ریک اسکات و مک کانل برای رهبری حزب جمهوری خواه در حالی که سناتورها بعد از انتخابات میان دوره ای خورش می خورند، می جنگند: «سرخوردگی زیاد»

میچ مک کانل، رهبر اقلیت سنا و سناتور ریک اسکات قرار است روز چهارشنبه بر سر اینکه چه کسی رهبر حزب در سنا خواهد بود با هم روبرو شوند – در نبردی که می تواند به طور قابل توجهی مسیر حرکت حزب را در سال 2024 شکل دهد.

اسکات، ایالت فلوریدا، روز سه‌شنبه در یک کنفرانس سه ساعته ماراتن، نامزدی خود را اعلام کرد، که به گفته سناتورها شامل پخش قابل توجهی از ناامیدی‌ها پس از نمایش ضعیف میان‌دوره‌ای جمهوری‌خواهان سنا بود. اسکات خود را به عنوان کاندیدای تغییر معرفی کرد – از جمله اتخاذ یک برنامه سیاست تهاجمی تر برای رای دهندگان.

“من امروز برای شما می نویسم زیرا معتقدم زمان آن فرا رسیده است کنفرانس جمهوری خواهان سنا بسیار جسورتر و مصمم تر از گذشته باشیم. اسکات در نامه ای به همکاران حزب جمهوری خواه در روز سه شنبه گفت: ما باید شروع کنیم به گفتن آنچه که طرفدار آن هستیم، نه فقط با آنچه مخالفیم. رای دهندگان جمهوری خواه انتظار دارند و شایستگی آن را دارند که برنامه ما برای ترویج و پیشبرد ارزش های محافظه کارانه را بدانند.”

وی افزود: “اگر می خواهید به وضعیت موجود پایبند باشید، به من رای ندهید.”

ریک اسکات برنامه ای برای برکناری میچ مک کانل به عنوان برترین جمهوریخواه در سنا اعلام کرد.

میچ مک کانل، رهبر اقلیت سنا، در کیه، روز سه شنبه، 15 نوامبر 2022، گفت که او رای لازم برای باقی ماندن در رهبری حزب جمهوری خواه سنا را دارد.
(بلومبرگ)

اسکات همچنین به طور مشخص با او متحدتر است رئیس جمهور سابق دونالد ترامپ از مک کانل که ترامپ همچنان از برکناری او حمایت می کند.

مک کانل، در همین حال، سه شنبه شب به خبرنگاران اطمینان داد که نگران چالش اسکات نیست. وی همچنین به درخواست چندین سناتور برای به تعویق انداختن انتخابات رهبری که برای صبح چهارشنبه برنامه ریزی شده است، اذعان کرد.

مک کانل گفت: “من آرا را دارم. من انتخاب خواهم شد.” “تنها مسئله این است که آیا ما این کار را دیر یا زود انجام خواهیم داد. و احتمالاً بحث دیگری در مورد آن خواهیم داشت.”

پیشنهاد اسکات پس از آن صورت می گیرد که او و چند سناتور دیگر علناً خواستار تأخیر در انتخابات رهبری در پی انتخابات میان دوره ای شدند. برخی استدلال کردند که باید یک ارزیابی مجدد جدی از رهبری حزب صورت گیرد بعد از میان ترم، در حالی که دیگران به دور دوم انتخابات بلاتکلیف جورجیا بین سناتور رافائل وارناک، دی-گا و هرشل واکر جمهوری خواه اشاره کردند.

سناتور تد کروز از ایالت تگزاس روز سه شنبه گفت که در جلسه چهارشنبه پیشنهادی برای به تعویق انداختن انتخابات ارائه خواهد کرد. برای تصویب به اکثریت کنفرانس نیاز است.

سناتور ریک اسکات، از R-Fla.، در بالا، رهبر اقلیت میچ مک کانل، از R-Ky، برای رهبری حزب جمهوریخواه سنا را به چالش می کشد.

