سناتور تام کاتن: در تصمیم او برای عدم نامزدی برای ریاست جمهوری در سال 2024، “خانواده واقعاً تنها مورد توجه بود”

انحصاریسناتور تام کاتن از آرکانزاس او می‌گوید که «خانواده واقعاً تنها مورد توجه» در تصمیم او برای عدم تلاش برای ریاست‌جمهوری در رقابت‌های انتخاباتی آینده کاخ سفید در سال 2024 بود.

کاتن در اولین مصاحبه خود پس از انتشار این خبر در روز یکشنبه به فاکس نیوز گفت: «اکنون زمان مناسبی برای خانواده ما نیست که من متعهد به کمپین شش تا هفت روزه در هفته برای دو سال آینده باشم. آرکانزاس خود را از رقابت خارج کرد نامزدی ریاست جمهوری جمهوریخواهان در سال 2024.

کاتن، یک ستاره در حال ظهور در حزب جمهوری خواه و کهنه سرباز ارتش که در جنگ در جنگ های عراق و افغانستان خدمت کرده است، در روزهای اخیر با کمک کنندگان، حامیان و دستیاران تماس گرفته بود تا به آنها اطلاع دهد که کمپین ریاست جمهوری را راه اندازی نخواهد کرد. اخبار کاتن که ابتدا توسط پولیتیکو گزارش شد و توسط فاکس نیوز تأیید شد، او را به اولین نامزد بالقوه جمهوریخواه کاخ سفید در سال 2024 تبدیل کرد که اعلام کرد کناره گیری می کند.

این سناتور 45 ساله و همسرش آنا والدین دو پسر جوان هستند.

پنبه خود را از دویدن 2024 خارج می کند

سناتور جمهوریخواه تام کاتن از آرکانزاس پس از همکاری با هرشل واکر، نامزد حزب جمهوری خواه مجلس سنا در یک رویداد مبارزاتی در 11 اکتبر 2022، با فاکس نیوز دیجیتال در کارولتون، جورجیا صحبت می کند.
(اخبار فاکس)

کاتن توضیح داد: “پسران من هفت و پنج سال دارند. آنها به اندازه کافی بزرگ هستند که بدانند پدر رفته است و از این بابت غمگین باشند، اما آنقدر بزرگ نیستند که هدف را درک کنند و چرا همه چیز مهم است و چرا فداکاری ارزش آن را دارد.” من تقریباً مطمئن هستم که رای دهندگان جمهوری خواه می توانند نامزد دیگری پیدا کنند، اما می دانم که پسرانم نمی توانند پدر دیگری برای دو سال آینده پیدا کنند.

علاوه بر این، سناتور خاطرنشان کرد که “در طی دو سال آینده کودک هفت ساله من زدن توپ سریع و کودک پنج ساله من خواندن را یاد می گیرد و من می خواهم برای آموزش هر دوی آنها آنجا باشم.”

با این حال، کاتن درها را به روی آینده کاملا باز می گذارد اجرا در کاخ سفید، با تاکید بر “این یک تصمیم فقط در مورد این مسابقه 2024 و این بار برای خانواده من است. ما در مورد مسابقات آینده در آینده تصمیم خواهیم گرفت، به خصوص که پسرانم بزرگتر شوند و بیشتر بفهمند که چرا من کاری را انجام می دهم و چه کاری انجام می دهم. این برای آنها و برای کشور ما معنی دارد.”

آماده یا نه، در اینجا شروع افتتاحیه در رقابت های ریاست جمهوری 2024 است.

کاتن افزود: «من همین الان دارم فصل رقابت 2024 را می بندم و مشتاقانه منتظر ادامه کار در سنا با اکثریت جدید جمهوری خواهان و تماشای رقابت در سال 2024 هستم و امیدوارم کاخ سفید را پس بگیریم.»

