سازمان حفاظت از محیط زیست بایدن با گروه‌های اکو جناح چپ مرتبط با شبکه پول تاریک لیبرال هماهنگ شده است

رهبری آژانس حفاظت از محیط زیست (EPA) مکرراً مشورت کرده است گروه های چپ محیط زیست بر اساس اسناد آژانس داخلی که توسط فاکس نیوز دیجیتال به دست آمده است، به یک شبکه عظیم لیبرال پول تاریک در زمینه مسائل سیاسی مرتبط است.

مایکل ریگان، مدیر سازمان حفاظت محیط زیست، که جو بایدن، رئیس جمهور جو بایدن در اوایل سال 2021 به عنوان رهبری آژانس انتخاب شد، با رهبران گروه های سبز – از جمله شورای دفاع از منابع طبیعی (NRDC) و اتحادیه رای دهندگان حفاظت از محیط زیست (LCV) – که از هر دو بودجه دریافت کرده اند دیدار کرده است. عظیم شبکه پول تاریک که توسط مشاوران آرابلا مدیریت می شود بر اساس ایمیل‌ها و ورودی‌های تقویم بررسی‌شده توسط فاکس نیوز دیجیتال، و شبکه مالی کمک‌کننده لیبرال سوئیسی، Hansjorg Wyss.

گروه‌هایی که ریگان با آن‌ها درگیر است، به شدت با توسعه سوخت‌های فسیلی از طریق دادخواهی و تلاش‌های لابی مخالفت کرده‌اند. کارشناسان استدلال کرده‌اند که دور شدن از سوخت‌های فسیلی به سمت انرژی‌های غیرقابل اعتمادتر مانند باد و خورشید منجر به افزایش قیمت مصرف کننده خواهد شد و احتمال خاموشی بیشتر در دوره های تقاضای بالای برق.

مندی گوناسکارا، یکی از اعضای موسسه هریتیج که بازدید می کند، گفت: «بسیار ناامیدکننده است که می بینیم دولت بایدن با این گروه های افراطی درگیر است که یک ایدئولوژی بی اساس را مطرح می کند که تماماً انرژی سوخت فسیلی را ایجاد می کند – که به معنای واقعی کلمه کل اقتصاد ما را اداره می کند – گران تر و کمتر در دسترس است. در مصاحبه ای به فاکس نیوز دیجیتال گفت که در زمان دولت ترامپ به عنوان رئیس دفتر EPA خدمت می کرد.

مشاوره دفتر جان کری با گروه های اکو افراطی چپ در مورد سیاست، ممنوعیت سرمایه گذاری در سوخت های فسیلی: ایمیل ها

مدیر EPA مایکل ریگان در دانشگاه دولتی کشاورزی و فنی کارولینای شمالی در گرینزبورو، کارولینای شمالی صحبت می کند.
(AP Photo/Carolyn Kaster, File)

گوناسکارا گفت: «ما کمبودهایی داریم، و قبل از اینکه یک جبهه سرد در سراسر ایالات متحده حرکت کند، مردمی را پشت سر پرداخت‌های آب و برق داریم. دولت بایدن مرتباً با این گروه‌ها تبانی می‌کند تا وضعیت نهایی خود را بهبود بخشد و در عین حال نیازهای خانواده‌های آمریکایی را نادیده بگیرد.»

خشمگین است زیرا ما رویکردی کاملاً متفاوت در پیش گرفتیم – ما در واقع زندگی مردم را بهبود بخشیم، ما سلامت جوامع را بهبود بخشیم.

طبق اسناد آژانس داخلی، ریگان حداقل در دو نوبت با رئیس LCV ژن کارپینسکی ملاقات کرد. جلسه اول، در مارس 2021، شامل دو مقام ارشد دیگر EPA بود، در حالی که جلسه دوم، در اکتبر 2021، یک تماس تلفنی یک به یک بود.

در آوریل 2021، ریگان سخنانی را در یک رویداد پانل NRDC ارائه کرد و در سپتامبر، در یک تماس ویدیویی یک به یک با رئیس NRDC Manish Bapna شرکت کرد.

ایمیل‌ها نشان می‌دهد که گروه‌های محیط‌زیست نقش کلیدی در سیاست خارجی بایدن دارند

علاوه بر این، ریگان در جلسات هیئت مدیره LCV و NRDC به ترتیب در ژوئن 2021 و اکتبر 2021 شرکت کرد.