(Joseph A. Wulfsohn/Fox News Digital)

سناتور لیندسی گراهام، RS.C.، و مایک براون، R-Ind.، که هر دو از به تعویق انداختن انتخابات حمایت کردند، گفتند که بسیاری از سناتورها در طول جلسه پرتنش روز سه شنبه به بحث پرداختند.

میچ مک کانل برای رهبری مجلس سنا توسط ریک اسکات به چالش کشیده شد

گراهام هنگام خروج از جلسه گفت: “سرخوردگی زیاد، بحث های زیاد.”

براون گفت: “من یک حالتی دارم که ذاتاً اینطور نیست. تعداد کمی از آنها که معمولاً ممکن است به این شکل باشند، ممکن است به این سمت رفته باشند، اما بحث خوبی است.”

براون افزود که تقریباً 20 نفر در جلسه صحبت کردند و بیش از نیمی از آنها برای “چیزی متفاوت” تحت فشار قرار گرفتند.

سناتور جاش هاولی، رئیس جمهور، سناتور دیگری که از به تعویق انداختن انتخابات حمایت می کند، گفت که مک کانل و اسکات پس از اعلام نامزدی خود برای رهبری، در مقابل اتاق مناظره کردند.

هاولی گفت: “میچ به آن پاسخ داد و آنها رفتند و برگشتند و خوب بود.” “صادقانه بود.”

گروه‌های محافظه‌کار به دلیل افزایش ناامیدی از مک‌کانل، سنا را به تأخیر در انتخابات رهبری سوق می‌دهند.

در همین حال، متحدان مک‌کانل، از جمله سناتور استیو دینز، آر-مونت، و جان کورنین، از تگزاس، گفتند که انتظار دارند انتخابات رهبری روز چهارشنبه برگزار شود.

کورنین گفت: “ما هنوز فردا رای خواهیم داد. من فکر می کنم مهم است که این انتخابات رهبری پشت سر بگذاریم تا بتوانیم روی متحد شدن و پیروزی در دور دوم تمرکز کنیم.” “من فکر می کنم او خواهد شد [stay on]. او حاضر است از تیرها و تسمه ها رنج ببرد.”

دیگران با استناد به نتایج ناامیدکننده انتخاباتی اسکات در حالی که او کمیته ملی سناتوری جمهوریخواه را اداره می کرد، از نامزدی اسکات عقب نشینی کردند.

در همین حال، جان اشبروک، استراتژیست حزب جمهوریخواه و کارمند سابق مک کانل، در توییتی گفت: «هر جمهوری خواه به دلیل طرحش برای کاهش امنیت اجتماعی و مدیکر مورد حمله قرار گرفت. اکنون او دو برابر شده است. هیچ کس این را بیشتر از دموکرات ها دوست ندارد.

مک کانل همچنین از علاقه قابل توجهی برخوردار است زیرا انتخابات رهبری حزب جمهوری خواه سنا به حمایت اکثریت ساده کنفرانس نیاز دارد. این بر خلاف است رهبر اقلیت کوین مک کارتی، R-Calif. که تنها می تواند تعداد انگشت شماری از آرای جمهوری خواهان را از دست بدهد و همچنان رئیس مجلس شود، زیرا این پست به اکثریت کامل مجلس نیاز دارد.

حتی متحدان اسکات هم برای پیش بینی پیروزی دست و پا نمی زنند. سناتور ران جانسون R-Wis. که گفت اسکات را نامزد خواهد کرد، وقتی از اسکات پرسیده شد که آیا اسکات می تواند مک کانل را شکست دهد، پاسخ داد که شاید بتواند، “اگر به تأخیر افتاده باشد – زمانی که او واقعاً می تواند با همکارانش صحبت کند.”

کارولین مک کی و چاد پرگرام از فاکس نیوز در این گزارش مشارکت داشتند.