کاتن در یک سال و نیم گذشته توقف های متعددی در آیووا، نیوهمپشایر، کارولینای جنوبی و نوادا – چهار ایالت اولی که در تقویم نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری جمهوری خواه برگزار کردند – انجام داده است، زیرا او به نمایندگی از جمهوری خواهان هموطنان جمهوری خواه در رقابت های انتخاباتی شرکت می کند. را انتخابات میان دوره ای

سناتور تام کاتن از آرکانزاس در 3 دسامبر 2021 برای مصاحبه با فاکس نیوز در موسسه سیاست نیوهمپشایر در گافستون، NH می نشیند.

(اخبار فاکس)

این سناتور در ماه ژوئن با کمک کنندگان و مشاوران ارشد در هتل هی آدامز در مرکز شهر واشنگتن دی سی ملاقات کرد. رئیس جمهور سابق ترامپ – وقتی نوبت به تصمیم خودش در مورد راه اندازی کمپین ملی می رسد. او همچنین در حال برنامه ریزی یک عقب نشینی پس از دوره میان دوره ای با کمک کنندگان ارشد، مشاوران و دستیاران در یک محل سکونت در ویرجینیا بود، که به عنوان حرکتی به سوی پیشنهاد کاخ سفید تلقی می شد.

ترامپ بیش از یک سال و نیم است که بارها از کاخ سفید کنایه زده است. منابعی در مدار سیاسی رئیس جمهور سابق روز جمعه به فاکس نیوز گفتند که اعلام احتمالی سال 2024 ممکن است در هفته ای که از دوشنبه 14 نوامبر شروع می شود اتفاق بیفتد – فقط یک هفته پس از انتخابات میان دوره ای، اما منابع هشدار می دهند که همه چیز “سیال است”.

آیا ترامپ می تواند یک هفته پس از پایان دوره میان ترم پیشنهاد 2024 را اعلام کند؟

وقتی از کاتن پرسیده شد که آیا افزایش احتمال کمپین ترامپ در 2024 عاملی در تصمیم او بوده است یا خیر، کاتن تکرار کرد که “خانواده تنها مورد توجه من و همسرم بود که در چند ماه گذشته در مورد این موضوع فکر کردیم و دعا کردیم.”

رئیس جمهور سابق ترامپ قبل از سخنرانی در یک راهپیمایی، پنجشنبه، 3 نوامبر 2022، در سیوکس سیتی، آیووا، به هواداران سلام می کند.

(AP Photo/چارلی نیبرگال)

کاتن در پاسخ به این سوال که آیا در صورت تصمیم رئیس جمهور سابق برای راه اندازی کمپین سوم ریاست جمهوری از ترامپ حمایت خواهد کرد یا خیر، پاسخ داد: “من از نامزد جمهوری خواهان حمایت خواهم کرد” و افزود: “در حال حاضر که فصل 2024 را برای خودم می بندم، پیش بینی می کنم تمرکز کنم. در مورد کار من در سنا و اجازه دادن به مبارزات انتخاباتی در پویایی خودش.”

کاتن گفت برنامه فعلی او این است که در سال 2026 برای انتخاب مجدد برای کرسی سنا خود نامزد شود، اما گفت که اگر یک جمهوری خواه در سال 2024 دوباره کاخ سفید را به دست آورد، در کابینه تصمیم خواهد گرفت.

کاتن گفت: «در شرایط مناسب، اگر یک رئیس جمهور جمهوری خواه از من بخواهد که چنین شغلی را در نظر بگیرم، البته هر زمان که رئیس جمهور از او بخواهد به کشور خدمت کند، آن را در نظر خواهم گرفت. اما فعلاً در آینده قابل پیش‌بینی، از مردم آرکانزاس سپاسگزارم که به من برای نمایندگی آنها در مجلس سنای ایالات متحده اعتماد کردند و دوست دارم هر روز برای آنها کار کنم و مشتاقانه منتظر ادامه این کار هستم.»