اشلی مک براید در CMA، چگونه پس از تصادف “شرم آور” مایکروویو سال ها با دالی پارتون صحبت نکرده است.

اشلی مک براید توضیح می دهد که چرا او 10 سال است با دالی پارتون صحبت نکرده است.

مک براید با فاکس نیوز دیجیتال درباره یک حادثه در خانه دریاچه پارتون که در آن زمان در حال بازسازی بود صحبت کرد. به گفته مک براید، او در حال نگهداری از کودک برای پارتون بود که نیش شیرینی در مایکروویو آتش گرفت و شعله کوچکی ایجاد کرد.

مک براید توانست شعله های آتش را خاموش کند، اما نه قبل از اینکه آنها به دیوارهای یکی از اتاق های پارتون آسیب وارد کنند، چیزی که او هنوز از آن خجالت می کشد.

“این مربوط به چند لقمه شیرینی و مایکروویو بود که تبدیل به آتش شد و من مایکروویو را از برق جدا کردم و آن را بیرون زدم تا همه چیز خوب باشد، به جز اتاق تازه کاغذ دیواری شده، که من آنجا بودم تا از کودک نگهداری کنم. مک براید توضیح داد که دلیل اینکه من آنجا بودم، شرم آور است. “از آن زمان تا کنون با او صحبت نکرده ام. او مایکروویو را به من داد و این آخرین صحبتی بود که داشتم.”

(تئو وارگو/گتی ایماژ برای تالار مشاهیر راک اند رول)

ASHLEY MCBRYDE دعوت عضو GRAND OLE OPRY از گارث بروکس را پذیرفت

مک براید قبلاً در پادکست Rob + Holly (از طریق Parade) به اشتراک گذاشته بود که شخصی که او از او نگهداری می کرد، به طور تصادفی کل جعبه لقمه های شیرینی شیرینی را در مایکروویو گذاشت، اگرچه او نامی از چه کسی نداد.

مک براید برای پنج نفر نامزد شده است جوایز CMA از جمله، تک آهنگ سال، آهنگ سال، خواننده زن سال، رویداد موزیکال سال و نماهنگ سال. او می‌گوید عصبی است و در مورد همه نامزدی‌ها پروانه‌ها را در شکمش احساس می‌کند.

مک براید به فاکس نیوز دیجیتال گفت: “من فکر می کنم پروانه ها یک دست کم گرفتن غول پیکر است.” “فکر می‌کنم عصبی بودن یک دست کم گرفتن غول‌پیکر است. این عملکردی است که شما واقعاً باید به آن بپردازید، این چیزی است که واقعاً مهم است زیرا شما در مقابل همسالان خود اجرا می‌کنید، و آنها می‌دانند که چه زمانی به هم می‌زنید، بنابراین من سعی می‌کنم روی آن تمرکز کنم. بنابراین من کاملا به عنوان نیست [nervous]. حضور در مراسم همیشه فوق‌العاده است، کاندید شدن همیشه فوق‌العاده است، اما اجرای روی صحنه CMA، واو.”

ماه گذشته، مک براید توسط دوست خوبش، گارث بروکس، در طول مصاحبه با CBS Mornings غافلگیر شد.

مک براید فکر کرد که در برنامه دعوت شده است تا در مورد آخرین آلبوم خود “Lindeville” صحبت کند، زمانی که بروکس ناگهان روی مانیتورها ظاهر شد تا رسماً از او دعوت کند تا عضو Grand Ole Opry شود.

مک براید از گارث بروکس غافلگیر شد که از او دعوت کرد تا عضو گروه Grand Ole Opry شود.

(عکس از اسکات لگاتو/گتی ایماژ)

مک براید از اینکه بروکز کسی بود که این خبر را ارائه می کرد خوشحال بود و گفت: “گارث همیشه با من بسیار خوب بوده است. او هرگز مجبور نبود که اینطور باشد و من هرگز از او نخواستم، او به طور طبیعی یک مرد عالی است.” آن روز صبح در برنامه گفتگو واقعاً گیج شده بود و گفت که “واقعاً آماده صحبت در مورد رکورد جدید بود” وقتی “دید که بروکس روی صفحه ظاهر شد.”

“برای اینکه به عضویت در سازمان دعوت شوند Grand Ole Opry بهترین چیزی است که می تواند برای هر کسی در موسیقی کانتری اتفاق بیفتد، و من واقعا خوشحالم و غلغلک دادم که گارث دستش را بالا برد و گفت: “دوست دارم کسی باشم که به او بفهماند که او بخشی از این خانواده است.” مک براید گفت.

برای ثبت نام در خبرنامه سرگرمی اینجا را کلیک کنید

درخواست برای عضویت در Grand Ole Opry یکی از بالاترین دستاوردهایی است که یک هنرمند موسیقی کانتری می تواند به دست آورد. عضو شدن به این معنی است که فرصتی برای شرکت در هر برنامه Opry که می خواهند به عنوان مهمان در یک بخش یا میزبان شب داشته باشند.

به عنوان یک هنرمند نسبتا جدید، مک براید در میان ستارگان کهنه کار صنعت موسیقی کشور، تشویق و حمایت زیادی پیدا می کند، چیزی که به نظر او انگیزه و اعتبار می دهد.

اشلی مک براید وقتی که پیشکسوتان صنعت موسیقی کانتری از او تعریف و تمجید می کنند، دلگرم کننده و معتبر است.

(عکس از میکی برنال/گتی ایماژ)

“یک شب وینونا [Judd] وقتی صحنه را ترک کردم، گفت: “این یک دیوا در حال ساخت است” و او این را به طرز خوبی می‌گفت، چیزهایی از این دست آنقدر قوی می‌شوند که من در جای درستی هستم، و کارهای درست را انجام می‌دهم، و دارم موسیقی میسازم که دوستش دارم و همه چیز در حال ردیف شدن است.”

مراسم جوایز CMA 2022 چهارشنبه، 9 نوامبر، ساعت 8 بعد از ظهر به وقت شرقی از شبکه ABC به صورت زنده پخش می شود.