرن یکی از اعضای کمیته نیروهای مسلح سنا است و دو لایحه برای محافظت از نیروهای نظامی در برابر سیاست‌های پرزیدنت بایدن در برابر کووید-19 برکنار شود، ارائه کرده است.

بلکبرن در مصاحبه ای به Breitbart News گفت: “ما همچنان به این فشار ادامه می دهیم. وقتی ارتشی دارید که نه به تعداد استخدامی خود و نه به اعداد قدرت نهایی خود پاسخ نمی دهد، پس ضروری است که به این موضوع نگاه کنیم.”

او گفت: “ما با اعضای مختلف تماس می گیریم و تلاش می کنیم مطمئن شویم که آنها کاملاً از آنچه ما می خواهیم انجام دهیم آگاه هستند و با رهبری کار می کنیم تا مطمئن شویم که از مردان و زنان یونیفورم محافظت می کنیم.”

جمهوری‌خواهان داخلی خواستار پاسخ‌هایی درباره دستور پنتاگون واکسن کووید در میان مجازات‌هایی برای سربازان واکسینه نشده هستند.

سناتور ایالات متحده مارشا بلکبرن، آر-تن، در واشنگتن دی سی، 13 سپتامبر سخنرانی می کند.
(کوین دیچ/گتی ایماژ)

لوید آستین، وزیر دفاع، در طی یک جلسه توجیهی در پنتاگون در واشنگتن، پنجشنبه، 27 اکتبر 2022 صحبت می کند.

(AP Photo/ سوزان والش)

حدود 8000 نیروی خدماتی فعال مرخص شده اند از ارتش، نیروی دریایی، نیروی هوایی و تفنگداران دریایی از زمانی که وزیر دفاع لوید آستین دستور واکسن کووید-19 را در آگوست 2021 تحمیل کرد. دفتر بلکبرن در بیانیه مطبوعاتی روز سه شنبه خاطرنشان کرد که ارتش تنها 55 معافیت مذهبی را برای سربازان فعال تایید کرده است، یک مورد. معافیت یک سرباز گارد ملی و یک نفر برای یک سرباز ذخیره ارتش.

دموکرات ها از بررسی تأخیرهای «غیرقابل قبول» مراقبت های بهداشتی جانبازان خودداری می کنند

در ماه اکتبر، ارتش کمبود 25 درصدی استخدام را گزارش کردحدود 15000 سرباز هدف خود را از دست داد. مخالفان دستور واکسن از این سیاست به عنوان عاملی مؤثر در استخدام افسرده ارتش یاد کرده اند، اما ارتش اشاره کرده است تنها 23 درصد از جوانان 17 تا 24 ساله در آمریکا به دلیل عدم موفقیت در نمرات آزمون، نرخ چاقی، نگرانی در مورد آزار جنسی در ارتش و فرصت های شغلی فراوان به عنوان غیرنظامی واجد شرایط خدمت هستند.

یک تفنگدار دریایی ایالات متحده برای دریافت واکسن کرونا مدرنا در کمپ هانسن در 28 آوریل 2021 در کین ژاپن آماده می شود.

(عکس از کارل کورت/گتی ایماژ)

بلکبرن گفت که ادامه مرخصی اعضای خدمات به دلیل امتناع از دریافت واکسن کووید-19 در میان کمبودهای تاریخی استخدام، بی معنی است.

اعضای سرویس هشدار به صدا در برابر ارتش “بسیار بیدار” می دهند

او دو قانون را معرفی کرده است که NDAA را اصلاح می کند. اولین مورد، که در ژوئیه معرفی شد، استفاده از بودجه فدرال را برای اجرای دستور واکسن علیه یکی از اعضای گارد ملی ممنوع می‌کند. دومی که در سپتامبر ارائه شد، جداسازی های مرتبط با کووید را محدود می کند تا زمانی که معیارهای استخدام برآورده نشود و تضمین کند که اعضای خدماتی که برای معافیت های مذهبی و بهداشتی از دستور واکسن درخواست می کنند همچنان حقوق و مزایا دریافت می کنند.

بلکبرن استدلال کرد که ارتش دستور واکسن ناکارآمد است زیرا برخی از افرادی که واکسن کووید-19 و واکسن های تقویتی دریافت می کنند هنوز مستعد ابتلا به عفونت های جدید هستند.

او به Breitbart News گفت: “شما می توانید واکسن کووید را دریافت کنید، اما این واکسن شما را از ابتلا به کووید منع نمی کند. و این بارها و بارها از سوی افرادی که واکس دوبار و تقویت شده اند ثابت شده است، اما هنوز هم مبتلا به کووید هستند.” .

اخراج این مردان و زنان در ارتش، در گارد، در ذخیره‌ها، در آکادمی‌های ما به دلیل اینکه گلوله نخورده‌اند، مضحک است. او افزود.