راب مانفرد، رئیس MLB می گوید که نامه عذرخواهی پیت رز تحت تأثیر شراکت نیکس FTX قرار نگرفته است.

راب مانفرد، کمیسر MLB روز پنجشنبه گفت که موضع او پس از خواندن نامه پیت رز که درخواست بخشش کرده بود، بدون تغییر باقی می ماند.

مانفرد هنگام صحبت با خبرنگاران گفت: “من معتقدم وقتی روی بیس بال شرط بندی می کنید، از دیدگاه لیگ برتر بیسبال، در لیست دائمی افراد فاقد شرایط قرار می گیرید.”

رز بار دیگر در تلاش است تا به خوبی های لیگ برگردد و نامه ای خطاب به مانفرد نوشت، عذرخواهی برای دست داشتن در یک رسوایی قمار دهه 1980.

برای پوشش ورزشی بیشتر در FOXNEWS.COM اینجا را کلیک کنید

راب مانفرد، کمیسر لیگ برتر بیسبال، پس از جلسه مالکان تیم در نیویورک در 20 ژوئن 2019 با خبرنگاران صحبت می کند.
(AP Photo/Seth Wenig)

نامه رز، که توسط TMZ به دست آمده و منتشر شده است، مانفرد را تحت تاثیر قرار نداده است، اگرچه کمیسر بازگشایی را گذاشت.

سابق سینسیناتی ردز بازیکن و سرمربی در سال 1989 به عنوان بخشی از یک توافق قانونی از MLB محروم شد. رز که اکنون در 80 سالگی خود است، در نامه عذرخواهی به سن بالای خود اشاره کرد و خواستار بررسی تالار مشاهیر شد.

اسطوره MLB پیت رز در مورد شرط بندی ورزشی: “در زمان اشتباه آمدم”

نامه رز ظاهراً بر مانفرد تأثیری نداشته است.

مانفرد گفت: «وقتی با این موضوع برخورد کردم، آخرین باری که او برای بازگرداندن درخواست داد، به صراحت گفتم که فکر نمی‌کردم عملکرد آن لیست بیسبال با معیارهای واجد شرایط بودن برای تالار مشاهیر یکسان باشد. “این موضع من باقی می ماند. فکر می کنم این یک گفتگو است که واقعاً متعلق به هیئت مدیره تالار مشاهیر است. من در آن هیئت هستم و برای من مناسب نیست که در مقابل آن گفتگو قرار بگیرم.”

پیت رز، بازیکن سابق فیلادلفیا فیلیز، جمعیت قبل از بازی فیلیز و واشنگتن نشنالز در پارک سیتیزنز بانک در 7 اوت 2022 در فیلادلفیا را تأیید می کند.

(میچل لف/گتی ایماژ)

در نامه رز او را ذکر کرده است به تالار مشاهیر فکر می کند به صورت روزانه.

رز نوشت: امروز به سه دلیل می نویسم. “اول، چون در سنم می‌خواهم 100% مطمئن باشم که وقتی می‌گویم متاسفم، منظورم را درک می‌کنی. دوم اینکه از تو طلب بخشش کنم. و سوم، چون هنوز هر روز به این فکر می‌کنم که چه چیزی به این معنی است که برای تالار مشاهیر در نظر گرفته می شود.”

راب مانفرد، کمیسر لیگ برتر بیسبال، در یک کنفرانس خبری پس از مذاکرات قرارداد با اتحادیه بازیکنان در 1 مارس 2022، در استادیوم راجر دین در ژوپیتر، فلوریدا صحبت می کند.

(AP Photo/Wilfredo Lee)

مانفرد همچنین فاش کرد که FTX سال آینده به عنوان اسپانسر لیگ باز نخواهد گشت. شرکت ارزهای دیجیتال ماه گذشته برای فصل 11 ورشکستگی اعلام کرد.

مانفرد گفت: «توسعه FTX کمی دردسرساز بود. ما واقعاً در حرکت رو به جلو در این فضا بسیار محتاط بوده‌ایم. ما واقعاً در مورد دور ماندن از خود سکه‌ها در مقابل حمایت‌های بیشتر مبتنی بر شرکت‌ها بسیار مذهبی بوده‌ایم. ما فکر می‌کنیم که این کار محتاطانه بود، به‌ویژه با توجه به نحوه پیش‌روی همه چیز. ما به این موضوع ادامه خواهیم داد. احتیاط در آینده.»

فصل گذشته، لوگوی FTX روی تکه های لباس داوران ظاهر شد.