بیل ماهر می‌گوید که چپ‌گرایی افراطی بایدن، متقاعد کردن دموکرات‌های میانه‌رو برای رای دادن به او را دشوار می‌کند.

کمدین و بیل ماهر مجری آخر شب HBO در آخر هفته ابراز تاسف کرد که لفاظی‌های اخیر پرزیدنت بایدن و پذیرش سیاست‌های چپ افراطی، «متقاعد کردن» میانه‌روهای دموکرات را مبنی بر اینکه دیدگاه‌های آن‌ها همچنان با حزب همسو است، دشوارتر کرده است.

ماهر در یک مصاحبه یکشنبه با شبکه سی‌ان‌ان «فرید زکریا جی‌پی‌اس» پیروزی گسترده‌ای را برای جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای روز سه‌شنبه پیش‌بینی کرد و نشان داد که تلاش‌های بایدن برای راضی کردن جناح مترقی چپ افراطی حزب دموکرات می‌تواند به قیمت کرسی‌های مهم کنگره تمام شود.

ماهر به مصاحبه ماه گذشته بایدن با الف اشاره کرد فعال تراجنسیتی TikTok، که طی آن رئیس جمهور گفت که ممنوع کردن مراقبت های بهداشتی تایید کننده جنسیت توسط ایالت ها “اشتباه” است. اظهارات او اندکی پس از انتشار مجموعه‌ای از اسناد توسط دولت منتشر شد که جراحی تغییر جنسیت و درمان‌های هورمونی برای خردسالان را تشویق می‌کرد.

بیل ماهر فکر می کند که جمهوری خواهان به لطف «فرهنگ بیدار» «قطعاً» برنده دوره های میان ترم خواهند شد.

بیل ماهر، مجری برنامه “Real Time” پیش بینی کرد جمهوری خواهان کنترل هر دو مجلس کنگره را دوباره به دست خواهند گرفت.
(HBO)

بایدن با این انتخابات حدود یک هفته پیش TikTokers را به عنوان یک هیل مری وارد دفتر خود کرد، زیرا، می دانید، این نسل خیلی رای نمی دهد، اما اگر رأی دهند، فکر می کنند که رأی می دهند. ماهر گفت که به دموکرات ها رای می دهم.

او ادامه داد: «و او در جراحی ترمیمی جنسیتی که، می‌دانید، آن نسل فکر می‌کند جنبش حقوق مدنی زمان خود است، وارد عمل شد. اما، می‌دانید، برای افرادی که سعی کرده‌ام قانع کنم که بایدن یک مرکزگرا است، وقتی چیزی شبیه به آن را می‌بینند متوجه می‌شوم و می‌گویند منظور شما بایدن یک مرکزگرا چیست؟ او به طور کامل در این مورد فروخته است…

زکریا گفت که برای او عجیب است که بایدن که زمانی یک دموکرات سنتی به شمار می رفت، در مسائل لیبرال از سلف خود پیشی گرفته است.

“چیزی که در مورد جو بایدن برای من عجیب است، به یاد دارید وقتی اوباما او را انتخاب کرد، اوباما کمی او را انتخاب می کرد تا بلیط را به سمت راست متعادل کند… مردم فکر می کردند او [Obama] بسیار لیبرال بود و جو بایدن این سفیدپوست سنتی بود… اکنون به وضوح سیاست‌های چپ اوباما را دنبال می‌کند.»

بیل ماهر: «هیولاهایی» مانند هرشل واکر می توانند کاندیدای برتر باشند وقتی رای دهندگان آنچه را که دموکرات ها می فروشند دوست ندارند

HBO "زمان واقعی با بیل ماهر" همنام اخیراً برنامه خود را با مقابله با آنچه او به عنوان LGBTQ توصیف می کند، بسته است "روند" او گفت که در میان جوانان آمریکایی رایج شده است.

همنام «زمان واقعی با بیل ماهر» در شبکه HBO اخیراً برنامه خود را با مقابله با آنچه که او به عنوان «روند» LGBTQ توصیف کرد، در میان جوانان آمریکایی رایج شده است، بسته است.
(رویترز/فیل مک کارتن)

ماهر موافقت کرد و افزود که دموکرات ها مجبور خواهند شد با پیامدهای تغییر حزب به سمت چپ وقتی جمهوری خواهان کنترل کنگره را دوباره به دست آورند، مقابله کنند.

او گفت: «بله، زیرا حزب به آنجا نقل مکان کرد و او نمی‌خواهد بر خلاف آنچه به عنوان پایگاه می‌بیند، حرکت کند. می‌دانید، من فکر می‌کنم دموکرات‌ها خواهند فهمید که این استراتژی عالی نبوده است.»

در مصاحبه قبلی در “پادکست صبح دوشنبه” کمدین بیل بور، مجری “Real Time” “فرهنگ بیداری” را به خاطر پیروزی حزب جمهوری خواه در روز انتخابات مقصر دانست. ماهر در آن زمان گفت که چپ‌ها به شیوه‌هایی «فوق العاده دیوانه» شده‌اند که آمریکایی‌های معمولی «نمی‌فهمند» و نمی‌توانند با آن ارتباط برقرار کنند.

«چپ رفته است فوق العاده دیوانه با تعداد زیادی s— که یک آمریکایی معمولی هرگز به آن رأی نداده، در این کشور به رسمیت نمی شناسد، نمی خواهد.» او به Burr گفت.

اما با کنترل جمهوری خواهان، ماهر گفت که کشور باید برای آن آماده شود پایان دموکراسی، بازتاب کارشناسان دموکراتی است که لفاظی های مشابهی را در آستانه روز انتخابات پذیرفته اند.

HBO "به موقع" بیل ماهر میزبان می گوید رئیس جمهور بایدن پایگاه خود را بسیار چپ دنبال کرده است.

بیل ماهر مجری برنامه «Real Time» شبکه HBO می‌گوید رئیس جمهور بایدن پایگاه خود را به سمت چپ دنبال کرده است.
(سی ان ان / اسکرین شات)

برای برنامه FOX NEWS اینجا را کلیک کنید

او شنبه شب در یک مونولوگ تلخ به بینندگانش گفت: “دموکراسی در صندوق رای است، و متأسفانه، خواهد باخت و زمانی که از بین رفت، از بین خواهد رفت. این کسی نیست که بتواند نظر شما را برعکس تغییر دهد. این جنسیت است.”

ماهر همچنین مدعی شد که زمانی که جمهوری خواهان دوباره تصرف کنند هر دو اتاق کنگره“آنها استیضاح بایدن را آغاز می کنند و هرگز متوقف نمی شوند” در مورد موارد بی شماری، و از رئیس جمهور یک “اردک فلج” در هنگام مخالفت با بلیط 2024 ترامپ-دریاچه کاری تبدیل می شود.

جوزف آ. وولفسون از فاکس نیوز در این گزارش مشارکت داشت.