جیک تامپسون، سخنگوی NRDC، گفت: “دیدار با مدیر ریگان فرصتی برای صحبت در مورد کار مهم آژانس در حفاظت از محیط زیست و سلامت عمومی بود.” این در مورد این بود که چگونه مطمئن شویم که بیشترین منافع ممکن برای بیشترین تعداد آمریکایی‌ها به دست می‌آید، برای مثال، مقابله با بحران آب و هوا به‌گونه‌ای که هزینه‌های انرژی را برای خانواده‌های ما کاهش دهد، اقتصاد را تقویت کند، عدالت را پیش ببرد و کشور را تبدیل کند. امن تر.”

یک ایمیل داخلی عمدتاً ویرایش‌شده نشان می‌دهد که ریگان اظهاراتی را به جلسه هیئت مدیره NRDC در ۱۵ اکتبر ۲۰۲۱ ارائه کرده است.

(سازمان حفاظت محیط زیست)

تامپسون ادامه داد: «خطاب مدیر به هیئت امنا فرصتی برای او بود تا اولویت‌های دولت برای حفاظت از محیط زیست و سلامت عمومی را به اشتراک بگذارد. هر دو نمونه‌ای از تعامل دولت با یک گروه منافع عمومی برای بحث در مورد کاری است که از طرف مردم انجام می‌دهد.»

به گزارش دیده بان نفوذ، NRDC و LCV هر دو بودجه هنگفتی از صندوق شانزده سی دریافت کرده اند. بر اساس آخرین پرونده های مالیاتی گروه، صندوق شانزده سی تنها در سال 2019 3.5 میلیون دلار به LCV و 6.7 میلیون دلار به صندوق پیروزی LCV اختصاص داده است.

LCV همچنین بودجه قابل توجهی از شبکه دریافت کرده است تحت نظارت Hansjorg Wyssیک کمک کننده خارجی پرکار به اهداف لیبرال، که شامل بنیاد Wyss، صندوق اقدام برگر و صندوق برای آینده بهتر است. از سال 2017، صندوق اقدام برگر و صندوق برای آینده ای بهتر حداقل 14.5 میلیون دلار به LCV اختصاص داده اند، و بنیاد Wyss در سال 2020 مبلغ 210000 دلار دیگر به گروه پرداخت کرده است.

Molly McUsic، رئیس بنیاد Wyss، در هیئت مدیره LCV حضور دارد.

مرکز چپ افراطی برای پیشرفت آمریکا نقش قدرتمندی در کارکنان مدیریت بایدن، سیاست گذاری ایفا می کند

ریگان همچنین با جان پودستا، بنیانگذار مرکز پیشرفت آمریکا (CAP) حداقل در سه نوبت، از جمله برای شام در سپتامبر 2021، ملاقات کرد. پودستا اخیراً یک مقام ارشد را در کاخ سفید پذیرفته است.

Wyss در حال حاضر در هیئت مدیره CAP حضور دارد، یکی از اعضای موسس گروه بود و از طریق شبکه خود پول به گروه منتقل کرده است. CAP همچنین صدها هزار دلار از صندوق شانزده سی دریافت کرده است.

ریگان همچنین به طور خصوصی با فرد کروپ، رئیس صندوق دفاع از محیط زیست (EDF) و تام استایر، یک مگا اهداکننده لیبرال که ناموفق برای ریاست جمهوری در سال 2020 نامزد شد، ملاقات کرده است.

لورا کاتالانو، معاون ارتباطات جهانی EDF، به فاکس نیوز دیجیتال گفت: EDF به حفاظت از سلامت انسان و محیط زیست برای همه مردم اختصاص دارد و با سیاستگذاران در سراسر جهان ملاقات می کند تا اقدامات حفاظتی را ترغیب کند.

Hansjorg Wyss در یک مزیت در 1 آوریل 2015، در شهر نیویورک تصویر شده است.

(کریگ باریت/گتی ایماژ برای Oceana)

سازمان‌های شبکه تأمین مالی Wyss دخالت در جلسات EPA را رد کردند و گفتند که در عملیات روزانه اعطاکنندگان مشارکت ندارند.

