جمهوریخواهان مجلس نمایندگان گزارش متقابلی را در مورد شکست های امنیتی در 6 ژانویه در کنگره منتشر کردند

01 دی 1401

پیش از گزارش نهایی کمیته 6 ژانویه مجلس نمایندگان، پنج جمهوری خواه که در ابتدا برای حضور در کمیته منتخب در روز چهارشنبه نامزد شده بودند، گزارش متقابلی را در مورد نارسایی های امنیتی در کاپیتول، که آنها گفتند “تحقیقات به رهبری دموکرات ها تاکنون نادیده گرفته شده است.”

نمایندگان جیم بنکس، R-Ind.، رادنی دیویس، R-Ill.، Jim Jordan، R-Ohio، Kelly Armstrong، RN.D.، و Troy Nehls، R-Texas، عمدتا سوءمدیریت بوروکراتیک و “فشارهای سیاسی” را مقصر دانستند. از جانب نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان، دی-کالیفرنیا، به گروهبان مجلس در اسلحه اعمال شد که پلیس کنگره ایالات متحده (USCP) را برای خشونت شورش 6 ژانویه 2021 آماده نکرد.

قانونگذاران در نامه‌ای گفتند: «زمانی که پلوسی رئیس مجلس تصمیم بی‌سابقه‌ای گرفت تا جیم بنکس و جیم جردن را از حضور در کمیته منتخب 6 ژانویه رد کند – ما می‌دانستیم که او قصد دارد به جای رسیدگی به شکست‌های امنیتی عظیمی که به آن روز منجر شد، سیاست بازی کند.» بیانیه.

آن‌ها افزودند: «ما در آن زمان گفتیم که بررسی می‌کنیم و به این موضوع می‌پردازیم که چرا در آن روز کنگره اینقدر ناآماده رها شد و چه کاری باید انجام شود تا مطمئن شویم که دستگاه امنیتی ما هرگز دیگر چنین ناآماده باقی نخواهد ماند.» “تعجبی ندارد که کمیته منتخب تقریباً هیچ زمانی را روی این موضوع صرف نکرده است. ما گزارش زیر را برای پاسخ به این سؤالات و ایجاد زمینه برای اصلاحات امنیتی در حالی که آماده می‌شویم برای رهبری پردیس امن‌تر و امن‌تر در کنگره 118 منتشر می‌کنیم. فراتر.”

ژان 6 کمیته خلاصه اجرایی 154 صفحه ای را منتشر کرد که جزئیات رفتار “غیرقانونی” ترامپ و ارجاعات جنایی

اغتشاشگران وفادار به ترامپ، رئیس جمهور وقت، در 6 ژانویه 2021 در ساختمان کنگره ایالات متحده در واشنگتن تجمع کردند. یک شورشگر، داستین بایرون تامپسون، به دلیل نقشش در این حمله به سه سال زندان محکوم شد.
(AP Photo/Jose Luis Magana، فایل)

گزارش GOP «شکست‌های رهبری و اجرای قانون» را عامل آسیب‌پذیر کردن کنگره می‌داند. آن گفت تغییرات در پروتکل های اطلاعاتی USCP در منتهی به 6 ژانویه ” باعث سردرگمی شد و یک جزء کلیدی USCP را بی اثر کرد” در جریان خشونت اوباش.

جمهوری خواهان سابق را متهم کردند گروهبان خانه در اسلحه پل ایروینگ به دلیل “به خطر افتادن سیاست”، هماهنگی نزدیک با پلوسی و کارکنانش، اما کنار گذاشتن قانونگذاران جمهوری خواه از بحث در مورد امنیت. در این گزارش آمده است که رهبران دموکرات نسبت به “نور” استقرار گارد ملی در واکنش به شورش، با توجه به شورش های Black Lives Matter که در تابستان 2020 روی داد، نگران هستند. قانونگذاران جمهوری خواه ادعا کردند که این نگرانی ها مانع از استقرار زودهنگام نیروهای ملی شده است. نگهبان.

در این گزارش آمده است: “برای بدتر شدن اوضاع، مسائل سیستمی دستگاه امنیتی را برای سال‌ها فلج کرده است. افسران خط USCP برای محافظت از مجموعه کاپیتول آموزش‌دیده و مجهز نبودند.” “یکی از افسران به بازرسان شهادت داد که در 6 ژانویه 2021 با چیزی جز کلاه بیسبال خود که توسط USCP صادر شده بود وارد درگیری شد. حتی اگر همه افسران USCP در آن روز سر کار بودند، باز هم تعداد آنها برای متوقف کردن آن کافی نبود. شورشگران به دلیل کمبود آموزش و تجهیزات. USCP برای شکست ایجاد شد و نشانه‌های کمی از پیشرفت در جهت رفع این ضعف‌ها وجود دارد.»

