ادمین بایدن توسط گری پالمر به دلیل ممنوعیت احتمالی اجاق گاز به آتش کشیده شد: “میل به کنترل زندگی آمریکایی ها”

21 دی 1401

گری پالمر، نماینده مجلس نمایندگان آمریکا، پس از آن انتقادات خود از دولت بایدن را تکرار کرد کمیسیون ایمنی محصولات مصرفی ایالات متحده (USCPSC) گفت که در حال بررسی ممنوعیت احتمالی اجاق گاز است.

این ایده پس از انتقاد سریع قانونگذاران و مصرف کنندگان به تابلوی نقاشی فرستاده شد.

“همانطور که دیروز گفتم، بوروکرات های غیرمنتخب نباید از قدرتی برخوردار باشند که حتی به چنین اقدامی فکر کنند. زمان آن فرا رسیده است که کنترل را مهار کنیم. دولت بایدن جمهوری خواه روز سه شنبه در توییتی نوشت.

این توییت زمانی منتشر شد که کمیسر ریچ ترومکا جونیور از USCPSC توضیح داد که ممنوعیت بالقوه اجاق‌های گاز بر «محصولات جدید» تأثیر می‌گذارد.

ممنوعیت اجاق گاز «روی میز» برای آژانس فدرال: گزارش ها

یک عکس تقسیم شده از یک اجاق گاز و نماینده گری پالمر، آر-آلا، در یک کنفرانس خبری در واشنگتن در روز سه شنبه، 17 نوامبر 2020.
(Caroline Brehman/CQ-Roll Call, Inc از طریق Getty Images)

ترومکا بعد از ظهر دوشنبه در توییتی گفت: “برای روشن بودن، CPSC برای اجاق گازهای کسی نمی آید. مقررات برای محصولات جدید اعمال می شود.”

ترومکا در ابتدا در مصاحبه با بلومبرگ و در پست های بعدی در رسانه های اجتماعی به خطرات بالقوه استفاده از اجاق گاز اشاره کرد – به این دلیل که آنها هنوز هم می توانند گازهای خطرناکی را حتی در حالت خاموش منتشر کنند.

ترومکا در این مصاحبه به بلومبرگ گفت اجاق گاز یک “خطر پنهان” بودند و یک ممنوعیت “روی میز” بود.

او به این خبرگزاری گفت: “هر گزینه ای روی میز است. محصولاتی که نمی توانند ایمن شوند، می توانند ممنوع شوند.”

ریچارد ترومکا جونیور در حالی دیده می‌شود که جو بایدن، رئیس‌جمهور جو بایدن در مراسم اهدای 17 مدال آزادی ریاست‌جمهوری، بالاترین افتخار غیرنظامی کشور، در کاخ سفید در روز پنجشنبه، 7 ژوئیه 2022، سخنرانی می‌کند.

(تام ویلیامز/CQ-Roll Call، Inc از طریق گتی ایماژ)

او در توییتر گفت: “وظیفه راهنمایی من محافظت از سلامت و ایمنی مصرف کننده است. اجاق های گازی می توانند سطوح خطرناکی از مواد شیمیایی سمی را منتشر کنند – حتی زمانی که استفاده نمی شوند – و USCPSC همه رویکردهای مقررات را در نظر خواهد گرفت.”

اخبار انفجار توییتر ادمین بایدن ممکن است اجاق گاز را ممنوع کند: “از دستان مرده سرد من”

پالمر پاسخ داد و اشاره کرد که ممنوعیت احتمالی ده‌ها میلیون آمریکایی را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

او نوشت: “بیش از 40 میلیون خانوار آمریکایی از اجاق گاز استفاده می کنند. این نوع قدرت هرگز نباید به بوروکرات های غیر منتخب داده می شد و زمان پایان آن فرا رسیده است.”

جو منچین می گوید ممنوعیت اجاق گاز بالقوه “دستور العملی برای فاجعه” است

سناتور جو مانچین، DW.Va. نیز ممنوعیت بالقوه دولت در مورد اجاق گاز را به عنوان “دستور العمل برای فاجعه” محکوم کرد.

مانچین گفت: «این دستور العملی برای فاجعه است. “دولت فدرال کاری ندارد که به خانواده های آمریکایی بگوید چگونه شام ​​خود را بپزند. می توانم به شما بگویم آخرین چیزی که خانه من را ترک می کند اجاق گازی است که ما روی آن می پزیم. اگر این بزرگترین نگرانی کمیسیون ایمنی محصولات مصرف کننده است. برای مصرف‌کنندگان آمریکایی، فکر می‌کنم ما باید کمیسیون را دوباره ارزیابی کنیم.»

کنی وبستر مجری رادیو در توییتر اشاره کرد که خانه شخصی بایدن دارای اجاق گاز است.

او در توییتی نوشت: «بی‌صبرانه منتظر دیدن سرفصل‌ها هستم که فدرال رزرو به خانه شخصی جیل بایدن برای مصادره اجاق گاز جنایتکار او حمله می‌کند.

مطالعات انجمن شیمی آمریکا و موسسه حقوقی دانشگاه نیویورک برای یکپارچگی سیاست گازهایی از جمله دی اکسید نیتروژن و مونوکسید کربن می تواند از اجاق گاز، حتی زمانی که خاموش باشد، ساطع کند. بدون تهویه مناسب، این انتشارات می تواند از سطوحی فراتر رود که طبق توصیه های آژانس حفاظت از محیط زیست فعلی و سازمان بهداشت جهانی ناامن است.

سناتور جو منچین، یک دموکرات از ویرجینیای غربی، در پیکتون، اوهایو، ایالات متحده، در روز پنجشنبه، 20 اکتبر 2022.

(گالن مورس/ بلومبرگ از طریق گتی ایماژ)

برای دریافت برنامه FOX BUSINESS اینجا را کلیک کنید

نمایندگان Jan Schakowsky، D-Ill.، و Paul Tonko، D-NY، که قبلاً ریاست مشترک کمیته فرعی حمایت از مصرف کننده و تجارت مجلس نمایندگان را بر عهده داشتند، قبلاً از USCPSC خواسته بودند تا یک جلسه برگزار کند. جلسه توجیهی در کنگره برای بحث در مورد خطرات احتمالی

این ممنوعیت توسط برخی افراد در توییتر، از جمله سناتور ایالت کالیفرنیا، اسکات وینر، تحسین شد.

آدام سابس و کریستین پارکس از فاکس نیوز در این گزارش مشارکت داشتند.