بروین ها پس از یادگیری “اطلاعات جدید” راه خود را از میچل میلر جدا کردند.

را بوستون بروینز یکشنبه شب اعلام کرد که آنها چند روز پس از تصمیم بحث برانگیز برای عقد قرارداد با میچل میلر، با وجود گذشته اش، از او جدا خواهند شد.

رئیس بروینز، کم نیلی، به “اطلاعات جدیدی” اشاره کرد که تیم در روزهای پس از قرارداد با او دریافت کرد.

نیلی گفت: “تصمیم برای امضای این مرد جوان پس از بررسی دقیق حقایق گرفته شد که ما از آنها مطلع بودیم: اینکه او در 14 سالگی تصمیم ضعیفی گرفت که منجر به محکومیت نوجوان شد.” ما متوجه شدیم که این یک حادثه منفرد است و او اقدامات معناداری برای اصلاحات انجام داده است و متعهد به پیشرفت شخصی است. بر اساس این درک ما به او پیشنهاد قرارداد دادیم.

برای پوشش ورزشی بیشتر در FOXNEWS.COM اینجا را کلیک کنید

رئیس جمهور کم نیلی از بوستون بروینز قبل از اولین دور پیش نویس مسابقات NHL بالای عرشه 2022 در مرکز بل در 07 ژوئیه 2022 در مونترال، کبک نگاه می کند.
(دیو سندفورد/NHLI از طریق گتی ایماژ)

“بر اساس اطلاعات جدید، ما معتقدیم که بهترین تصمیم در حال حاضر این است که فرصتی برای میچل میلر برای نمایندگی بوستون بروینز لغو شود. ما امیدواریم که او به کار با متخصصان و برنامه هایی برای ادامه تحصیل و رشد شخصی خود ادامه دهد.”

نیلی گفت که این سازمان به هواداران این وظیفه را دارد که مطمئن شود آنچه را که موعظه می کنند انجام می دهند و از تصمیم برای قرارداد با میلر عذرخواهی کرد.

نیلی افزود: “ما به هواداران، بازیکنان، کارکنان، شرکا و جامعه خود مدیون هستیم که مطمئن شویم اقدامات و پروتکل های ما مطابق با اخلاقی است که از خود و به عنوان یک سازمان می خواهیم.” به این ترتیب، ما فرآیندهای داخلی خود را برای بررسی افرادی که مایل به کسب امتیاز بازی در لیگ ملی هاکی برای بوستون بروینز هستند، دوباره ارزیابی خواهیم کرد.

کاپیتان BRUINS ‘روی حصار’ درباره بازیکن امضا کننده تیم که مورد آزار نژادپرستانه، همکلاسی سیاهپوست مورد تعرض قرار گرفته است

کم نیلی، رئیس سازمان بوستون بروینز در روز رسانه ای بروینز با خبرنگاران صحبت می کند.

(جسیکا رینالدی/ بوستون گلوب از طریق گتی ایماژ)

“ما متاسفیم که این تصمیم بر کار باورنکردنی اعضای سازمان ما برای حمایت از تلاش‌های تنوع و فراگیری سایه انداخته است. ما به ایستادگی در برابر قلدری و نژادپرستی در همه اشکال آن ادامه خواهیم داد.”

میچل روز جمعه با قراردادی سه ساله در سطح اولیه منعقد شد. میلر در دور چهارم پیش نویس NHL 2020 توسط این تیم انتخاب شد کایوت های آریزونا با وجود محکومیت او در سال 2016 به حمله به یکی از همکلاسی هایش.

هنگامی که جزئیات بیشتر این حمله در اکتبر 2020 علنی شد، کایوت ها از پیش نویس حقوق او صرف نظر کردند. سپس او را اخراج کردند دانشگاه داکوتای شمالی تیم هاکی.

میلر در سن 14 سالگی به یک مورد حمله و نقض قانون مدارس ایمن اوهایو اعتراف کرد. میلر و یکی دیگر از دانش‌آموزان آیزایا مایر کروترز را پس از پاک کردن آب‌نبات چوبی در ادراراب حمام مجبور کردند تا آب نبات چوبی بخورد. تصاویر دوربین های مداربسته نیز نشان می دهد که آنها او را با مشت و لگد می زنند. همچنین مشخص شد که میلر مایر کروترز را که سیاه‌پوست است و دارای ناتوانی‌های رشدی است، اغلب با کلمه N و «brownie» صدا می‌کند.

پرچمی با آرم Boston Bruins قبل از بازی سوم دور اول پلی آف جام استنلی 2022 در TD Garden در تاریخ 06 مه 2022 در بوستون، ماساچوست توسط طرفداران جابه جا می شود.

(مدی مایر/گتی ایماژ)

میلر در فصل 2021-2020 کنار رفت و 39 گل با 44 پاس گل برای تری سیتی USHL در فصل 2021-2022 به ثمر رساند. او پس از ثبت رکوردهای لیگ از نظر گل و امتیاز توسط یک مدافع، به عنوان بازیکن و مدافع سال USHL انتخاب شد.

رایان موریک از فاکس نیوز و آسوشیتدپرس در این گزارش مشارکت داشتند.