جمهوری خواهان گفتند که شواهد جمع آوری شده در گزارش آنها از شاهدان و منابع USCP است که هویت آنها از ترس انتقام محافظت می شود. علاوه بر این، بازرسان مجلس با تام منگر، رئیس USCP، گروهبان خانه در Arms ویلیام واکر، و دستیار مدیر بخش اطلاعات و هماهنگی بین سازمانی، جولی فارنم مصاحبه کردند. این تحقیقات همچنین بر اسناد عمومی و گزارش‌های خبری برای تکمیل یافته‌های خود تکیه کرد.

دموکرات ها گزارشی در مورد اظهارنامه مالیاتی ترامپ، افشای درآمد، مالیات های پرداخت شده، حسابرسی IRS منتشر کردند.

رهبر اقلیت مجلس نمایندگان، کوین مک کارتی (R-CA)، نماینده جیم بنکس (R-IN) و نماینده جیم جردن (R-OH) در یک کنفرانس خبری در 21 ژوئیه 2021 در واشنگتن دی سی شرکت کردند.

(کوین دیچ/گتی ایماژ)

گزارش GOP به معنای تکمیل یک گزارش دو حزبی سال گذشته توسط کمیته امنیت داخلی و امور دولتی سنا و کمیته قوانین و امور اداری منتشر شد. این گزارش چندین نارسایی امنیتی، برنامه‌ریزی و واکنشی را که منجر به شورش شد، شناسایی کرد، از جمله اف‌بی‌آی و مقامات اطلاعاتی امنیت داخلی که نسبت به هشدار در مورد خشونت احتمالی و عدم آمادگی USPC غفلت کردند.

«شکست‌های اطلاعاتی، همراه با عدم درخواست کمک گارد ملی از سوی هیئت پلیس کاپیتول قبل از 6 ژانویه، بدین معناست که گارد ملی منطقه کلمبیا (DCNG) فعال، صحنه‌سازی نشده و آماده پاسخ سریع به حمله به ساختمان کنگره نیست. “گزارش سنا نشان داد.

پلوسی دارد بارها اتهامات جمهوری خواه را رد کرد که او یا دفترش از استقرار گارد ملی جلوگیری کرده است، یا تهدیدهای خشونت آمیز منجر به شورش را نادیده گرفته است.

انتظار می رود کمیته منتخب 6 ژانویه به رهبری دموکرات ها گزارش نهایی خود را در مورد شورش کنگره در روز پنجشنبه منتشر کند. هفت دموکرات و دو جمهوری خواه ضد ترامپ در کمیته، نمایندگان لیز چنی، رئیس جمهور و آدام کینزینگر، رئیس جمهوری آمریکا، ماه ها ادعا کرده اند که “شورش” توسط حامیان رئیس جمهور سابق ترامپ آخرین گام در برنامه او برای لغو نتایج انتخابات ریاست جمهوری 2020 بود.

رئیس NAACP توییت می کند که تمام چیزی که برای کریسمس می خواهد این است که دونالد ترامپ در دستبند است.

معترضان خشن، وفادار به رئیس جمهور وقت ترامپ، در 6 ژانویه 2021 به ساختمان کنگره در واشنگتن یورش بردند.

(AP Photo/John Minchillo، فایل)

این کمیته روز دوشنبه خلاصه اجرایی 154 صفحه ای از یافته های خود را منتشر کرد و اتهامات جنایی علیه ترامپ را به وزارت دادگستری ارجاع داد.

رئیس بنی تامپسون، دی میس، گفت: «آنچه دونالد ترامپ پس از انتخابات 2020 انجام داد، کاری است که هیچ رئیس‌جمهوری قبلاً در کشور ما انجام نداده بود. دونالد ترامپ در خیانت سرسام آوری به سوگند خود، طرحی را انجام داد که منجر به حمله به ستونی از دموکراسی ما شد.

این هیئت در جلسه نهایی کمیته استدلال کرد که رفتار ترامپ قبل و بعد از 6 ژانویه “غیر قانونی” بود. قانونگذاران می گویند شواهد کافی در دست دارند مبنی بر اینکه ترامپ مانع از روند رسمی کنگره، توطئه برای کلاهبرداری از دولت فدرال، بیانیه نادرست و تحریک، کمک یا کمک به شورش شده است.

برنامه FOX NEWS را دریافت کنید

این کمیته در طول دوره 18 ماهه خود به ده ها هزار سند دسترسی پیدا کرد و نزدیک به 1000 مصاحبه مربوط به اعتراضات کنگره انجام داد.

گزارش GOP را بخوانید:

هاریس آلیک و کلی فارس از فاکس نیوز در این گزارش مشارکت داشتند.