در چنین روزی در تاریخ، 7 نوامبر 1962، النور روزولت بانوی اول متحول کننده در خانه نیویورک درگذشت.

النور روزولت، که دارای طولانی ترین سابقه بانوی اول است و به راهنمایی مردم آمریکا کمک کرد. افسردگی شدید و جنگ جهانی دوم، پس از دو سال نبرد با بیماری های گیج کننده در چنین روزی در تاریخ، 7 نوامبر 1962، درگذشت.

او 78 ساله بود.

النور روزولت، کودکی خجالتی و بی دست و پا، گرسنه به رسمیت شناخته شدن و عشق، تبدیل به زنی شد که نسبت به افراد محروم از همه عقاید، نژادها و ملت ها حساس بود. WhiteHouse.gov می نویسد بانوی اول که به مدت 12 سال (45-1933) در عمارت اجرایی سکونت داشت.

در این روز از تاریخ، نوامبر. 4، 1980، رونالد ریگان به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد، از “صبح دوباره در آمریکا” خبر داد.

“کار مداوم او برای بهبود وضعیت آنها، او را به یکی از محبوب ترین – و برای چند سال یکی از محترم ترین – زنان نسل خود تبدیل کرد.”

آنا النور روزولت متولد شد در شهر نیویورک در سال 1884، پس از مرگ مادرش، آنا هال، و سپس پدرش، الیوت روزولت، برادر کوچکتر رئیس جمهور تئودور روزولت، در سن 9 سالگی یتیم شد.

بانوی اول سابق ایالات متحده، النور روزولت، در سال 1945.
(عکس از روزنامه آمریکایی افرو/گادو/گتی ایماژ)

خانم روزولت در میان امتیازات مادربزرگش، ولنتاین جی هال، در جامعه رودخانه هادسون بزرگ شد. تیوولی، نیویورک.

او در سال 1905 با پسر عموی دور خود و رئیس جمهور آینده اش، فرانکلین دلانو روزولت، از هاید پارک مجاور ازدواج کرد.

او اولین سالهای ازدواج خود را وقف زندگی خانوادگی کرد و تا سال 1916 شش فرزند به دنیا آورد.

کریسمس در نوامبر؟ مردم قبل از تعطیلات شگفت انگیزترین “هدایای” زندگی را فاش می کنند

با این حال، با آمریکایی ورود به جنگ جهانی اولکتابخانه و موزه ریاست جمهوری فرانکلین دلانو روزولت گزارش می دهد که او در صلیب سرخ آمریکا و در کارهای داوطلبانه در بیمارستان های نیروی دریایی فعال شد.

النور روزولت نقش بانوی اول را تغییر داد. – WhiteHouse.gov

در سال 1921، فرانکلین روزولت به بیماری فلج اطفال مبتلا شد و باعث شد که خانم روزولت به طور فزاینده ای در سیاست فعال شود تا به او کمک کند تا علایق خود را حفظ کند، بلکه شخصیت و اهداف خود را نیز مطرح کند.

وجهه بین المللی او با انتخاب FDR به عنوان رئیس جمهور در سال 1933 و سپس افزایش یافت ورود آمریکا به جنگ جهانی دوم در سال 1941

یادبود النور روزولت در پارک ریورساید در منهتن در سال 1996 در مراسمی با حضور هیلاری کلینتون، بانوی اول وقت، وقف شد.

(کری جی بیرن/فاکس نیوز دیجیتال)

WhiteHouse.gov می نویسد: «او نقش بانوی اول را تغییر داد.

او هرگز از سرگرمی های رسمی طفره نمی رفت، او با هزاران نفر با دوستانه ای جذاب استقبال کرد. روز من.'”

او از سال 1935 تا نزدیک به مرگش در سال 1962، موفقیت های بین المللی خود را در دوران رکود جهانی، جنگ جهانی و ظهور ایالات متحده به عنوان یک ابرقدرت جهانی شرح داد.

D-DAY 78 سال بعد: چگونه دعای قدرتمند FDR آمریکایی ها را متحد کرد

او در ستون خود نوشت: “من اغلب به این فکر می کنم که آیا ما که هنوز روی این زمین هستیم، می توانیم به نحوی خودمان را بهتر با کیهان هماهنگ کنیم و جهت واقعی تری از کسانی بگیریم که باید چیزهای بیشتری در جهان فراتر بدانند.” آوریل 1950، سوگواری پنج ساله درگذشت رئیس جمهور روزولت.

تنها کاری که می‌توانیم انجام دهیم این است که روز به روز به بهترین شکل ممکن ادامه دهیم و امیدواریم که راه درست را دنبال کنیم.»

او پس از زندگی در کاخ سفید به ایفای نقش تأثیرگذار در امور جهانی ادامه داد. مهمتر از همه، او یکی از رهبران اولیه ظهور سازمان ملل پس از جنگ جهانی دوم بود.

پرتره رئیس‌جمهور فرانکلین دی. روزولت و همسرش النور روزولت که بیرون در باغ نشسته‌اند، در حدود دهه 1930.  پسرعموهای پنجم در سال 1905 ازدواج کردند و از سال 1933 تا 1945 در کاخ سفید اقامت داشتند.