سخنگوی بنیاد Wyss و Berger Action Fund در ایمیلی به فاکس نیوز دیجیتال گفت: «ما هیچ نقشی در این جلسات بازی نکردیم و نمی‌دانیم در مورد چه چیزی بحث شده است. “بنیاد از طریق اعطای کمک های مالی، از پروژه های خیریه و سازمان هایی که برای رسیدگی به بحران تنوع زیستی کار می کنند، حمایت مستقیم می کند، در حالی که صندوق اقدام برگر از گروه هایی حمایت می کند که از اقدامات حفاظتی و آب و هوایی از طریق حمایت، سازماندهی مردمی و لابی حمایت می کنند.”

در ادامه بیانیه آمده است: «این یک لحظه حیاتی برای حفاظت از زمین و حیات وحش است: سیاره زمین از سال 1970 60 درصد از جمعیت حیات وحش خود را از دست داده است و اکنون یک میلیون گونه حیات وحش و گونه های گیاهی در معرض خطر انقراض قرار دارند».

مدیر بایدن که بر گروه سبز تأثیر می گذارد، پیوندهای عمیقی با دولت چین دارد

این سخنگو افزود که بنیاد Wyss به کار حفاظتی خود “بسیار مفتخر” است و 1.5 میلیارد دلار برای حفظ 30 درصد از زمین و آب جهان تا سال 2030 سرمایه گذاری کرده است.

سخنگوی صندوق با افتخار از سازمان‌های مؤثری حمایت می‌کند که در جهت دستیابی به نتایجی که با مأموریت ما برای ارتقای خیر عمومی از طریق حفاظت از محیط زیست، حفظ ارزش‌های دموکراتیک، رسیدگی به نابرابری‌ها در سلامت عمومی و پیشبرد عدالت اجتماعی هماهنگ هستند، حمایت می‌کند. برای آینده ای بهتر به فاکس نیوز دیجیتال گفت.

«FBF فعالیت‌های روزانه دریافت‌کنندگان و یا ملاقات‌های آنها را هدایت نمی‌کند.»

در 30 آوریل، اندکی پس از آغاز به کار، ریگان با چندین رهبر گروه های سبز، از جمله CAP، EDF، LCV و NRDC ملاقات کرد.

(سازمان حفاظت محیط زیست)

و EPA در بیانیه‌ای به فاکس نیوز دیجیتال از جلسات با گروه‌های سبز دفاع کرد، اما از پاسخ دادن به اینکه آیا ریگان با آنها ملاقات کرده یا قصد ملاقات با آنها را داشته است، خودداری کرد. سهامداران صنعت سوخت فسیلی.

سخنگوی EPA گفت: “مدیر ریگان به طور منظم با اعضای جامعه، رهبران منتخب و سایر ذینفعان در مورد مسائل مربوط به سیاست و مقررات آژانس ملاقات می کند، زیرا ما برای محافظت از سلامت انسان و محیط زیست تلاش می کنیم.”

سخنگو ادامه داد: «از ملاقات با گروه‌های زیست‌محیطی، تا قدم زدن با اعضای جامعه در مناطق محروم که بیش از حد آلودگی دارند، مدیر ریگان متعهد است ائتلاف گسترده‌ای از رهبران و دیدگاه‌ها را برای اطلاع‌رسانی به سیاست‌گذاری آژانس گرد هم بیاورد».

ریگان در ماه مارس در CERAWeek، یک کنفرانس بزرگ صنعت انرژی، سخنانی را ایراد کرد، اما به نظر نمی‌رسد برنامه او شامل جلساتی با گروه‌ها یا مدیران صنعت سوخت‌های فسیلی باشد.

در طول سخنرانی خود در CERAWeek، او تعهد دولت به انتقال سبز از سوخت‌های فسیلی به انرژی پاک را تکرار کرد و افزود که EPA در حال بررسی «مجموعه‌ای از فرصت‌ها» برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای با استفاده از اختیارات نظارتی خود است.

سخنگوی سازمان حفاظت محیط زیست افزود: “مدیر ریگان به دیدار با سهامداران در DC و محله های سراسر کشور ادامه خواهد داد، زیرا ما برای ارائه مزایای زیست محیطی و اقتصادی، پیشبرد عدالت زیست محیطی و انجام ماموریت خود برای حفاظت از سلامت انسان و محیط زیست تلاش می کنیم.”

LCV، CAP و صندوق 1630 به درخواست‌ها برای اظهار نظر پاسخ ندادند.