پرتره رئیس‌جمهور فرانکلین دی. روزولت و همسرش النور روزولت که بیرون در باغ نشسته‌اند، در حدود دهه 1930. پسرعموهای پنجم در سال 1905 ازدواج کردند و از سال 1933 تا 1945 در کاخ سفید اقامت داشتند.
(عکس از Fotosearch/Getty Images)

رئیس جمهور هری ترومن النور روزولت را به عنوان نماینده منصوب کرد مجمع عمومی سازمان ملل در سال 1946

او به عنوان اولین رئیس کمیسیون حقوق بشر سازمان خدمت کرد و پیش نویس اعلامیه جهانی حقوق بشر را که در سال 1948 منتشر شد، رهبری کرد.

در این روز از تاریخ. اکتبر 14، 1912، تدی روزولت به سینه شلیک شد، کمپین را چند دقیقه بعد متوقف کرد

روزولت پس از مرگ در سال 1968 جایزه حقوق بشر سازمان ملل متحد را دریافت کرد.

روزولت به عنوان اولین رئیس کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل متحد خدمت کرد.

بانوی اول سابق در سال 1960 از یک بیماری جدی رنج می برد که اغلب او را به دلیل خستگی در بستر می گذاشت.

علت مرگ او کم خونی آپلاستیک، سل و نارسایی قلبی است. اما بیماری های مختلف در سال های پایانی او جامعه پزشکی را در آن زمان گیج کرد.

النور روزولت، عضو هیأت نمایندگی ایالات متحده در سازمان ملل، با آقای ای دیویس، نماینده پارلمان و عضو هیأت بریتانیایی، در جلسه کمیته اجتماعی، فرهنگی و بشردوستانه سازمان ملل در سخنرانی در برابر 57 کشور گفتگو می کند. کمیته، خانم روزولت کشورهای شوروی را متهم کرد "مسموم کردن چاه های دوستی بین المللی" با سیل تبلیغاتی علیه آمریکا

النور روزولت، عضو هیأت نمایندگی ایالات متحده در سازمان ملل، با آقای ای دیویس، نماینده پارلمان و عضو هیأت بریتانیایی، در جلسه کمیته اجتماعی، فرهنگی و بشردوستانه سازمان ملل در سخنرانی در برابر 57 کشور گفتگو می کند. خانم روزولت کشورهای شوروی را متهم کرد که چاه‌های دوستی بین‌المللی را با سیل تبلیغات علیه ایالات متحده مسموم کرده‌اند.
(گتی ایماژ)

PBS News Hour در سال 2020 با استناد به تحقیقات اخیر دکتر Allan B. Schwartz گزارش داد: “این وضعیت، کم خونی آپلاستیک، نه تنها باعث خستگی شدید می شود، بلکه خطر بزرگی برای عفونت های شدید، خونریزی شدید و نارسایی اندام ها را نیز به همراه دارد.”

برای ثبت نام در خبرنامه سبک زندگی ما اینجا را کلیک کنید

مشکل اصلی این بود که هیچ یک از پزشکان او نمی دانستند که چه چیزی باعث اختلال خونی نادر او می شود.

روزولت که مصمم بود در بیمارستان نمرد، دستورات پزشکان را در حالی که هنوز قادر بود سرپیچی کرد و خود را در 18 اکتبر مرخص کرد. او به خانه خود در خیابان 74 شرقی 55 در منهتن بازگشت.

PBS می نویسد: “پیش بینی او ضعیف بود – در 4 نوامبر به نظر می رسید که او از یک تصادف عروق مغزی یا سکته مغزی رنج می برد.” سه روز بعد، او در بستر خودش مرد.

او نه تنها همسر و بیوه یک رئیس‌جمهور برجسته شده بود، بلکه در خود شخصیتی نجیب نیز بدل شده بود.»

در مراسم تشییع جنازه روزولت، رئیس جمهور جان اف کندی، رئیس جمهور سابق، هری ترومن و دوایت آیزنهاور، و رئیس جمهور آینده، لیندون جانسون، حضور داشتند.

او در کنار همسرش در هاید پارک نیویورک به خاک سپرده شده است.

او امروز، در میان بسیاری دیگر از ادای احترام، با یادبود النور روزولت در پارک ریورساید در خیابان 72 غربی در سمت بالا غربی منهتن، در فاصله کوتاهی از آخرین محل اقامت و درگذشت او در قسمت بالایی ایست ساید منهتن، مفتخر شده است.

نیویورک تایمز در آگهی ترحیم خود نوشت: «او بارها و بارها در نظرسنجی های بین المللی به عنوان «تحسین برانگیزترین زن جهان» انتخاب شد.

“زمانی که او وارد سالن های سازمان ملل شد، نمایندگان همه کشورها به احترام او برخاستند. او نه تنها همسر و بیوه یک رئیس جمهور بلندپایه بلکه شخصیتی نجیب در خود شده بود.”